מז"ט על הפורום החדש, וטיפ...

tshgn

New member
תודה - קראתי כעת - תודה. המשיך

לחפש עוד חומר. מדעי יותר כדי להבין אולי למה מסייע בעוד שפרוזק מרדים אותי עד מוות. תודה שוב, גם לך סיון. תומר

sayv

New member
מסייע על התמודדות במצבי עייפות

וסטרס. חיפוש פורה- שתף בממצאיך אם משהו "שווה"

שריק 7

New member
תומר- אתה מתבזבז!../images/Emo168.gif

טול מיד את הגיטרה והלחן את זה השיר! מקהלת הפורום שרה
יהיה כיף בכל העיר... שרי

dodo281

New member
תומר סוני ושריק ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

חברלך - אם ככה : חובה לצרף את שיר המחאה שנכתב ע"י סוני !!! ואנא - להלחין בסיגנון בלדה ספרדית - כבדה ועגמומית -
- משהו היאה ללורקה... שיהייה נפח אמיתי
מה שמביא אותי ל
אל סוני : הבא בפני החברה - ויש חדשים רבים - את שיר המחאה שלך - והפעם - כאן
חוץ מזה - מגיע לתומר לשמוע את הסגנון הכ"כ שונה שלך - בתמורה להבאת סגנונו הקליל
בפנינו. ותומר - נהנתי ממש - מה
הנושבת בדבריך המחורזים
DODO.

daud

New member
לשריק ולכולם לחוות דעתכם!!!

שריק האם את מתכוות לשיר בפורום של ואללה ? אם כן אז אני צריך לחפש אותו זה היה לפני עידן עידנים
את יודעת מה אולי כדאי להוסיף מקום לחברי הפורום לפרסם מפרי עטם ? גם חומר "ספרותי ושירי" בהקשר למחלה וגם לא ו כאן הייתי רצה את חוות הדעת של כולם!!! האם כדאי לחלק את הסקצייה הזו לפי שמות המחברים או לפי שירים וסיפורים קצרים וסיפורים קצרים פחות ורומאנים ארוכים וכו´...... או לפי סוגי החומר ואם כן אז איזו חלוקה לפי סוגי החומר, לדוגמא חומר הקשור למחלה וחומר שלא קשור אליה. אנשים ענו לי אם תרצו בפרטיות דעתכם ועצתכם אפשר כמובן גם בדוא"ל או בפלאפון

dodo281

New member
סוני - הרעיון - מצויין - אך...

למעט אם יש לכך סיבה טכנית, לדעתי - קודם קבל חומר, אח"כ - חלק לקטגוריות - אם יהייה מספיק חומר - לפי החומר עצמו . וטוב יהייה לקבל מחברינו חומר לא רק בעניין תשישומיאלגייה - יש לנו ביטויי אישיות שאינם קשורים למחלה - וזה טוף ומרענן ואופטימי !!!
, וזה הפורום שלנו, כך שנראה לי שזה המקום הנכון. כל טוף!!! DODO.

dodo281

New member
אכן סוני - השיר בוואלה בו נזכרתי :-

שיר המחאה של סוני ! וביקשתי לעייל כי תעלה אותו גם כאן ועכשיו - לעיני כולנו - ותיקים כחדשים - ואולי יימצא מי שילחין אותו כבלדה כבדה - לפחות לפי אווירתו שאני זוכרת - זה היה סוג הלחן שאני הייתי מבקשת, אך איני זוכרת את הריתמוס שלו כלל. אך - אם תעלה אותו שוב - נוכל לראות - האם אכן כך...
אז - פשפש נא במעשייך, ומצא
DODO.

tshgn

New member
../images/Emo151.gifאו לי ואבוי לי...

רק פתחתי סגור ליבי, וכבר חותמים הגולל על כור-מחצבתי. שיר לי פורקן היה כאן בלילה, ואותי כבר רוצים להחזיר שוב לוואללה. אותי הם סוגרים, מחלקים - טוענים, בינות לסוגרים, חומרים - תירוצים. מחר שוב אציץ מבעד סוגר ובריח, ואת שלל שירי לא - איש לא יריח. תומר. נ. ב. - הרודיולה עושה נפלאות, האין אתם מסכימים? אתמול בערב קפסולה, היום בבוקר שניה, ומוחי כבר קודח בלי סוף בשירה. מקווה שזה לא ממכר.... תומר

sayv

New member
לא! אבל אל תגזים!!!! אחד ליום!!!

ועם ארוחה! זו הנחתה גדולה על הגוף גם כך! צריך לתת לו זמן להסתגל! למה לקחת 2 במרווח כ"כ קצר? זה לא כמו אקמול! מאיפה אתה יודע שאתה צריך כ"כ הרבה- זה באמת כדור חזק! מעלה את רמת הסרטונין ב-30%! אני מפצירה בך לקחת אחד ביום- לדעתי ממש לפני ההרדמות להסדרת השינה, להמתין תקופה במינון זה, למפות את כל ההשפעות ואז באם תראה שחש שצריך יותר- להעלות ל2 כדורים, אבל בצורה מסודרת. בטח שאתה מרגיש בהיי- המוח שלך מופצץ בסרטונין!

שריק 7

New member
לסייב ולתומר ספיחי רודיולה../images/Emo145.gif

גם אני מרגישה עירנות כתוצאה מהשימוש בה.(כתומר) בעניין סרוטונין- איך ההשפעה כאן כה מהירה, בעוד שבתרופות האמיתיות היא מתמשכת? אך ייתכן שגם הרודיולה לא אומרת את המילה האחרונה כבר בימימ הראשונים. לכן אני מאוד מסכימה עם סיוון- להתחיל רק בכדור אחד. וגם- אין להשיג אותה אצל G.N.C צריך להזדרז עם ההנחה....
שרי

sayv

New member
אני חשבתי שתפעל כמו תרופה

שמיועדת למטרת העלאת הסרטונין, ולא ציפיתי לתגובה מהירה של הגוף אך כבר לאחר יום חשתי שינוי וכבר ישנתי יותר טוב בימים הראשונים - כמו פיל! אולי מכיוון שזה צמחי, לא כימיקל, קל יותר להגיע למוח, אבל אני בטוחה שאין זה סוף פסוק- התגובות הראשוניות, אלא יש תגובות מתמשכות והסתגלות של הגוף. אך- כאשר עשיתי הפסקה של יומיים- חשתי את התחושות השליליות מתגנבות בחזרה- הדיכאון והשליליות, ועכשיו יכולתי להשוות, כי פעם זו היתה המציאות ה"נורמלית" שלי. כך שכנראה יש השפעות מיידיות וכאלו ארוכות טווח. כאמור- אקנה ביום ראשון עוד. אולי אפשר לקנות באינטרנט? אולי עם המחיר היותר זול (נדמה לי בסביבות 10$ אך לא בטוחה), ודמי משלוח זה לא יעבור את המחיר של סולגאר בארץ?

tshgn

New member
אולי המהירות בתגובה היא דרך...

אולי המהירות בתגובה היא דרך הדופמין ולא הסרוטונין. אולי אם נמשיך לקחת עוד אז יופעל גם מנגנון הסרוטונין... זכרו את הסרט: "התעוררות" העוסק בדופמין!!!!! תומר

sayv

New member
לא שמעתי על הסרט

אך דופמין וסרטונין הולכים יחד. אם כבר- תחושת ההי המיידית היא עקב הסרטונין- שוקולד ופחמימות. הדופמין נוצר בשלב השינה העמוקה. אבל אני לא מומחית גדולה.

tshgn

New member
תקציר הסרט - למיטב "זיכרוני"

רופא זוטר מתחיל לעבוד ב"בית משוגעים"/בית-חולים פסיכיאטרי עם מטופלים שכמעט אינם זזים בכלל. ממש קפואים במצב האחרון בו נותרו. הוא שם לב שכשזורק להם כדור אז הם תופסים אותו במהירות ושוב קופאים. הוא מפתח איזו תיאוריה לגבי עודף גירויים שמקפיאים אותם ושרפלקסים משחררים אותם. הוא מגיע כצופה בהרצאה מדעית על חומר הנקרא L-DOPA, (בהקשר לדופמין!!!)ובשירותים לאחרייה פונה למרצה בבקשה להגיב לגבי הקשר בין מטופליו לנושא ההרצאה. הוא עושה ניסוי במתן מינונים הולכים וגדלים של חומר זה למטופליו ובסף מסוים כולם מתעוררים לחיים!!! ממש כך!!!! רק שהם אינם מודעים לעשרות השנים שחלפו להם מאז "נרדמו". הפלא מתחיל להיעלם ולמרות מינונים הולכים וגדלים הם שוב נרדמים.... ולמיטב ידיעתי זו אגדה שהייתה באמת, כלומר - סיפור אמיתי! תומר

למעלה