מז"ט על הפורום החדש, וטיפ...

sayv

New member
מה משמע קפואים? סכיזופרניה במצב

קיצוני? אוטיזם קיצוני? טוב, את המחקרים הרפואיים בנט לגבי הדופאמין אשאיר לשבוע הבא, ואז אולי נוכל לגבש לנו תאוריות נוספות.. בכל מקרה עמדת סולגר היא שכל עוד דואגים לרמת סרטונין גבוהה באמצעות שיטות שונות שרודיולה היא אחת מהן (ובנוסף- 5-הידרוקסי-טריטופן-חומר שהנו "רגע לפני הסרטונין", מגנזיום, סיים, פעילות גופנית, מזונות עשירים בפחמימות...) הרמה נשארת גבוהה והתחושות הטובות נשמרות. ובחזרה למרקר הצהוב!

dodo281

New member
הי סייב, הי תומר - לפי התיאור -

נראה שמדובר במצב קטטוני . ואגב - כיום מטפלים בהוצאת אוטיסטים ממצבם בשיטה דומה, בין השאר - ונראה שנוחלת הצלחות, ואפילו יש מרכז טיפולי כזה בארץ.

שריק 7

New member
תומר- אין צורך בהסבר נוסף../images/Emo9.gif

קראתי מה שתקצרת מן הסרט... אני מרגישה שלוקחי הרודיולה סייב,אתה ואני = האנשים הכי ערניים בפורום. אולי נשלח צנצנת אחת לסוני גם? יש סיכוי שהוא יתחיל להתעורר בבוקר יחד עם זוהרה אני מקווה שתוך זמן מסויים אוכל להרדם כשבעלי והחיות פורשים לשנתם.
אנסה לנמנם בקרוב...הכלב שלנו התבלבל. לא החליט ליד מי לתפוש עמדת חרופ. לילה טוב שרי

tshgn

New member
אצלנו לכל אחד יש מקום משלו

ואוי ואבוי למי שינסה לפלוש לטריטוריה של האחר. אלברט החתול הלבן לגמרי ישן מחובק איתי מתחת לשמיכה. רומי החתולה השחורה לגמרי ישנה מעל לשמיכה (אלברט לא נותן לה להיכנס) ליד רגלי ביתי. ביתי ישנה (מאז נולדה) ביני לבין אשתי. וכן: התוכונים בכלובם, הדגים באקווריום, האיגואנה שמתה לא מזמן בטרריום וחזי השבלול ששכחתי להשקות בחורף האחרון ומת נהג לישון בטרריום שלו (יהי זיכרו ברוך). בקרוב יהיו נמלים בשתי ערי הנמלים וטואי משי בטרריום אחר. הנמלים יישנו בסלון עם התוכונים והדגים והטוואים בחדר של ביתי. לילה טוב, אנסה גם אני לישון, תומר

sayv

New member
יש לך חתולים? רוצה להחליף תמונות?

אני חושבת שזהו- התחרפנות הרדיולה החלה... אני הולכת להכות את המרקר לפני שיהיה מאוחר מדי. אבל ברצינות- לא מוותרת על אפשרות להציג את תולו לראווה.

שריק 7

New member
הי, כולם- היום חנכנו מעשית את../images/Emo77.gif

הפורום הזה!!! מעניין אם לאחר מנוחת השבת יזכרו עוד את הפורום בואללה...

sayv

New member
אוי בשמחה!../images/Emo54.gif

זו לא אחת הפוטוגניות שלו, אם כי המשעשעות, ובשאר הסרוקות- אנחנו חבוקים כ"כ חזק שאי אפשר להציגו מבלי להציג אותי. והרי כולנו פה ב- UNDR COVER ככה שאי אפשר. וטרוניה- למה יש רק אייקון אחד של חתול? את ותומר מבינים אותי בעניין הזה, זה ממש לא הולם.

sayv

New member
נכון! שכחתי את החתול המרוט הכחול!

איזה מיצי ואיזה נעליים. פיגארו, לא פחות. חתול פחים- קשה יום. נראה תשוש משהו...

sayv

New member
ואיזה מילה טובה על החתול? אין?

אני הולכת ללמוד. כשמסתכלים על תולו ונשארים אדישים- פה אני מותחת את הקו.

tshgn

New member
סליחה סיון שבחיפוש שקעתי

סליחה סיון שבחיפוש שקעתי, ולרגע מתולו מעט התעלמתי, דעי לך כעת שבחתולים מאוהב, ממש עד הגג. אך דעי לך גם דעי, שחתול בשבילי, הוא מלאך של ממש, מפח זבל, או חלילה מארמון. כל חיי בחתולים סיאמיים בורכתי, אך כשאת בית הורי עזבתי, בחתולי פח התאהבתי, ומאז עד היום, ואין זה חלום, שורת חתולי זבל, פגשתי פתאום. והפלא כל פלא, מבין כל אלה, בולט לו זה תולו, מציץ מקופסא, מציץ בלי בושה, רגלו האחת גם כן מציצה, מונחת לה שם כמוכן לקפיצה, פסיו חגורות לצואר מקשטות, ממש כמו נעלי פו הדוב היפות. תולו חמודי, נראה בן שלוש, אולי רק שנתיים, אך שובב הוא עם ראש. שפם לו יפה, בכלל הוא נאה, כפותיו משמשות לו, ממש כמו יאה. אז תולו חמודי, עכשיו מאוחר, אם לא אתיישן לי, אוכל אותה מחר. אז סלח לי כעת, אך שירי מסתיים, תולו חמודי, לחתולי כעת אמהר. לילה טוב תולו השובב והקפצני. תומר

tshgn

New member
שאלה למי שרודיולה מסייע לו/ה..

לי האלטרולט והפרוזק/=פריזמה לא סייעו, אלא רק הרדימו אותי. ואולי מי שהם מרדימים אותו מתעורר מהרדיולה ולהיפך??? האם האלטרולט ו/או פרוזק(=פריזמה) מסייע לכם? יש לי השערה שאולי מי שיש לו פיברו לוקה ברמות הסרוטונין ומי שיש לו CFS לוקה ברמות הדופמין. ומי שיש לו את שתי ה"מחלות"/תסמונות.... אולי לוקה בשניהם?.... אם כן בוודאי הבנתם מדוע שאלתי האם האלטרולט מסייע לכם/ן... תומר

sayv

New member
כשאובחנתי בפיברו´ דווקא נאמר לי

שהלקייה היא בדופמין. לדעתי- שניהם קשורים יחד. אבדוק יותר את הנושא לאחר המבחנים.

yifatic

New member
תומר - לא הבנתי מוכן להסביר?

אני פיברואית. אלטרולט, פריזמה, בונדורמין, ושות´ לא עזרו לי לישון. הייתי על מינון גבוה של אלטרול - האבא של האלטרולט וגם לא עזר לי לישון. כלום לא מרדים אותי ואני מתה מעייפות. חושב שאם אקח רודיולה זה ירדים אותי? נראה לי שנגמרו לי הכימיקלים במוח בכלל... טו" בשבט שמח

למעלה