סגמון טיפוסי
נתחיל דווקא מהסוף, כתבת "אתה מתפלפל ומסביר בפרטי פרטים מדוע
לא ניתן מבחינה מדעית להשוות בין אוכלוסייה מחוסנת לאוכלוסייה בלתי מחוסנת"
אני טענתי את זה? לא!! מעולם לא!! אתה מסלף כרגיל.
מה שטענתי זה שהמחקר מיותר, מה שטענתי זה נגד הצעות ההשוואה של פולספגן של יהודים חרדים לאימיש (הם אפילו לא אוכלים אותו הדבר). זאת ועוד הבהרתי לה איך
כן ניתן לעשות השוואה כזאת.
אבל אתה כרגיל
לא דובר אמת ואם אתה טוען שאתה דובר אמת - תביא את הציטוט שאמרתי שאי אפשר להשוות מבחינה מדעית.
או שתפנה כרגיל לעו"ד שלך,אולי היא תציל אותך מהבור שחפרת לעצמך.
ציטטת חלק מהשיחה שלנו (אחרי שביקשת שאני לא אעשה זאת) - סבבה, עכשיו אולי גם אני אתחיל לצטט, רק תגיד שזה לא נכון, ואביא את הציטוטים המדויקים, בנתים נחסוך מכולם את כל השיחה הארוכה. אותן "עובדות מוצקות המקובלות על הרשויות בעצמן" היו שכספית
לא גורמת לאוטיזים זה כתוב במפורש בדוח ששלחת לי
http://www.hisunim.com/images/documents/Simpsonwood_Transcript.pdf בעמוד 44
the result for autism, in which we don't see much of a trend except for a slight, but not significant, increase for the highest exposure. The overall test for trend is statistically not significant
אבל אצלך באתר
http://www.hisunim.com/articles_mercury.htm זה הפך למסקנה חד משמעית "כשוורסטראטן פרסם סוף-סוף
את מחקרו ב-2003 הוא עבד כבר בגלקסו סמית' קליין ושיפץ את הנתונים כדי להסתיר את הקשר שבין תמירוסל ואוטיזם."
איך הוא שיפץ את הנתונים אם המחקר שלו עוד ב 2000 לא מצא קשר בין תמירוסל ואוטיזם??
לא עמדת בזה ופשוט ברחת מהשיחה כי ה"עובדות מוצקות המקובלות על הרשויות בעצמן" לא מקובלות עליך!
אני לא עוקף עדויות ולא מסיט שום דבר -
הסברתי את העדויות אחת לאחת לא
הפרכתי אותן. הפרכתי את המסקנה
שלך (מסקנות מפריכים עדויות סותרים).
אם היית קורא מה שכתבתי לא היית טוען ש"בטיחות החיסונים, רכיבי החיסונים ותכנית החיסונים - לא נבדקה באופן מדעי (זו עובדה)"
זה פשוט לא נכון,
בטיחות החיסונים והרכיבים כן נבדקו והבאתי אפילו מחקרים על שילובים של חיסונים, מה שלא נבדק באופן שיטתי זאת תוכנית החיסונים בכללותה - והסברתי גם למה.
שים לב להבדל בין
האמת, כלומר מה שכתוב, לבין מה שאתה כותב...
(כנראה מה שבלבל אותך זה "מרכיבי מפתח בתכנית החיסונים המומלצת" אלה לא
רכיבי החיסונים כתוב במפורש שאלה "מספר החיסונים, תדירותם, תזמונם, סדר החיסונים וגילאי מתן החיסונים")
אז לא פלא שעם "אי הבנה" כזה גדול של האמת, מצדך, אתה לא מבין איך הם הגיעו למסקנות...
אתה לוקח ממסמך של 198 עמוד, מצטט פסקה אחת ממנו,
לא מצטט את מסקנות הדו"ח, אלא כותב מסקנות משל עצמך ע"ס נתונים חלקיים, ומצפה מאיתנו לבלוע את זה כתורה מסיני ו"לישר קו" כלשונך.
זאת שיטת סגמון לשיפוטכם.