צודקת ,לא צודקת...
נעמייה יקרה! קראתי את הודעתך ונכון יש דברים נכונים בטיעון שלא להתחתן,זה לא מה שבאמת משאיר את בני הזוג ביחד ואוליי זה גם לא גורם לחיי האהבה לנסוק אל על וכנראה יש עוד מספר טיעונים.אבל בואי אני אתן לך מספר סיבות למה כן להתחתן:א)נתחיל בסיבה הדתית,מיכיון שאנחנו עם שלפחות 33 אחוז הם דתיים,ביטול החתונות יהוה בעיה לצאצאים שלנו בעתיד כי כמו שאת יודעת ילד שנולד מחוץ לנישואים נחשב ממזר ויש בעיה לחתן כזה ילד.דבר כזה יגרום לכך שאנשים ששומרים דת ומסורת לא יוכלו להתחתן עם ילדים ממזרים(שלא בחרו להיוולד כך)מה שיגביל את הילד הממזר בחיים ובנוסף לכך יגרום גם לפילוג בעם(מצב שבו יהיו רק ממזרים מצד אחד,ומצד שני יהיו רק שומרי דת ומסורת) סיבה שניה:חתונה זו התחייבות! שבה שני בני הזוג מתחייבים זה לזה,לא עוד דאגות,אם יהיה לנו בן זוג לעתיד או,זה נותן לנו תחושה של יותר רוגע בידיעה שיש לנו מערכת יחסים מחייב,שבה אחד הצדדים לא יכול לעשות מה שלבו חפץ. בנוסף לכך זה מסורת!מי לא אוהב מסורת??את ארוחות החגים כשכל המשפחה נמצאת יחד,חנוכה והסופגניות,שבועות עם עוגות הגבינה,אני טוען שאם יש כאלה דברים שגורמים הנאה אז למה לבטל אותם?? אם חתונה זה ארוע כל כך חשוב,ארוע מאוד משמח(ובמדינה שלנו צריך שמחות) טקסי,מרשים,מאחד ומרגש,אז למה לנו לוותר על זה?? אני מקוה שתקראי את מה שכתבתי בראש פתוח ואוליי תסכימי איתי,בכל אופן יש עוד הרבה סיבות למה כן להתחתן ואם זה לא הספיק אז את מוזמנת לפנות אליי.