מקפיצה שרשור רלוונטי לפורום

"מתחתנים כדי שלילדים לא יהיו בעיות"

זה כנראה תירוץ תת מודע שאנשים מעלים כדי להצדיק החלטה להתחתן. כי אין שום בעיה חוקית לילדים להורים לא נשואים. מי שבאמת היה חושש מהבעיות לילדים, יכול היה לבדוק. לילד רשום בתעודת הלידה מי ההורים שלו, ואף אחד לא שואל אם הם נשואים או לא.

1smile1

New member
את צודקת

זה באמת תרוץ עלוב לאלה שלא רוצים להגיד שאנחנו פשוט עשינו כמו כולם, כמו שציפו מאיתנו - וזהו! אין לזה הסבר אחר

benny afro

New member
אנחנו מתחתנים כי...

זה הולך ככה: החתונה נוצרה על מנת ליצור מחויבות בין בני הזוג,זאת בעצם מניפולציה של בני הזוג כדי להבטיח שהשני לא יבגוד בו,החתונה הפכה למסורת ומאז ומתמיד החתונה קיימת ועדיין מתקיימת בתור מסורת,מחויבות לא הייתה קיימת ללא חתונה בימים עברו, בימים אלה, לאחר שהקשר הבין אישי התפתח, אפשר לחיות עם מחויבות ללא נשואין, ונישואין בעצם הפך לסמל בלבד, לדרך להדגיש את האהבה,טקסיות.

dyakir

New member
../images/Emo82.gifבחתונה יש הרבה מעבר לסמל,

צריך כבוד הדדי, אכפתיות, הבנה והרבה נתינה... וכמובן אהבה אך אם חסר משהו מכל אלה, אז גם המחוייבות לא תציל את הנישואים.

כי ככה אמרו לנו שצריך....

ואנחנו ילדים טובים, מקשיבים להורים שלנו, לדודים, לחברים. לכל אחד ששואל אותנו..... מתי חתונה?? בקרוב אצלכם?? מה עוד לא התחתנת?? וחוץ מזה למה שמי שכבר יתחתן, יסבול לבד... הם רוצים שכולם יסבלו.

dyakir

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo121.gif../images/Emo82.gifבגלל

בגלל השייכות המחוייבות כדי שלא תקום כל בוקר ותחליט שלמחרת אחרי שהיא בנתה איתך חיים שלמים ילדה את ילדך כיבסה את בגדיך ולמרות שמצאה כתמים עדיין המשיכה לנקות את חדר ה oo (השרותים שלך) ועדיין המשיכה לחייך אליך בבוקר וכאשר לא חייכה לך באותו בוקר היא היא נחשבת האשה הכי גרועה שנמאס לך ואתה רוצה צעירה ממנה ועוד... אז כדי שלא יהיה לך קל לעזוב מערכת של חיים שלמים יש שלום בית, כדי שתהייה לך ההזדמנות לחשוב פעמיים... לשם כך אני מקוה שתבגרת החכמת ולא טעמת זוגיות אחרת... כיוון שאישתך בסופו של דבר היא הדבר הראשוני והאמיתי...

חסונוס

New member
אבל רוב הגברים שמפתחים שינאה

או אדישות כלפי האישה זה בגלל המחויבות הזו.

dyakir

New member
אדישות

אדישות לא מפתחים בגלל המחוייבות אלא בגלל שאין ביניכם כל בסיס של כבוד ואכפתיות דניאלה

רק רגש

New member
בשביל שתיהיה פרנסה ל....

רבנים אולמות ארועים מכונים להכנת כלות תופרות של שמלות כלה בתי דפוס להזמנות צלמים DJ או להקות לחתונות אם לא יהיו חתונות כל אלו לא יתפרנסו בכבוד

bitelad

New member
צודקת ,לא צודקת...

נעמייה יקרה! קראתי את הודעתך ונכון יש דברים נכונים בטיעון שלא להתחתן,זה לא מה שבאמת משאיר את בני הזוג ביחד ואוליי זה גם לא גורם לחיי האהבה לנסוק אל על וכנראה יש עוד מספר טיעונים.אבל בואי אני אתן לך מספר סיבות למה כן להתחתן:א)נתחיל בסיבה הדתית,מיכיון שאנחנו עם שלפחות 33 אחוז הם דתיים,ביטול החתונות יהוה בעיה לצאצאים שלנו בעתיד כי כמו שאת יודעת ילד שנולד מחוץ לנישואים נחשב ממזר ויש בעיה לחתן כזה ילד.דבר כזה יגרום לכך שאנשים ששומרים דת ומסורת לא יוכלו להתחתן עם ילדים ממזרים(שלא בחרו להיוולד כך)מה שיגביל את הילד הממזר בחיים ובנוסף לכך יגרום גם לפילוג בעם(מצב שבו יהיו רק ממזרים מצד אחד,ומצד שני יהיו רק שומרי דת ומסורת) סיבה שניה:חתונה זו התחייבות! שבה שני בני הזוג מתחייבים זה לזה,לא עוד דאגות,אם יהיה לנו בן זוג לעתיד או,זה נותן לנו תחושה של יותר רוגע בידיעה שיש לנו מערכת יחסים מחייב,שבה אחד הצדדים לא יכול לעשות מה שלבו חפץ. בנוסף לכך זה מסורת!מי לא אוהב מסורת??את ארוחות החגים כשכל המשפחה נמצאת יחד,חנוכה והסופגניות,שבועות עם עוגות הגבינה,אני טוען שאם יש כאלה דברים שגורמים הנאה אז למה לבטל אותם?? אם חתונה זה ארוע כל כך חשוב,ארוע מאוד משמח(ובמדינה שלנו צריך שמחות) טקסי,מרשים,מאחד ומרגש,אז למה לנו לוותר על זה?? אני מקוה שתקראי את מה שכתבתי בראש פתוח ואוליי תסכימי איתי,בכל אופן יש עוד הרבה סיבות למה כן להתחתן ואם זה לא הספיק אז את מוזמנת לפנות אליי.

Sefy

New member
למה צריך לרצות 33% שלא עושים כלום ?

מה אני בדיוק חייב להם ? הם דתיים ? שיהנו! אני לא! וזו לא סיבה להתחתן, אבל זה לפחות מסביר למה כל כך הרבה עוזבים את הארץ הזו. כל כך אטומה בגלל כמה דתיים שהורסים לנו את החיים עם חוקים מימיי הביניים
מי הם שיקבעו אם הילד ממזר ? מה זה ממזר ? הם בעצמם ממזרים! אינטלגנציה ירודה מכל החתונות והילדים בתוך המשפחה, כל דור ודור הגנים כבר כל כך על הפנים שזה לא יאומן. כשיהרגו את הדתות בכל העולם, יהיה סוף סוף שלום.

rahely

New member
ילד לא חוקי הוא לא ממזר

לידיעתך ילד לא חוקי הינו ילד שנולד להורים פנויים מחוץ למסגרת הנשואים. גם ילד שנולד לאב נשוי מאשה אחרת נחשב לילד לא חוקי אבל בשום אופן לא ממזר. ממזר הוא ילד שנולד לזוג שהם פסולי חיתון. כמו אשה נשואה שנולד לה ילד מגבר אחר שאינו בעלה. ממזר הוא בנם של כהן וגרושה. ממזר הוא ילד שנולד מגילוי עריות. ממזר אינו יכול להתחתן עם בת ישראל, קוברים אותו מחוץ לגדר במותו, ולא יכול לבוא בקהל ישראל דהיינו אינו יכול לשמש במניין בבית כנסת וכו'. לעומת זאת ילד לא חוקי = לזכויות של ילד חוקי והוא ילד חוקי לכל דבר.

Sefy

New member
ואחר כך טוענים שה"גוים" הם גזענים

העם הדתי היהודי זה הגזען הכי גדול שקיים ועוד נגד היהודים!

למעלה