סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

danakama10

New member
רגע, אז אתה יכול לחסוך לי את התשובה שאני רוצה לכתוב עכשיו?

אם לאחר שתקרא את תשובתי תעיד שכן, אולי אוכל למנות אותך לכותב במקומי, בזבזתי כבר יותר מדי שעות השבוע...

vinney

Well-known member
אני יכול לתרום קצת על מדיניות.

אם את חושבת שהמטרה מקדשת את האמצעים - אז אני אעיר קצת על מטרות, ולא על האמצעים כמו שעושים האחרים.
&nbsp
מדיניות תמיכה בחוקים גזעניים/מפלים: טראמפ (דרך סשנס) הקים כוח משימה ״הגנת זכויות דת״. ״זכויות דת״ זה שם קוד לאפליית מיעוטים, במיוחד LGBTQ, אבל לא רק. זה גם כולל אפליית מיעוטים דתיים, כרגע בעיקר מוסלמים, אבל יהודים לא שונים בהרבה. ברגע שאת תומכת בזה שהדת הנוצרית היא הדת ה״רשמית״ כמו שאותם ״מגיני זכויות דת״ טוענים - את בעצם אומרת שליהודים בארה״ב יש פחות זכויות. וזה מתחבר יפה לחבר׳ה הטובים שצעקו Jews will not replace us בשרלוטוויל.
&nbsp
מדיניות נוגדת הגירה - כולנו מהגרים כאן. טראמפ הכריז מלחמה על כל מהגר, חוקי או לא חוקי. מדיניות של ביטול NOID וRFE נועדה לייצר מצבים בהם אנשים שלא עשו שום פסול מוצאים את עצמם בסטטוס ״לא חוקי״ ומועמדים לגירוש לפני שהם בכלל יודעים שהתקבלה החלטה כלשהי בעניינם.
&nbsp
מדיניות מלחמת חורמה כלכלית - האמריקאים כבר משלמים את המחיר, ע״ע מגדלי הסויה. אבל הם יהיו בסדר. למה? כי רק השבוע טראמפ הבטיח להעביר להם כמעט 5 מליארד דולר ״פיצוי״ על נזקי המלחמה הכלכלית הזאת. ומי ישלם את הכסף? קליפורניה וניו יורק, כנראה.
&nbsp
מדיניות סביבתית - הסיסמא Trump Digs Coal לא אומרת לך כלום? לי היא אומרת שאסטמא וסרטן ריאות זה בסדר. את מסכימה עם זה? סתם דוגמא.
&nbsp
אז, את בסדר עם המדיניות?
&nbsp
המדיניות זה לאו דווקא טראמפ - זאת מדיניות של הימין הגזעני האמריקאי באופן כללי. הביצוע של טראמפ לשמחתנו הוא מאוד גרוע, אבל למרות זאת הוא עדיין נבלה.

danakama10

New member
רגע!!! היכן מראי המקום??

האמת, שאני עדיין קצת המומה מעצמי כיצד נגררתי איתך כל כך בשרשור על דנמרק, ואני מחזיקה את עצמי לא לענות שם יותר. כל שאגיד לך הוא פחחחח.... ארה"ב מדינת הגירה, וטראמפ הוא נגד illegal aliens. הם עוברים על החוק. עד לתקופת אובמה, ואפילו גם תקופתו, רוב הציבור הסכים שצריך לסלק אותם. אבל כל האמצעים כשרים לנסות להשמיץ את טראמפ - טראמפ מכריז מלחמת חורמה בהם, ופתאום השמאל צווח no person is illegal, מדינת הגירה, מהגרים בלי ניירות, ועוד שטויות.

זהו. הכוונה שלי היא לא להגרר יותר...

vinney

Well-known member
מה בדיוק את טוענת שאינו נכון?

תצביעי על משהו ספציפי ותקבלי מראי מקום, אין בעיה. זכותך לבקש.
&nbsp
התגובה שלך לא מתייחסת לאף אחת מפעילויות שהזכרתי. למה?

JimmyGee

New member
This is a pointless circular argument

Danakama is a hardcore Trump Supporter who doesn't think outside of what Fox News told her to think.
Facts don't matter, lies become the truth, the truth is not the truth and Trump is the new Jesus.
Trump could kill all of Danakama's neighbors in front of her and she would still support him. Maybe also blame Obama, Hillary or Nancy Pelosi for it.
These hardcore Trump base supporters are a lost cause. why waste our time?

vinney

Well-known member
אבל זה כל כך מבדר לראות אותם מתעצבנים

עוד לא שמעתי ממנה על הcoastal elites (תירוץ שהרבה אנשים שאני מכיר נתנו לי בתור סיבה לא להצביע להילארי, בלי להתייחס בכלל לעובדה שהיא בעצם מmidwest ואילו דונלד טראמפ ניו יורקי מלידה...)

debby12

New member
מנהל
אתם יוצרים פה אווירה מאוד לא נעימה

של "עליהום" אישי על כותבת. אותי זה לא "מבדר" לקרוא לעגנות.

KallaGLP

New member
ובכללי, שרשור מאוד לא נעים

בגלל חוסר מוחלט של סובלנות וכבוד כלפי דעות של הצד השני, ובכלל לא משנה איזה צד זה. פשוט עצוב.

danakama10

New member
אז אני מבינה ממך

שקלינטון לא היה ראוי ללקק את הנעליים של הבושים? האבא בוודאי שלא, וגם הבן שירת את המדינה יותר מקלינטון. אם מדברים על להתחמק משירות קלינטון הפך את זה לאומנות וזה אף זיכה אותו בכינוי סליקי ווילי.
בכל מקרה, עצוב שהקריטריון היחיד לתמיכה בפוליטיקאי הוא לא מעשיו (למשל, אדם שנדבק לכסא וחושב שהוא יכול להעביר את תפקידו בירושה למשפחה, כאילו היה מלך) אלא כמה הוא דופק את טראמפ.

10u2b

New member
גועל נפש

לעשות מחטף מגעיל כזה לשרשור יזכור. השרשור הוא ספציפית לדנה קמה שפתחה במהלך הזה.
אחרי מות קדושים אמור.
אם אין לך משהו נחמד להגיד, אל תגידי כלום. יש לכם מספיק שרשורי זריקת רפש משמאל לימין ומימין לשמאל.

danakama10

New member
הגועל נפש הוא שלך

שלך, של אילן, וכל אותם אנשים שחושבים שכשרואים את השם דנהקמה זו הזדמנות לקללות ולהעלבות.
ואם כל כך צורם לך מה שכתוב פה, עשה מאמצים שמשפחתו של מקיין לא תגיע לשרשור המעליב הזה.

10u2b

New member
לא הבנתי מה את רוצה ממני

פעם ראשונה בחיים שלי שאני מגיב לך, וכמו שכתבתי - זריקת רפש משמלא למימין או מימין לשמאל זה לא משנה, אבל זו הנקודה שאת התחלת ולכן שרשתי אליך אבל גם מי שעונה לך חוטא בזה (ולכן לא אעשה זאת שוב). רק רציתי להבהיר שעמדותי הפוליטיות לא רלוונטיות כלל. דעתי על טראמפ לא רלוונטית כלל. וכן, אי כיבוד המת או רגשות של מי שמתאבל על המת -- זה גועל נפש.

danakama10

New member
אם אתה לא מבין, אסביר

להגיב ״גועל נפש״ לאדם זו גסות רוח (אלא אם כן אתה מגיב למשהו מכוער שהכותב תיאר שעשה). אם אתה חושב ששרשור לזכרו של מקיין צריך להשאר ״נקי״, אתה יכול לפנות בנימוס ולבקש, וטו שאנשים ישתפו פעולה או שלא, או להבין שזה פורום ישראלי ולכן כנראה שאין פה אנשים שהיו קרובים או שאבלים על המת. עצובים - כן. אגב, אני בכוונה ניסיתי לכתוב בעדינות עליו, אבל לאחר שזה התפתח לשרשור השמצות טראמפ, שיניתי כיוון.

לא יודעת אם אתה הגבת אלי פעם ראשונה או לא, אבל יש קבוצה המונה את אילן ועוד 2-3 שמנסים לעשות עלי עליהום בכל הזדמנות שנראה להם שאחרים יצטרפו אליהם לדאחקות. וזה באמת, כדברייך, גועל נפש. פה ושם יש 1-2 צדיקים בסדום הטורחים להעיר להם על כך, והשאר שומרים את הצדקנות שלהם לדברים חשובים יותר, כמו לשמור על כבוד המת שאין לו דבר עם יושבי הפורום.

זהו, הוצאתי...

JimmyGee

New member
No, you don't understand what I said

Clinton never said that Bush is not a hero because he got captured. If he did I'd be the first person to codnemn it.
I never said that all Presidents need to be war heros like McCain.
I said that Presidents should not disrespect, dishonor and denigrate people like McCain who sacrificed so much for this country.
How can a piece of garbage like Trump send American soldiers into harms way thinking that if they get killed or captured they are not heros because heros don't get killed or captured?

iris mom of two

New member
כשטראמפ נבחר קיוויתי שטעיתי

והוא יפתיע אותי לטובה. הייתי מוכנה לתת לו סכוי.
&nbsp
בהחלט טעיתי, הוא עוד יותר גרוע משציפיתי
&nbsp

debby12

New member
מנהל
יהי זכרו ברוך

איש מרשים וערכי, ונאמן למצפונו ונדמה לי שגם תומך גדול בישראל [לא חקרתי עמוק בנושא - מקבלת תיקונים אם יש]

בעניין הנאמן למצפונו - ע"ע https://nypost.com/2017/07/28/why-john-mccain-voted-against-skinny-repeal-of-obamacare/ 

מכיון שהוא היה איש צבא - אני מצדיעה לו ולפועלו. ומצטרפת לבקשה לשרשור רפש נפרד. מגיע לו שרשור כבוד/אשכבה משל עצמו. בלי קשר לאף אחד אחר.

liat1271

New member
את החומוס אני לא מכינה לסלט חומוס
אני לא יכולה להפסיק לאכול מהם כשהם רק ירדו מהגז, מה שנשאר בעלי מוסיף אותם לסלטים שלו

למעלה