גם אנחנו קיבלנו את הא"פ לפני כמה ימים
בגדול, זה פשוט סיר לחץ חשמלי שיכול לשמש גם בתור סיר בישול איטי. לא שזה רע ... זה חוסך מקום במקום שני מכשירים נפרדים, והוא הצליח להפוך את סיר הלחץ ל"אין" שוב, אחרי שזה נעלם מרוב המטבחים כי אנשים מפחדים מסירי לחץ (בעיקר בגלל תאונות שקרו עם סירי לחץ באיכות נמוכה ...)
סך הכל, זה סיר לחץ מצויין, עם שתי רמות לחץ, מנגנון שחרור לחץ די טוב, והתוכניות והטיימר מקלים על השימוש. האופציה של אידוי בסיר לחץ זה גם רעיון מעניין (טכנית, אפשר לעשות את זה בכל סיר לחץ, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה סיר לחץ עם סלסלת אידוי). אני גם אוהב את זה שהסיר הפנימי עשוי מניירוסטה ולא עם ציפוי נון-סטיק שנשחק עם הזמן. האופציה של השחמה, אגב, קיימת בהרבה סירים של בישול איטי, אבל אני עדיין מעדיף להשחים במחבת ברזל יצוק ואז להעביר לא"פ.
אני מודה אגב, שעברו שנים מאז שהשתמשתי בסיר לחץ, כך שזה בהחלט נחמד לגלות את סיר הלחץ מחדש. בעיקר מצויין לבישול ירקות שורש (וגם קיטניות כניראה, אבל את זה עדיין לא ניסיתי). וזה אגב פותח פתח לדיון אחר: בישול חומוס בא"פ להכנת ממרח חומוס: Yay או Nay?