סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

debby12

New member
מנהל
עצוב. ראיתי משהו על זה בחטף בעיתון

יודעים על איזה רקע זה היה? היה כתוב משהו נדמה לי שזו שכונה של יוצאי יוון (? זה מהזכרון)

placid1

New member
הרקע הרגיל...... מישהו עם נשק, המון

מחסניות, שם שמעורר חשד לרקע אידיאולוגי ומשפחה שטוענת לבעיות נפשיות.....

השכונה היא השכונה היוונית, הרחוב הראשי, שבו התנהל מסע הירי, מלא מסעדות ובתי עסק ומושך אליו אוכלוסיה מכל האזור. בסופי שבוע עמוס ועליז במיוחד. מצפון ומדרום לרחוב יש בתים פרטיים עם אוכלוסיה מגוונת, לא רק יוונים.

כוחותינו ספגו תבוסה צורבת

בקרב רובי נרף סוער בחצר האחורית. לא היה לי הרבה סיכוי מול המקלע נרף החדש של הבן. מה שנקרא Don't bring a knife to a gunfight.
&nbsp
ה-Slammo החדש שרכשנו (knock-off קצת יותר זול של Spikeball) התגלה כמשחק כייפי.
&nbsp
וחוץ מזה, סיימנו להרכיב, להבריג, ולחווט רובוט שקיבלנו והוא ממש קולי. מומלץ. (https://www.amazon.com/OWI-OWI-535-Robotic-Arm-Edge/dp/B0017OFRCY )
&nbsp
&nbsp

debby12

New member
מנהל
נראה מדליק הרובוט! (זרוע רובוטית)

כמה זמן לקח להרכיב, לחווט וכו'? זו נראית לי אחלה פעילות STEMית עם הילדות

לגמריי מגניב. בעיקרון, אם יש

סבלנות וזמן (או אין סבלנות לחכות...), אפשר לגמור את זה ביום אחד. נראה לי תוך שעתיים-שלוש (אני הייתי רק יועץ לבן ה-11. הוא קרא, הרכיב, והבריג). דווקא השלב הראשון דורש הכי הרבה סבלנות, כשמחברים את המנועים והממסרים, אבל אחריי זה כבר הכל די רץ.

onetwothree1

New member
לא נוגה

אבל מאד אוהבת וממליצה על הבלוג וספרי הבישול שלה (יש לי את שלושתם).

ilanvag

New member
תודה לשתי העונות + שאלת המשך:

האם הספר שלה הוא כולו פליאו?
&nbsp
כי רפרפתי על כמה מתכונים, וממש לא קיבלתי את הרושם שזה פליאו... אבל אולי אני טועה.
&nbsp
בכל אופן, אחד הכיוונים שאליהם אני הולך לאחרונה זה:
1. לצמצם בשרים ולא לאכול כל יום (אם כי אני עדיין קרניבור, אין לי שום כוונה לוותר לגמרי על בשר); וגם
2. הרבה יותר ירקות - הן טריים והן מבושלים; וגם
3. להפחית עד כמה שאפשר פחמימות "פשוטות" (לחם לבן, אורז לבן, וכדומה).
&nbsp
שום דיאטה ספציפית, פשוט דברים שמתאימים לי -- וברפרוף מהיר נראה היה לי שיש שם לא מעט דברים מתאימים... אבל אולי אני טועה?
(כי אם זה ספר פליאו קלאסי, אז זה בפירוש לא הכיוון שלי...)

onetwothree1

New member
וואלה אני לא זוכרת אם היא פליאו או לא...

יש את הסיפור שלה בבלוג שלה (בקצרה - היתה חולה באיזה מחלה והבריאה באמצעות שינוי תזונתי). במתכונים שלה אין מוצרי חלב, חיטה או grains. כן יש בשרים/דגים/עופות למיניהם, אבל יש גם סלטים, ירקות מבושלים, קינוחים וארוחות בוקר. לדעתי באמזון אפשר להציץ לתוך הספר ולראות את תוכן העיניינים, אם אין שם - אני יכולה לצלם את התוכן ולשלוח לך. (אין לחם לבן/אורז וכד בכלל).

debby12

New member
מנהל
ועוד טיפ קטן

אם מזמינים כזה דבר גדול, אז כדאי להיות בבית כשזה מגיע או לבקש שישאירו את זה בחוץ.

הסבר: אצלנו הגיע משהו כשרק האופר היתה בבית והם גררו אותו על רצפת העץ וגרמו לה נזק. כתבנו להם, והם רוצים לראות הצעת מחיר לתיקון. אבל אי אפשר לתקן רק בנקודה אחת... צריך את כל הקומה

ilanvag

New member
המון תודות

ראיתי פרסומות שלהם, אף פעם עוד לא הזמנתי מהם. מבחר מדהים וגם מחירים טובים, בהחלט שווה לבדוק.
&nbsp
האם הם יוצרים קשר ומודיעים לפני שהם מגיעים?
&nbsp
כי בעיקרון נמצא במשרד... אבל אם אפשר לתאם איתם מראש, אז אין בעיה לעבוד מהבית באותו יום...

debby12

New member
מנהל
נדמה לי ששירות ההובלות הוא קבלן חיצוני ולא הם עצמם

כן בהחלט, יודעים מראש באיזה יום המוצר צפוי להגיע. אצלנו הגיע ביום שצוין. לא נתנו חלון זמן בתוך אותו היום - רק את התאריך

בנוסף, יש להם המון קופונים של 10% בחינם למזמינים בפעם הראשונה. מקבלים למשל אחד כזה כשעוברים דירה. אולי גם כשנרשמים לרשימת התפוצה שלהם במייל? אנחנו עכשיו מקבלים כאלה בדואר מדי פעם. אממה - תמיד כתוב עליהם שזה רק תקף לפעם הראשונה שמזמינים מהם.... אם יגיע מהם משהו בזמן הקרוב - אשלח לך את הקוד במסר.

בקיצור - תתארגן לך על קופון של 10% הנחה לפני שאתה מזמין. בהזמנה של פריט גדול כמו מיטה זה יכול להיות שווה המתנה [בהנחה שאתם לא ישנים על הרצפה כרגע
]

danakama10

New member
אנחנו הזמנו גם הרבה מ WAYFAIR

והיינו מרוצים מאוד ובפעם היחידה שהיתה בעיה עם מוצר ששלחו (vanity שהגיעה עם כיור שבור) הם שלחו מיד אחד חדש ואספו את השבור בלי בעיות.
אבל, יש להם שם לא כל כך טוב מהבחינה שהמוצרים שהם מחזיקים נחשבים לא איכותיים. מי שהאיכות חשובה לו שידע ששם כנראה אין לו מה שהוא מחפש. לנו האיכות שלהם היתה טובה מספיק וכאמור אנחנו מרוצים.

KallaGLP

New member
לנו יש ניסיון טוב עם Hayneedle.

אבל לא זכור לי שאי פעם נאלצתי להחזיר להם מוצרים וגם את מיטת הקליפורניה קינג שלנו קניתי דרך אתר אחר. אני בנסיעה, אך כשאגיע הביתה אוכל לבדוק את שם האתר וגם להזהיר מפני אתר גרוע.

KallaGLP

New member
מצאתי.

Bedroom Furniture Discounts

קנינו שם ממש לפני שנה סט שלם של ריהוט לחדר השינה, כולל מיטת קליפורניה קינג, במחיר סבבה וקיבלנו שירות מצוין.
מצד שני, הנה חנות שמומלץ להתרחק ממנה. עשינו שם הזמנה של אותו חדר שינה בדיוק קודם לכן, שילמנו את מלוא המחיר, והיינו אמורים לקבל אותו תוך חודש (בהתחשב בכך שזה מגיע מהחוף המזרחי) ואחרי 5 חודשים עדיין לא קיבלנו אותו. התירוץ הרשמי היה שזה מתעכב באשמת היצרן, וכל פעם הבטיחו שהנה עוד שבוע או שבועיים או בתחילת החודש הבא זה יוצא לדרך, וכל פעם זה לא קרה. לא רק זאת, אלא בזמן ההמתנה המייגעת, החלו באתר החנות להציע את אותו הסט למכירה במחיר יותר נמוך, וכשפנינו אליהם בבקשה לפחות להשוות את המחיר שלנו לזה הנוכחי כפיצוי על תקופת ההמתנה הבלתי סבירה, הם לא הסכימו והציעו לנו איזו הנחה סמלית ומגוחכת.
בסוף, כאמור, ביטלנו את ההזמנה ומצאתי את אותו הסט בדיוק בחנות האחרת, גם יותר בזול, וגם קיבלתי אותו תוך זמן ממש סביר ושירות ההובלה וההרכבה היה מצוין.

10utb

New member
ניסיון חיובי

קודם כל, לגבי אמינות האתר -- ה HR בחברה שלנו נותן איזשהו צ'ופר שמגיע בתור כרטיס מתנה. ניתן לבחור כרטיס מאמזון, טארגט, גאפ או אוברסטוק. כיוון שאוברסטוק נמצא בחברתן של חברות אמינות מלכתחילה לא היה לי ספק שמדובר בחברה רצינית.
באופן אישי, קנינו מהם כמה פריטים קטנים כמו מדפים לתבלינים. המוצרים הגיעו כמצופה ללא שום בעיות, כך שאין לי שום ניסיון עם תלונות והחזרים מול החברה.
&nbsp

למעלה