סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

nogala1

New member
אפשר להציע משהו אחר ?

מאז שקניתי את ה - INSTANT POT כמעט כל הסירים שלי ודי הרבה מוצרים אלקטרוניים הפכו למיותרים בעיני והאמת היא שמכרתי/ מסרתי את חלקם הגדול.
זה הפך להיות סיר הבישול האיטי שלי ומכשיר האורז , (רייסר)שלי . שלא לדבר על המהירות שבה ניתן להכניס עוף קפוא לחלוטין ולקבל תבשיל מעולה תוך שעה בערך...

metm98

New member
זה נראה מעניין ...

האם זה מתאים לתבשילים עיראקים כמו מח'שה וטביט?

nogala1

New member
נראה לי שכן

אחת הפונקציות שלו היא סיר בישול איטי - אז כל דבר שאפשר להכין בסיר בישול איטי אפשר להכין גם בו .
אם אתה רוצה להשתמש בפונקציה של סיר לחץ - צריך להפחית את כמות הנוזלים במתכון , כי נדרשים פחות נוזלים מסיר לחץ רגיל .

debby12

New member
מנהל
מעניין - בחיים לא שמעתי עליו

אני מניחה שמדובר בכזה https://www.amazon.com/Instant-Pot-...=9026834&hvtargid=pla-415091731861&psc=1  - מין שילוב של סיר לחץ, סיר חשמלי, מאייד, עושה עוגות (עוגות? לא הבנתי איך זה מסתדר/קשור)

אפשר לשמוע עוד? העוף לא יותר "חיוור"/מכובס? איזה סוגי מתכונים את מכינה בו? ספרי, ספרי....

nogala1

New member
אז ככה ...

1. עד היום הכנתי עוף עם תפוחי אדמה , ביצים חומות( בשעה ) , עוף ברוטב תפוזים , קארי עוף תאילנדי עם ירקות - העוף יוצא מדהים ( מתכונים מעולים מצאתי בבלוג against all grain ) , אורז , תפוחי אדמה ( שהיה להם טעם של תפוחי אדמה שהיו בתנור שעות ) רוטב בולונז ומרקים שונים .
2. יש המשתמשים בפונקציה של סיר הלחץ להכנת עוגת גבינה - לא ניסיתי .
3. בסביבתי - כל חברותי האמריקאיות אוחזות באחד כזה ....

debby12

New member
מנהל
תודה רבה! נקרא "שווה". אולי אקנה במכירה הגדולה

של אמזון הבאה עלינו לטובה עוד 4 ימים. נדמה לי שזה מתחיל ב-16 ליולי אחר הצהריים

placid1

New member
הסירים הכי טובים והכי פחות יקרים אצלי במטבח

הם סירי איקאה מסדרת 365+, למשל זה: https://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/70256752/

יש לי כמה מהגרסא הקודמת עם מכסה נירוסטה וגם אחד מאלה החדשים יותר עם מכסה הזכוכית. הסירים עצמם מצוינים וגם די אסתטיים. בפעמים שנשרף אורז או בצל בתחתית היה מאד קל לנקות, שום דבר לא נדבק, נשרט או נשבר. ניתן לשטוף בקלות ביד או במכונה. בקיצור, אין לי שום דבר רע להגיד עליהם.

debby12

New member
מנהל
אבל הידיות שלהן לא מתלהטות בטירוף?

<שאלה זו שהצליחה בכל זאת אולי למצוא משהו רע
>

placid1

New member
אולי זה מטעמי ליאביליטי, אבל הן באמת לא מתחממות.

בכל אופן, אין לי אינטרס להמליץ עליהם פרט לנסיון אישי.

liat1271

New member
לרגע לא חשבתי שיש לך אחוזים ב IKEA

פספסתי כשכתבת שיש לך גם סירים מהסדרה הזאת.

ilanvag

New member
נצל"ש: אפשר לבשל בתנור עם מכסה זכוכית?

מחפש סירים שאפשר להכניס אותם לתנור, כולל לחום גבוה -- למשל לצורך הכנת צ'ולנט... ונדמה לי שנאמר לי פעם שאי אפשר להכניס לתנור סיר עם מכסה זכוכית, זה חייב להיות מכסה מתכת (וכמובן בלי ידיות פלסטיק, הכל חייב להיות מתכת).
&nbsp
אממה -- לא מצליח למצוא סירים שכאלו בחנויות, הכל רק עם מכסי זכוכית... ואני שונא לרכוש סירים באינטרנט, כי צריך לראות את הסיר, ובמיוחד להרגיש אותו (משקל...), בשביל לדעת אם הוא איכותי או לא.
&nbsp
למישהו יש מושג:
1. האם מכסה זכוכית זה בסדר לתנור?
2. איפה קונים סירים עם מכסי מתכת?
&nbsp
תודה

למעלה