לראות את האור, לראות את האור.
תודה על הדיווח מהאקו צ'יימבר, אחות שלו. אני, לפחות, חוויתי אפיפני בעקבותיו.
הרשי לי לראות אם הבנתי נכון.

עד השבוע, כשחמאס רצה לרצוח ישראלים, הם שלחו חוליות שבחסות החשיכה ניסו לחצות לישראל (מעל הגדר, מתחתה במנהרות, או דרך הים) או ירו באמצעות נשק תלול מסלול (טילים, מרגמות) או ישירות (מקלעים, נ"ט), וכל זה כמובן מבלי לתת הודעה מוקדמת לצה"ל, ומקסימום עם תעוד מגו פרו או מצלם חמאסניק (למדו מחזבאללה).

במקרה הנוכחי: הודיעו לישראל ולעולם חודשים מראש על היום והשעה, הזמינו את התקשורת הבינלאומית לצלם ולדווח מהשטח, וניסו לפלוש לישובים ישראלים לאור יום, מצויידים בבקבוקי תבערה, צמיגים בוערים, וקצת נק"ל.

עד הפוסט שלך: הייתי משוכנע, כמו שכתבתי בפוסט הראשון שלי, שמטרת החמאס בארוע הזה היתה "להחזיר את הפלסטינים לראש מהדורות החדשות בתדמית של קורבנות לא חמושים של אלימות מוגזמת, ולייצר עוינות בינלאומית כלפיי ישראל." בקיצור, הקריבו בכוונה את אנשיהם על מנת ליצור פרובוקציה.

בעקבות הקישור שלך: הפכתי למאמין באמונה שלמה שזו היתה למעשה תוכנית פלישה מתוכננת היטב, עם מטרות אופרטיביות להגיע ליישובים ישראלים לאור יום, ולרצוח אזרחים ישראלים בזמן שהתקשורת הבינלאומית מצלמת. בקיצור, צה"ל סיכל כיבוש יישוב.

המסדר יעבור לנוח, ושלום על ישראל, וכל מי שחושב שמה שקרה שם לא בהכרח שירת את האינטרסים ארוכי הטווח של ישראל הוא כנראה או עכו"ם או עוכר ישראל. תבוא הברכה על ראשך שהצלת את המיסגיידד פה מגורל כזה, אחות שלו!

נראה לי שבעקבות השרשור הזה אני מוכן ומזומן לביקור הרוטיני החצי שנתי שלי אצל רופא השיניים. אולי כמו בסיפור עם הרב והעז, אני עוד אהנה אצל השיננית הפעם...

Over and out.