סימולציה לאבולוציה

Snir2121

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

כן, באופן עקרוני - יש מהירויות שונות (לדוגמא - מהירויות שונות של סיבוב כוכבי לכת סביב השמש, מהירויות של אסטרואידים, ושאר הדברים שנעים בחלל).

angela8

New member
אז מה שהתיאוריה אומרת המהירויות

האלה הן שונות אבל יחסיות זו לזו?

Snir2121

New member
לא הבנתי למה התכוונת...

התיאוריה מתייחסת למהירויות של עצמים, ולמהירויות יחסיות בין עצמים, תלוי על מה מדברים ובאיזה הקשר.

angela8

New member
מה שהתכוונתי זה

שהמהירויות הן שונות אבל לא אבסולוטיות. וזה בגלל שהכל נמצא למעשה בתנועה.

Snir2121

New member
מתנצל, הכנסתי נתון שגוי.

מהירות האור היא המהירות של הבזקי האור, לא של המעבורת עצמה. (וכן, במהירות הוא המסה היא אינסופית והאורך הוא אפסי - שני נתונים לא הגיוניים.)

C H 4

New member
אוי, תקראי על תורת היחסות

יש לאיינטיין ספר שהוא כתב כדי להסביר "לאנשים רגילים" את תורת היחסות. יש לי אותו בבית (שנתיים) אבל עוד לא קראתי אותו ובקרוב אצטרך להחזיר את הספרים לסיפריה. לדעתי זה נפלא שהזמן הוא בסך הכל עוד מימד.

אני ממש לא מבין איך

הזמן יכול להוות "מימד גיאומטרי" - וזה עוד ממישהו שבגר בפיזיקה. (טוב, לא לקחתי יחסות, אז אני מאשים את מערכת החינוך.) המף, אם את מכירה את התחום, אולי תנסי להסביר לי במשפט או שתיים את העקרון? (בהנחה שאני בכל זאת מיודע פיזיקלית אז אולי אוכל להבין..)

היית רוצה, מותק

הרגת אותי, פשוט הרגת אותי
יש לי דלקת באצבעות כבר, אבל לא נראה לי שזה מההקלדה, אני חושבת שסבא שלי מנסה לתקשר איתי

angela8

New member
הייתי רוצה, זה יותר טוב מכל מסטיקה

מסחרית שתמצאי על מדף הניו איג' הקרוב... יקומים מקבילים.. תחשבי על זה, זה אומר שאנחנו נצחיים. ולא רק פעם אחת אלא כמעט אין סוף פעמים...

אם לא נשמיד את עצמנו

את כבר דיי נצחית גם ככה. הגנים בגוף שלך הולכים אחורה מיליוני שנים, שלא נדבר שאנחנו עשויים מאבק כוכבים וגם את המקור שלו אפשר לאתר אחורה עד המפץ הגדול :)

Wolverchenus

New member
אולי את greedy?

להיות אבק כוכבים עם גנים שחלקם בני מיליוני שנים זה לא הרבה??

angela8

New member
../images/Emo2.gif

אבק כוכבים? חשבתי שהופכים מאכל לתולעים.. טעיתי?

Wolverchenus

New member
לפני הרבה הרבה זמן,

לפני שמערכת השמש היתה קיימת היתה פה מערכת שמש אחרת שהשמש שלה הפכה לסופרנובה. אחרי שזה קרה כל האיזור פה היה רק אבק ופירורים שעשויים מהכוכב. אחר כך, מסיבות כבידתיות התחילה להווצר שמש ואחר כך מסיבות כבידתיות אחרות נוצרו כוכבים.. אבל כולם נוצרו מהאבק הזה של הכוכב המקורי ובמובן הזה - כל מערכת השמש ואנחנו כחלק ממנה עשויים מאבק כוכבים. זה לא נורא מגניב לדעת את זה?

angela8

New member
זה מגניב

אם אתה מדמיין שלאבק הכוכבים הזה יש תודעה שיכולה לשוטט בין עבר לעתיד וממש לראות את זה קורה. ומה יקרה כשמערכת השמש הזו תהפוך לסופר נובה עוד 3 מליארד שנים בערך..?

angela8

New member
כן.. כן.. בבקשה.. אני גם .. אני גם

לא בוגרת פיזיקה חס וחלילה, אבל לא מבינה את זה.

למעלה