פסק הלכה או הסתה?

saar7650

New member
בושה וחרפה!

האם רק לאתאיסטים יש את ההבנה בתחומים פוליטיים?! האם לרבנים אין את אותה הבנה אך ורק עקב היותם פוסקי הלכה?!

yoyo10

New member
זה ממך לא קשור

לשאלה האם מסמך זנבה הוא לגטימי או לא להוציא כזה פסק הלכה כנגד בני אדם מה גם שהם יהודים דבר שיכול לגרום למלחמת אחים אפשר לא להסכים אבל למה להסיט

sarav55

New member
איזה מלחמת אחים

הם כותבים שהם בוגדים ולא קשור למלחמת אחים אני אתחיל להרוג את האחים שלי בגלל זה זה הרי טיפשות

TJSBZ

New member
תגידי את זה לחגי וליגאל עמיר

ובאותה הזדמנות, גם ליונה אברושמי.

sarav55

New member
זה תיק שתפרו

על שניהם והם יושבים בכלא על לא עוול בכפם הם לא רצחו אף אחד גם קציני משטרה אומרים את זה לא רק אני

vizini

New member
שרה, עברת עכשיו על כמה

מצוות עשה ואל תעשה. עברת על "מדבר שקר תרחק" ועל "לא תענה ברעך עד שקר". זה לא מתאים לאישה שומרת מצוות ויראת אלוהים כמוך...

vizini

New member
שרה, הם הודו.

הודו. יותר מזה - יגאל עמיר לא הביע חרטה, ואומר שהיה חוזר על המעשה!.

sarav55

New member
היתה לו ברירה

אתה לא יודע מה קורה שלא מודים במדינה הזו על מעשים שלא עשו אני מקוה שלא תגיע למצב כזה לעניות דעתם של הרבה אנשים במדינה היקרה שבה אתה חי יש המון אנשים שסוברים כמוני ואף אחד לא יזיז אותי מהעמדה הזו שרצח רבין לא נעשה על ידי יגאל עמיר מתווך אפס ויש המון הוכחות שמראים את המעשה הנכון הזה שתפרו על אדם חף מפשע כן לא כל מה שמכתיבה התקשורת אנחנו מקבלים יש אנשים שרואים את המציאות כפי שהיא.

sarav55

New member
תווך=טווח

טעות יונה אברושמי אשר הכרתי אישית היה ממשפחה הגונה וגם לא עשה את המעשה אבל היה נוח להאשים אותו כי רצו להפיל תיק על אדם שבחיים לא יעשה מעשה כזה (מתוך הכרה אישית של המשפחה) וגם על זה יש הוכחות אבל אני מאמינה שהאמת תצא בסופו לאור והאשמים באמת יכנסו לכלא להמון שנים ארוכות

TJSBZ

New member
../images/Emo6.gif תכף תספרי לי

שאמיל גרינצווייג זכרו לברכה זרק את הרימון על עצמו כדי להתאבד ובדרך להרשיע בפשע איש דתי חף מפשע... בחיי שרה, את מעלה חיוך על שפתי.

vizini

New member
שרה,

היו מקרים של אנשים שהודו ואח"כ טענו שההודעה נגבתה מהם בכוח. המקרה של יגאל עמיר הוא לא כזה. יגאל עמיר הודה מרצונו החפשי במעשה, ויתרה מכך - הוא מתגאה במעשה וטוען שהיה חוזר עליו!. אז תתחילי לפתוח את העיניים, שרה. כי אם קיים אלוהים, כפי שאת מאמינה, לא בטוח שהוא יסלח לך על כך...

sarav55

New member
את החשבונות שלי עם ה' יתברך

תשאיר לי תעשה טובה במחילה מכבודך כתוב שאפילו אם אדם רואה אדם עם סכין מלאה דם מעל משהו שמת אסור לו לחשוב שהוא רצח החושד בקשרים לוקה בגופו. אני לא מאמינה בזה שיגאל עמיר רצח אדוני עם כל הרינונים של התקשורת שלך. שוב לא תוכל לשכנע אותי בזה נקודה אני אישית לא מכירה את יגאל עמיר. רק לאה רבין בכבודה ובעצמה ידעה מי רצח את בעלה המנוח לכן נפטרה בהרגשה נוראית על המוות הטרגי שפקד את בעלה.

למעלה