וואו איזה שרשור התפתח פה
מסתדר עם כל התגובות קורפוס? מצטערת להעמיס עליך עוד קצת אבל אני באמת שחייבת להגיב, ולא מתוך נסיון לדרוס אותך- כל מי שמכיר אותי יודע שאני יודעת יפה להצליח לבדי ובלי להפריע לאחרים- אלא מתוך סקרנות ואכפתיות: אמרת דברים מסויימים שחרגו בתגובתך: "אבל כשמדובר במשהו שיש לי שליטה עליו, אלוהים בעצמו לא ימנע ממני לעשות את מה שאני רוצה".. המשפט הזה הפריע לי. וזה לא רק בגלל שאני מחשיבה את עצמי כשומרת מסורת-ממש לא. מפריע לי כשאדם חושב שהוא יכול לשלוט בכל מה שקורה סביבו..החיים הם דבר שמתהפך כל רגע ומשאיר אותך המום לנוכח מהירות השינויים. ציינת שיש לך קרובים חולים במחלות חשוכות מרפא. האם גם להם היו חלומות רצונות? ברור שכן, אבל בסופו של דבר, עם כל הכבוד לכוח רצון שהוא היסוד החזק ביותר שיש- גם לו יש גבול. אני מעריכה אותך על נחישותך, מי כמוני יודע כמה נחישות חשובה- אבל מפה ועד לחשוב שהכל תחת שליטתך? האם מעולם לא רצית משהו שלא קיבלת? וכל זה גורם לי לחשוב: האם אתה הולך לרפואה כי זה מה שאתה רוצה לעשות? או בגלל שאתה מנסה להוכיח פה למישהו משהו? אולי לעצמך? צריך להיזהר עם הוכחות כי בסופו של דבר נשארים עם הכל ביד אבל עם כלום בלב. גם להשיג מטרה יכול להיות דבר כואב אם אתה לא באמת שלם איתה, ומרוב נסיונות להראות ש"אתה יכול" כבר שכחת למה בכלל הלכת לזה מלכתחילה.. ודבר נוסף: אמרת שחונכת כדי להחזיר לקהילה..אבל יחד עם זה משתמש בביטויים של דריכה על גופות ומתן אגרופים לאנשים שיפריעו לך להיות מספר אחד..זה קצת סותר באיזשהוא מקום. האם בשביל להגיע למקום בו תוכל לעזור לאנשים אתה מתכוון להזיק לאנשים בדרך? זה כמו ללכת קדימה ואחורה ולא להתקדם לשום מקום..אתה לא נשמע לי בן אדם רע בכלל. אלא כנה וגם יודע את חסרונותייך.אבל יש לך איזשהי מחשבה שאם פגעו בך בעבר, כשעברת לפה מאמריקה או משהו כזה, אז אתה צריך ל"החזיר את הכבוד האבוד" או משהו כזה.. אני יכולה להגיד לך מנסיוני- שיש כל כך הרבה אנשים מדהימים מתחום הרפואה שיעזרו לך בלי שתצטרך לבקש אפילו. אז מדוע ללכת מראש בגישה של מלחמה? האם אתה באמת רוצה חיים כאלה של תגרות אינוספיות? לא יותר קל לעזור להיעזר ולהגיע לאיזשהו מקום שאתה שלם איתו, מאשר להפוך את שנות הלימודים לשנות-קרב? אתה יודע כמה זה נחמד לדעת שיש לך מישהו שאתה יכול לסמוך עליו שיעזור לך..אבל עם גישה תוקפנית כשלך-שאתה לא מתבייש בה- אתה יכול להיתקל בקירות במקום בעזרה, אנשים ייבהלו ממך. אני לא יודעת מה עשו לך שגרם לך להיות כל כך "טעון" אבל בסופו של דבר, יש הרבה אנשים טובים וחיוביים, וחבל להתנהג בצורה שתרחיק אותם ממך, ואתה תפספס משהו מאוד חשוב, משהו שיגרום לך להחזיר את האמון באנשים. ועם כל הכבוד לד"ר האוס, קשה להיות אדם שמטפל באנשים כמו רופא או אפילו טלפן שירות לצורך העניין, אם אין לך אמון בסיסי באנשים. אני לא יודעת איזה אנשים שמחים על כל מפלה שאתה נופל..אם אלה האנשים שנמצאים סביבך לא פלא שאין לך אמון באנשים. מקווה שתהנה בחופשה, ובתקווה שתמצא חברים שיידעו גם לפרגן לך.