אממ
(לא קראתי את כל התגובות, אבל תפסו את עיני כמה פנינים) אנשים שמתקבלים דרך שיטת ראיונות שנוייה במחלוקת, מפארים את השיטה-'הם חיפשו אופי מתאים לשלי, וכנראה לא לשלך', אמרו פה. הרבה זמן לא שמעתי דבר כזה מגוחך, הרי איך בכלל ניתן לקלוט אופי של מועמד אחרי חצי שעה-שעה של ראיון?, ומי בכלל אמר שלכל המתקבלים יש את אותו האופי?, איזה שטויות. אבל ככה זה אצלנו, ברגע שאתה לא נדפק לא אכפת לך משום דבר, פתאום הכל 'וורוד'(ואני לא נכוויתי מבאר שבע, ממש לא). בנוסף-מנסים פה לצייר את דמות הרופא כמלאך. די עם ההתחסדות הזאת! ברור שכל אחד דואג קודם כל לעצמו!, יש פה אנשים שחיים בסרט. בקיצור, אני מציע לך לא לקחת ברצינות חלק מן הדברים שנאמרו פה, יש פה חבורה של מועמדים לחוצים שמשננים משפטים 'מתחסדים' כאלו שבלי לרצות גם מחלחלים לדיונים שלהם בפורום. אף אחד לא יכול לקבוע איזה בן אדם אתה וכמה 'אדיב' תהיה למטופלים שלך, לא משתתפים בפורום ולא פרו' בראיונות קבלה, עם שיפור בגרויות קל אתה תתקבל לאוני' אחת לפחות שנה הבאה, אין ספק. ואגב, אני בכלל רוצה להיות מנתח פלאסטי, בלי רצון 'להציל את העולם', מה יעשו לך עכשיו בפורום?, ידרשו מהמנהלת לחסום אותי כי אני לא ראוי להתקבל?