דבר ראשון
לא היה צורך לתאר את המיקום של בית המקדש מאחר והוא מקום כ"כ מוכר. חוץ מזה את רשמת שלא ניתן להתייחס לממצאים ארכיאולוגים שהם מתקופה מסוימת. אם כן כיצד התייחסת דווקא לפפירוסים שמתאירם את החיל של מצרים (שיהיה איזה חיל שיהיה). חוץ מזה ייתכן שהמצרים כ"כ נפגעו ודהמו עד שמדינה שלמה הכניסה את סיפור יציאת מצרים לתוך תת המודע שלה. ואם לא הבנתם אותי התכוונתי שמרוב הלם ייתכן והמצרים מחקו כל זכר ליציאת מצרים ולעשרת המכות. כנראה מכיוון שלא הייתה להם דרך להתמודד עם זה. זה שבר את כל תפיסת עולמם ולכן זו הייתה הדרך היחידה שלהם להמשיך לחיות כרגיל!! כל ההוכחות לקיומו של בית המקדש נהרסות ברגע זה ע"י הוואקף המוסלמי. ואני חושב שגם האתאיסתים שביננו יסכימו שלהרוס פיסת היסטוריה זה לא בסדר ובטח שלא פיסת היסטוריה חשובה כמו מקדש שהיה מרכזו הרוחני של עם. ההוכחה הפשוטה ביותר לקיומו של בית המקדש הראשון, זה בית המקדש השני. למה אבותינו הקימו בית מקדש שני, סתם ככה הם רצו לבנות מקדש ועבדו על כולם שהוא נבנה על מקדש כלשהו שהיה חשוב לנו פעם, ואם כן לא ייתכן שזה היה עובר בשלום מאחר ונשארה בארץ בתקופת הגלות לבבל אוכלוסיה יהודית קטנה שהייתה יודעת עם היה מקדש או לא!! רוצים עוד הוכחות הרי אתם רק מתחכשים נותנים לי כל מיני מחקרים מאד יפים וחכמים אולם חסרי ביסוס. ניתן לבנות תורה נהדרת. אולם אם האכסיומות שהיא נבנית עליהם לא נכונות כל התורה לא נכונה. לדוגמה : הפיסיקה של ניוטון שהאכסיומה שלה היא שהזמן הוא סקלר ושאין גבול למהירות לא נכונה ולכן כל התורה המאד חכמה של ניוטון אינה נכונה בעקבות הביסוס הלא נכון. בקרוב מאד כשיבוא אליהו הנביא להכריז על בואו של משיח בן דוד, אני מקווה שתודו בטעותכם.... (יגעתם ומצאתם, אז תאמינו כבר!!~!~!)