המממ
אטאיסט=מאמין שאלוהים אינו קיים, לא ש"סביר" יותר שהוא לא קיים מאשר שהוא קיים...זה טפשות לשמע... כלומר, אין הוכחות לכן או לכאן... אז מאיפה הגיע ה"יותר סביר" הזה? אטאיסתים מאמינים באי קיומו של אלוהים נקודה P: זה טיפשי בגלל ש"הוכחה (אם היא נדרשת) חלה על המאמינים". אם נתעלם מזה שהמשפט הזה סותר את עצמו (אמונה לא מחייבת הוכחות, אחרת היא לא היתה אמונה...). לאטאיסטים אין הוכחה לאי קיומו של אלוהים, הם פשוט מאמינים שהוא לא קיים מסיבות פרטיות שלהם.. בדיוק כמו אנשי דת.. ולמקרה שלא שמת לב אני הזכרתי "כן אלו רק הקיצוניים" אחרי התיאורי של תחילת ההודעה... כי יצא לי להכיר כמה כאלו. ובקשר לחלק האחרון של ההודעה שלך (הקודמת P=).. אני לא אוהב את הגישה של "ברירת המחדל היא שמשהו לא קיים עד שיש סיבה טובה מספיק להאמין אחרת" (להפסיק להשתמש במילה "מאמין" >.< לא אוהב את המילה הזאת.. היא פתוחה מידי לפרושים..), דרך טובה יותר לומר את זה היא "דבר לא קיים או קיים עד אשר הוכח אחרת". המממ טיעון מפלצת הספגטי הוא טעון אטאיסטי ידוע ומשומש מידי (לרוב אני שומע אותו בתור "פרה ורודה ומעופפת שנמצאת מאחורה ללא להשמיע קול"), והתשובה היא "אז?" כלומר, אין לי סיבה להאמין שהיא קיימת, או שהיא לא קיימת. היא לא משנה לי כהוא זה. כשזה מגיע לאלוהים לעומת זאת המצב שונה, כי קיומו או אי קיומו של אלוהים משנה ביותר, ואני פשוט רואה בשלילה של האמונה שעומדת בבסיס החיים של רוב אנשי העולם הזה כדבר.... שלילי... לא טיפשי, כי תהליך זניחת האמונה הוא תהליך צפוי ביותר (בדיוק כמו תהליך החזרה לאמונה ודת שאנו רואים בדת המוסלמית של ימים אלו), אלא...דבר לא טוב. וכן, את יכולה לומר שאטאיסטים לא שוללים את האמונה של הדתיים, אך בצורה אבסורדית יש לא מאט דתיים שרואים את זה אחרת P: המממ אה כן, אני לא רואה במדע בתור דת, כי הוא לא מפסיק לפקפק בעצמו, דבר שאני לא רואה באף דת אחרת.. נ.ב: אני ממש ממש שונא דיוני דת P: