קפיטליזם, אתאיזם, דת,

pieceofmadness

New member
זה ארוך ...........................

וקשה לי להסביר כאן, בלי להיעזר בידיים התיאטרליות שלי... תקרא את "בראשית ברא" של פרופ' אביעזר. אחרי שתגמור, אני אשלח אותך לעוד ספר. אם תהיה ילד טוב.

pieceofmadness

New member
אם הנושא מטריד אותך באמת,

כדי שתוכל לישון בשקט, אני אסכים לשלוח טביעות ידיים. הן קטנות ומגוחכות.

mantrix

New member
איך זה בדיוק יעזור לנו להבין

את מה שרצית להסביר אבל יכלת רק בעזרת תנועות ידיים?

pieceofmadness

New member
סיפור יפה לכל השוביניסטים

איש אחד הולך על שפת הים ופוגש מלאך כל יכול. המלאך אומר לו: "היי, אני מוכן להגשים לך משאלה אחת, כל מה שתרצה. סתם כי יש לך חיוך יפה". (אולי הוא היה מלאך הומו...) האיש מבקש ממנו שיבנה לו כביש עד ניו יורק, כי הוא רוצה להיות שם אבל פוחד מטיסות. המלאך מתפלץ: השתגעת? נראה לך שדבר כזה יכול להיות קיים במציאות? תבקש משהו הגיוני יותר, אדוני. אז הוא ביקש: "אני רוצה להבין את הנשים. רוצה לדעת למה יש להן מצבי רוח משונים, למה אני לא מצליח להבין למה הן צוחקות או בוכות או אומרות לא. אני רוצה לדעת איך הן חושבות". עונה המלאך: "מממ.... כמה מסלולים אתה רוצה על הכביש שלך?"

RichardSmith

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif בחלט חזק.

קיבלתי במייל לפני כמה זמן, האמת. דווקא ההסבר מאוד ברור, הבעיה נעוצה בעובדה שנשים לא רוצות להחשב זנותיות, אז הן עושות משחקי כוח כדי להעצים את יוקרן. בחורים בעיקר רוצים לשכב מבחינה ביולוגית, זה אחד הדחפים בכל מקרה. המתח הזה בין הכבוד למיניות הוא שיוצר את הקטע של גברים ממאדים ונשים מנגה. מזה נגזר שאישה ששוכבת בפגישה הראשונה היא... לעומת גבר שמשכיב את הבחורה בפגישה הראשונה, הוא -גבר-!!!1 תפישה מעוותת?

sagima

New member
הקטע של גברים ממאדים ונשים מנגה

פשוט לא נכון! תחשוב, מה קרה בפעם האחרונה שזרקת אישה לתוך גופרית רותחת?

RichardSmith

New member
אם לענות על זה כמתמטיקאי...

אז זה קרה באופן ריק. אם לענות על זה באופן כללי, לא זכור לי המקרה האחרון והראשון שזה קרה. אולי בפומפי, איזו מישהי עצבנה את בעלה... אבל אני לא חושב שנגה עשויה מגופרית... אם זאת היתה כוונת המשורר.

mantrix

New member
גברים מכדוה"א ונשים מכדוה"א

כולנו פה ביחד, ואני מתעקש שיש יותר הבדל בין קבוצות של בני אדם (שבתוכן הגברים והנשים בגישה דומה), מאשר בין כלל הגברים לבין כלל הנשים.

למעלה