קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך
אם ככה הוא מדבר,

זה ממש לא לעניין.

nsr

New member
אתם טובעים בשפיך.

לאנשי הקהילה היקרים - זו רק הופעה. אבל אחד לא מתכוון לרצוח אתכם. "כל ישראל אחים" כאילו..
ולשאר, הם רוצים להפגין? זכותם. זה באמת יפגום לכם בהנאה? ולכל אלה שמתארים את הקייפלטון הזה כמתת האל לאנושות כנדבן ללא מיצרים, כאיש רוח כריזמטי שסוחף אחריו את עולם הרגאיי? אתם לא מגזימים קצת? בסך הכל זמר ובסך הכל מוזיקה. כן, בסך הכל. אם מוזיקה מכתיבה לכם משהו בחיים, חוץ מאת קצב הריקוד וההנאה שלכם, אני הייתי ממליץ על בדק בית קטן... לא? אז בואו נסכם שאף אחד לא הולך להרוג אף אחד, או לשנוא. לכו לרקוד וחלאס. די עם הסרטים.

טוב, מכיוון שהגבת לי../images/Emo3.gif

"ולשאר, הם רוצים להפגין? זכותם. זה באמת יפגום לכם בהנאה?" אני אישית, אם אני אחשוב ללכת להופעה של מישהו, עם כמה שאני אוהבת את המוזיקה שלו, אני נורא אצטער לשמוע על הדעות הגזעניות שלו עד כדי כך שזה יגרום לי לא ללכת להופעה שלו. ובמקרה קיצוני אפילו להפסיק לשמוע את המוזיקה שלו.

בעצם, לא במקרה קיצוני.

כי קפלטון הזה שר על הנושאים האלו. ואם אני אוהב שיר של מישהו בכלל, זה יתבסס על המילים שלו. מצטערת, אבל לאהוב "אמן" ששר בצורה שכזאת.. לא משנה אם זה קשור לקהילה ההומו-לסבית או לכל קהילה אחרת- זה מזוויע.

אל תגידי את זה בבקשה

די נו בבקשה אל תגידי את זה......... ציבור שלם של אנשים עכשיו יושב וקורא את מה שאת כותבת , וחושב פשוט ש... אל תגידי גזענים אל תגידי זה לא סקורסיזי, יש ציבור שלם של אלפי גרמנים שמשוטטים ברחובות ולא יודעים מה זה ואת עכשיו עם כל מה שאת כותבת באינטרנט את פשוט גורמת להם להיות גזענים, אל תגידי את זה בבקשה יש עכשיו מאוד חובבי בוב מארלי שהם חברים ב"קלוקס קלאק קלאן" ואנשים כמוך פשוט מעודדים תופעות כאלה שגזענות זה פשוט אל תגידי גזענים, יש ציבור שלם של מלקקי מוחטות ממדרחובים שכרגע פשוט מתביישים להודות, שהם פשוט לא אוהבים מוכרי נעליים פרסים, אל תגידי גזעניים תגידי, אוהבים לראות רק לבן בעיניים אל תגידי כושים! תגידי חובבי בננות, ולא לובשים מחזירי אור, אל תגידי ערבים, תגידי מנגבי חומוסים שומעי שריף אל תגידי ערבים, תגידי מצביעי שמאל קיצוני מתון תגידי מעריצי סמיר שוקרי, אל תגידי ערבים יש ציבור שלם של לובשי כאפיות בדרום סודן שפשוט נפעם מהיוהרה מהבוטות מהגזענות של גברת מסטיק, ובכל יום פשוט לא יכול להביט לעצמו במראה ולהגיד ש... אל תגיד גזענית תגיד חובבת רגאיי בפורום של תפוז עם שם דביק. את גזענית כלפי גזעניים זה לא יפה ביץ זה לא סקורסיזי וזה לא בוב ואפילו לא זיגי מרלי זה יותר מדי אלפה בלונדי ואנלא מוכן לזה שומעת?!

otzzto

New member
תפסיק

לזיין תמוח. אתה קולט שאתה סותר את עצמך שוב ושוב ושוב ושוב בלי לדפוק חשבון? אתה מדבר שטויות על דברים שאתה לא מבין בהם וגם גורם לאנשים לחשוב עליך שאתה ניאנדרטל.

"עצור אתה הומו!"

שומע הילינג ביץ כל הודעה שאי פעם כתבתי אתה כותב הודעת תגובה שנשמעת כמו צווחת של כלב פינצ'ר מפוחד נמאס לי מזה, תגיב להודעות של מנהל הפורום אני בטוח שהוא יענה להודעות שלך יופי ושאלה אחרונה, אתה פעיל פורום רגאיי? או פעיל פורום של הומואים?

otzzto

New member
ושוב אתה נשאב למעגל

של בורות אינסופית, אנשים קוראים את מה שאתה כותב וחושבים שאתה פשוט אדיוט, אני מגיב להודעות שלך כי הן הכי מרתיחות אותי, שים לב שאני מגיב גם לאחרים, אני לא פעיל שום פורום, אני בנאדם בשל עצמו עם דעות משל עצמו. ועוד שאלה קטנה? אתה גר במאורה או בכלוב?

אתה רואה את הזונות שיש לי בכרטיס?

אני חושב שאם אימא שלך הייתה אחת מהן הייתי יוצא סטרייט, והופך להיות ילד אמיתי כרגע במקום לנגב או לגרז וזה פשוט נורא

אופס התפלקה לי היוד

אבל זה בסדר אני חושב גם לאבא שלך התפלק תראה מה יצא! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בסדר

אתה פסיכופט

שהחליט שאסור לעשות ברית מילה . איזה זכות יש לך בכלל להעביר ביקורת על אחרים יא חתיכת אפס ? קוגם תסדר תמוח שלך ואל תכליל על המנהג הזה לפי 2 מקרים מסכנים שקרו .

ZeusMan

New member
כיפה נפש מוצר אני חייב להגן פה על הקהילה הזאת

בכמה מילים דיי פסימיות... אחרי מחשבות קדחתניות עם עצמי הגעתי למסקנה זמנית... אני מאמין שיקח עוד הרבה זמן עד שהעולם יקבל את הקהילה הזאת... ויקח הרבה זמן עד שהומואים ולסביות יוכלו להתנשק ברחוב בלי שיצעקו על זה איכ... אני בהחלט לא מאמין בגישה של לדחוף לאנשים בפרצוף מה שהם לא רוצים לראות, וזה מתקשר למצעד הגאווה... אני חושב שזה מאוד עצוב לקהילה הזאת לחיות בעולם כזה שפשוט לא רוצה לדעת על קיומה... אני חושב שהמצב הזה מוביל להרבה נפשות פגועות... מין הסתם אני חושב שזה לא פסול לאהוב אדם מאותו המין... מודה, אני חש מין תחושת הפתעה כשאני רואה זוג מתנשק... ואני חושב שאם הייתי רואה זוג מתנשק כל יום אז זה היה הופך אצלי לנורמה ובכך לא הייתי מופתע כל פעם מחדש (האם זה נכון לומר את זה לגבי כולנו ?) ולנושא הראשוני, קפלטון... הוא עושה מוזיקה שלטעמי מוגדרת כלא רעה, אבל גם לא להיט גדול, וזאת בגלל שינאתי הרבה
לדנסהול (כמובן שיש יוצאים מן הכלל) אני בהחלט אוהב כמה משירי הקונשס שהוא מנגן, ועל כך יקבל ח"ח... אבל כמו שנאמר, בנאדם, למה אתה כזה אלים ? אז זאת המלחמה שלך ? הומואים ואתם המיסכנים, רוקדים,שרים ומפזזים לשירים הללו משהו פה ניראה לי לא תקין...

eviaman

New member
מה זאוס לך צריך להגיד את זה?

פשוט אוהבים את המקצב BRADA

ZeusMan

New member
צודק אבל יש גבול...

ואני מקווה שכל אחד ישים לעצמו גבול, על מה להקניט ומה לא... תסכים איתי שיש נושאים שעדיף לא לגעת בהם כי זה רק יגרום לעוד ועוד שינאה... ובתור ישראלי שבתוך ומחוץ למדינתו יש מספיק מזה גם ככה, למה להוסיף ?

nsr

New member
שאוב מהאוויר

אני לא מבין ברגאיי, אז אני לא אחפור על המוזיקה שלו. אבל להגיד שאנחנו לא רוצים להכיר בקיומה של הקהילה? סחל לי על התוקפנות - אבל זה בולשיט! אני מניח שהרבה אנשים מהפורום הזה יגיעו להופעה. זה הופך מישהו מהם להומופוב? אני בספק... צריך להגיע פה לפתרון. כי אם המופע לא יתקיים, תפגע קהילה אחת ואם הוא יתקיים, תפגע אחרת.

למעלה