קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך
קפלטון כאן כן!

חחחחחחחחחח רק להגיד שההודעה מתחתי "כאן לא שורפים הומואים" היא עוד נסיון של פורום הומואים ולסביות, להתקרב לסטרייטים ואני חושב שאנחנו צריכים להפגין ולהוקיע תופעות כאלה בפורום, שכן הפורום הוא פורום מוזיקלי עם תחומים חופפים ולא הומואי ביסודו אז "עצור אתה הומו" גשו לפורום הילינג , או פורום חרדים ופורום מאה שערים שם יהנו מאוד מהוויתכם הצלולה

otzzto

New member
לחצת לו את היד?!?!?!?!?!?!

אני לא מאמין, פשוט לא מאמין למה שאנשים אומרים פה.... הבנאדם כתב הרגע משהו לא ברור על הומואים ושצריך לירות בהם ואז הוא אומר להם לא להביע דעה ולללכת לרפאות את עצמם באיזה פורום או משהו, ואתה, המנהל של הפורום, לחצת לו את היד!!!!!!!

אני פשוט מסכים איתו

שהפורום הזה הוא פורום מוזיקה, וכל הדיון הזה בעיניי מיותר לגמרי ויכול מבחינתי להתרחש במקום אחר, כי אנחנו מדברים רגאיי מיוזיק, y'know, וכל שאר הנושאים הם או חופפים לפורום או

Lowpro3

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo18.gifמה נסגר איתך?!../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif

תקשיב טוב גם אם לא היית המנהל של הפורום אבל פי כמה בגלל שאתה כן המנהל אתה צריך לעודד דיונים כאלה בפורום שלך ואם אתה בתור מנהל ממשיך לטעון שכל מה שצריך לדון בו בפורום זה רק מוזיקה ופאן או מה שלא קישקשת בהודעות הקודמות שלך אז לאן הגענו? אין-כזה-דבר- "רק מוזיקה"! אין! כל שיר שאתה שומע מספר סיפור מסויים והשירים של הבחור הזה שרוצה לבוא לארץ מספרים שהוא רוצה להרוג אנשים בגלל הנטייה המינית שלהם. בעייתי אז אין כזה דבר רק מוזיקה לכל מילה בשיר יש משמעות ואם הזמר מאמין בדברים האלה, אז יהיו אנשים שלא ירצו שהוא יגיע לארץ בקיצור צא מהסרט אולי אף פעם לא באמת הקשבת והתחברת למוזיקה כמו שצריך בשביל להבין שיש שם משהו מעבר...

Ras Or

New member
חאלס כבר צא אתה מהסרט

זה במכוון להרוג ולשרוף זאת פתאווה , סלנג של ג'מאיקה , צא כבר מהסרט שלך מזה הקטע הזה שכל היפי נפש קופצים? דיי כבר תנו לנו לנשום ולדבר על רגאיי ולשתף קבצים ותמונות וגאנג'ה וכל דבר שקשור לרגאיי, לתקוף פה אנשים זה מכעיר ומגעיל , דיי! ראס! עצבני מאוד!!.

otzzto

New member
בונא אני הולך להתחרפן כבר

אם הבנאדם כותב מוסיקה, הוא מאמין בה, ואם הוא מאמין בדברים כאלה, הוא צר אופקים, הוא חושב בצורה מגעילה ובטח ובטח הוא לא אדם נאור. אדם כזה מבחינתי לא רצוי בארץ הקודש.

רדו לו מהגב! זה לא פורום תמיכה

בהומואים ולסביות וכבודם במקומם מונח (או מוחדר או מודבק יאק) זה גם לא פורום תמיכה לתומכי הומואים זה פורום רגאיי ראסטות ג'ויינט ואופישלי מארלי יא מאן. מוזיקה דה לה קול, ראפ לא רוצה לשיר סול רגאיי דור רה מי פה סול שוב פעם יצאתי טרול? לא נורא הכדור עגול והג'ויינט ויאטנמי , המילים שלי פצצות על החוף הזה צונאמי

otzzto

New member
החמשיר שלך יצא די חלש....

ותפסיק לנפנף בצרות רופקים שלך כאילו זה משהו טוב...

otzzto

New member
מה שתגיד

אתה שחצן, יהיר, צר אופקים, שוביניסט והומופוב מוצהר, אתה לא בנאדם שמחוץ לוויכוח הנתון הזה הייתי משקיע זמן כדי להקשיב לו...

כאן הטעות שלך...

דבר ראשון אתם תמים אם אתה חושב שבשרשור הזה התחיל הדיון על הומופוביה ברגאיי אז אתה מוזמן להיכנס לארכיון ולטאגליינס ולגלות את האמת העגומה בעצמך. אם זו הייתה הפעם הראשונה שמדברים על הנושא החרוש הזה (וכן, בעיניי ובעיני כל אחד מחברי הפורום הקבועים ומאזיני הרגאיי בישראל חרשו לנושא הזה את החיים שבא להקיא כבר), מילא. אבל זה לא המצב. דבר שני, כמנהל הפורום המטרה שלי (כמו שאני רואה אותה לפחות, ואני לא רואה אותך עושה יותר טוב או בכלל) היא לנתב את הפורום הזה למקומות הנכונים מבחינתי. מה נכון מבחינתי? הכרה של הקהל הישראלי בז'אנר הרגאיי, הכרה שאני שמח להגיד שגברה בזכות הפורום הזה. דיונים בנושא הומופוביה ברגאיי? שלא מובילים לשום מקום? לא תורמים למטרה שלי. נכון, אין דבר כזה רק מוזיקה, אבל יש גם דברים שכבר נמאס לדבר עליהם. אני לא מוחק את ההודעה הזו, שפוגעת בכל האינטרסים של הפורום הזה, מסיבה אחת בלבד, והיא לתת לאנשים מבחוץ ומבפנים להביע את דעותיהם בצורה חופשית, כי בכל זאת אירוע שכזה לא קורה כל יום, ולא היה קשה לנחש שדיון בנושא לא יופיע. כשאני חושב על זה אינטרס אחד הדיון הזה כן מגשים לפורום והוא יחסי ציבור לקפלטון, כי כמו שאמר חכם פעם "לא משנה למה כותבים עליך בעיתון, העיקר שמאייתים את השם שלך נכון..."

ronnl

New member
אתה קורא לזה יחסי ציבור?

הבן אדם מסית לרצח אנשים חפים מפשע ! (ממש לא מזיז לי אם הוא ישיר את השירי ההסתה האלה בהופעה שלו או לא הוא מסית לרצח במוזיקה שלו וזה מספיק לי בשביל לתבוע שלא יופיע בשום מקום בעולם כולל ישראל ושלא יתנו לו זמן מסך ושלא יתנו לו להקליט או למכור את המוזיקה שלו חושב שיחסי ציבור שכאלה לא תורמים לו או לפורום הזה בכלל נמאס לך לדבר על זה? בעייה שלך ושלך בלבד!זה אירוע מבזה ומזעזע עוד יותר שמנהל פורום בתפוז תומך בהבאתו והופעתו של אדם כמו קפלטון

eviaman

New member
תעשה טובה RONNL תחזור לפורום של הגייז

אנשים פה בפורום כולם אוהבים את קפלטון ועוד אלפי אנשים במדינה הזאת... תפסיד להתייחס לזה כאילו זה פשע. לא טוב לך? צא צא מהדיון הזה אתה לא מועיל לאף אחד ולא תשכנע אף אחד לא לשמוע קפלטון MORE FIREEEEEE

ronnl

New member
אופס נראה לי שטעית בכתובת

1)לי לא יגידו לאן ללכת או לחזור או איפה לכתוב או איפה לא 2)אם כולם אוהבים את קפלטון מסית הרצח אז שיאהבו אותו אז כולכם חסרי שכל חסרי לב וחסרי מצפון ובנוסף חלקכם אולי אפילו מסוכנים לחברה כי הוא אמן שמשמש לכם דמות לדוגמא ואם הוא מטיף לרצח ואחד מכם חס וחלילה ירצח אדם רק בגללו מה תגיד אז? גם MORE FIRE?זה פשוט בלתי נתפס מבחינתי ואני מקווה שהפורום הזה יסגר רק בגלל זה

otzzto

New member
בוא לא נגזים

אני מסכים שצרות אופקים וזיוני מוח זה דברים שהקבועים פה אוהבים לעשות, (בבקשה לא לסטות מהנושא ולרצוח אותי), אבל לסגור את הפורום זה עוד יותר גרוע.

ייסגר בגלל הנושא הזה?

תגיד אתה מקשיב לעצמך? איפה חופש הדיבור? לך תתלונן בתפוז שמעודדים פה אלימות ורצח, בבקשה... אנחנו כבר נדאג להוכיח אחרת. נראה לי שאתה זה שלא מדבר מהראש ומההיגיון, אלא מהבטן, ומהאגו שנפגע, אני מכיר היטב את רוב החברים הקבועים פה. איש מהם אינו מטיף לרצח כל אדם שהוא, מדובר באנשים מבריקים, שחושבים קצת מעבר למקובל ונהוג בחברה, דבר שכבר לא רואים היום. קוראים לזה הגדלת ראש. ואל תתבלבל, אני לא אומר שלשרוף הומואים ולרצוח אותם זה דבר שנעים לשמוע וכל זה. אבל איש מחברי הפורום לא יעלה דבר שכזה על דעתו להוצאה לפועל... אולי גם תמחה נגד פורומים של מטאל ורוק כבד, ראית את הפוגואים שהולכים במסיבות? אנשים יכולים למות מזה... לאן נגיע רבותי?

ronnl

New member
זה בדיוק מה שעשיתי

חופש הדיבור זה דבר אחד תמיכה במסית לרצח זה דבר אחר ואסור מבחינתי (בטח שלא בפורום ציבורי ואתר ציבורי כמו תפוז) לאפשר תמיכה במסית לרצח היא בדיוק כמו הסתה לרצח מבחינתי אתה לא רואה שום בעיה בהסתה לרצח אני כן בטח שלשמוע את זה ולקרוא את זה זה פשוט מזעזע! אולי אנשים בפורום הזה לא יחשבו על הוצאה לפועל(אני מקווה)של רצח כזה אבל תמיכה באדם שמסית לרצח שכזה איומה מספיק אגב האגו שלי לא נפגע ותתפלא אבל אני מדבר מהראש ומהבטן גם יחד ואני מבורגן כבר שנים אז למסיבות אני כמעט שלא יוצא אז לא יודע מי אלה הפוגואים

פוגואים זה לא אלה ../images/Emo6.gif

לא כל דבר צריך לסווג בקהילה אחי... פוגו זה ריקוד אלים, לא בדיוק ריקוד, שאנשים "מוחצים" בו אחד את השני תוך תזוזה אלימה לקצב השיר. אפשר להיחבל מזה, ואולי גם גרוע מזה. אני לא רואה חבר'ה כאן יוצאים נגד הנושא הזה. בקיצור, אתם לוקחים את הנושא ברצינות שהיא לא נכונה לנסיבות המקרה. אני יודע שגם התשובה הזאת תרתיח אותך ותגרור הודעה נוספת, כי ככה נראית בערך כל התכתובת שלנו. אני פשוט רוצה שתבין, וכל אורחינו היקרים יבינו גם הם, שמשום שאנו מבינים שהנושא הזה בשבילנו הוא לא יותר מהומור (ולא נדון כרגע בטיבו של ההומור, חלק ישתעשעו מכך, חלק פשוט ירימו גבה וימשיכו הלאה) ובידור. זה נשמע מטורף, לא נעים, אבל זה המצב. ולא תשנו את זה. קפלטון הוא אומן גדול שפועל במשך שנים. ארגוני ההומו-לסביים בארצות אחרות כבר הפסיקו לפני שנים את העליהום התקשורתי עליו, כי הם הבינו שזה מיותר. הוא לא מסכן עצמו ושר על רדיפת הומואים בארצות אחרות, והמוזיקה האהובה שלו גורמת לרבים מחברי הפורום להשתוקק, לספור את הימים ולפרפרים בבטן לקראת הגעתו. בשבילי אישית זו ממש סגירת מעגל, כי בביקורי בג'מייקה פספסתי הופעה שלו. לא תשנו את דעתינו, המצב הוא כפי שהוא, העולם דפוק ולא הגיוני ולכל אחד דיעות משלו. אפשר לנסות להירגע אפילו מעט ולהבין גם את הצד שלנו, שהוא לא דימוני כמו שאתם עושים ממנו?

למעלה