קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

טושית18

New member
אוי ואבוי! איזה איש נוראי!

למה שומעים אותו? למה בכלל מביאים אותו לארץ??. מי בכלל מכיר אותו? איזה חוצפן! בסוף יתברר שהוא הומופוב כי הוא הומו מודחק וזה מלחיץ אותו....

היי, את מגניבה! D:

sexy stylish

New member
אנשים אתם חיים בסרט......

כל היופי במוסיקה זה חופש הביטוי.....אני לא מסכימה עם הנאמר בשיריו אך עדיין יכולה לזהות מוסיקה טובה כשאני שומעת אותה..אל תכערו את המצב ההופעה הזאת לא תעשה רע לאף אחד.. (במילא אף אחד לא כל כך יבין מה נאמר בשיר עם המבטא הג'מייקאני
חחחח) מי שבעד ההופעה שילך ויעשה חיים ומי שנגד שישיאר בבית ויעלים עין לטובת אלו שאכן מעריצים אותו ואת המוסיקה שלו. מה אתם חושבים שמוש בן ארי מסכים עם רציחת הומואים והפלייתם? אני בטוחה שגם הוא חושב שמה שנאמר מזעזע אך לא מגיב בקיצוניות ועדיין משתף פעולה למען המוסיקה והמעריצים. אז צ'ילאאוט אנשים.

sexy stylish

New member
מצטערת יקירתי אך...

זאת הבעת דעה לכל דבר! זה כל הקטע בחופש הביטוי אין אנו חייבים להסכים או לאהוב את מה שהוא אומר וזכותו לומר זאת.

קלפטון אנחנו תומכים בך ובדברייך!!....

ןאנחנו נתארגן הרבה חברה לבוא להופעתך ולתמיכה בדברייך...

sexy stylish

New member
דניאלוס האם אתה טוען בעצם ש...

אתה מסכים עם זה שצריך לשרוף הומואים ולסביות? אם כך אז תתבייש לך. אין כל רע בלאהוב את קלפטון ואת המוסיקה שלו אך אין זה אומר שדבריו מוצדקים אתה לא חושב?

Ras Or

New member
יש יותר מידי בעולם שתומכים

למה אצלהם אתה לא מפגין? או בעזה שכל יום מנסים להסתנן חוליות מחבלים שרוצים רק לרצוח ולפגוע בכמה שיותר אני לא רואה הפגנות בקשר לזה אני רק רואה שכל השמאלנים אומרים לי שערבים הם בדיוק כמוני וכמוך ראס.

טוב, אז אם אי אפשר להפגין על כל דבר בעולם

אז נפסיק? אחי, אנחנו צריכים להפגין על מה שאנחנו חושבים שנכון וצודק להפגין עליו.. ואני לא יכול להגיע לכל העולם להפגין. ואני אשמח אם יפסיקו להשתמש פה בביטוי "שמאלנים" כי זה ניהיה קצת מילת גנאי פה וזה לא כל כך מתאים.

xXx Shiraz xXx

New member
ראס אור! ערבי הוא בנאדם כמוני וכמוך

כתבתי פה חפירה של החיים על הנושא, ובטעות לחצתי "BACK". דבר איתי בפרטי חחח ו-וודו...הפגנה היא לא תמיד דרך הפעולה המתאימה...

Ras Or

New member
משתדל להתייחס בכבוד

אבל המשפחה שלי ספגה פגיעות בגלל הפיגועים והשנאה אז אובייקטיבי יותר מידי אני לא =\ ראס.

xXx Shiraz xXx

New member
ארר כל החפירה שכתבתי

נו טוב, בקצרה. צריך להתייחס לכל אדם דבר ראשון כאדם, בעל זכויות שוות, ואז להתייחס אליו באופן פרטני לפי מי שהוא ולא באופן כוללנו לאוכלוסיה שהוא משתייך.. מה שאני אומרת זה שהערבים בעזה שלא עושים פיגועים, שצהל משתלט להם על הבתים, משאיר אותם כפותים לאיזה עמוד במחסום שעות על גבי שעות אם במקרה הם פספסו את העוצר, אלה שהטעות היחידה שםה עשו הייתה להוולד למשפחה ערבייה בעזה... הם לא אשמים במה שהמחבלים עושים. היה מחבל ישראלי אחד, זה אומר שעכשיו כל הישראלים מחבלים? לא. תהפוך את המילה "ישראלי" למילה "ערבי" (וגם תשמיט את ה"אחד" חח) תקבל את אותה התשובה. פשוט לא.

Carcass

New member
שירז..

אם לא היית שם(ולא היית),אל תכתבי אל דברים שאת שומעת בתקשורת ואינך מושג בהם. ותאמיני לי שאחרי 3 שנים בעזה אני יכול לחפור במשך יומיים נגד העזתים.

xXx Shiraz xXx

New member
תקשורת?

שמעת על ההרצאה "שוברים שתיקה"? אנשים הומנים שכן היו בשטחים, עדויות משם, תמונות מזעזעות...זה מספיק קרוב לשם בשבילי. המחנך שלי בפנימיה היה בעזה והוא ידוע כבחור בעל אידאולוגיות, קיבוצניק אמיתי עם ערכים שכבר לא רואים בימנו. הוא היה מסרב פקודות על ימין ועל שמאל, היה כמה שיותר נחמד לילדים המסכנים האלה, אבל בשלב מסוים גם הוא נשב.ר גם הוא רצה לצאת שבת. וזה מחריד. באמת. אני לא צריכה לנכוח במקום מסוים כדי להאמין לעדויות...דיג?

Carcass

New member
אנ'לא יתחיל לחפור..

אבל לדעתי מדובר על אנשים יפי נפש שקשה להם להלחם בשביל הקיום שלהם,ואם היינו ב all out war,הם גם היו מתפרקים. אומנם צה'ל צבא הומני והכל,ואפילו אני אישית הכנתי קפה וסנדוויצים לפלסטינים שעצרנו ווואלה ישבתי איתו דיברנו על מה החומוס הכי טוב בעזה,אבל כששבוע אחרי זה הוא יורה לכיווני? מה שאני אומר זה שאפשר להיות צבא הומני עד גבול מסוים,אם משפחה נותנת למחבלים לירות קסאמים בלילות מהגג שלה,ויום אחרי זה צה'ל משתלט על הבית ומספח אותו בתור עמדה,אז כן,לדעתי צריך גם להרוס תבתים האלה,וזה בדיוק מה שהיינו עושים פעם,לפני ההתנתקות ולפני הטייס הטאמבל שהיה הרמטכ'ל. עוד משו,היחידה שלי היתה הכוח הרשמי היחידי שנשאר בעזה אחרי הנטישה ההמונית שעשינו מהרצועה,הייתי רואה שמה יום יום מה הם עושים,אין לך מושג עד כמה האזרחים ה"תמימים" הללו היו עוזרים למחבלים,מלתת להם אוכל ועד להבריח בשבילהם נשק דרך הים ולמסור מודיעין עלינו. מה גם שבגלל אחד ה"ילדים המסכנים האלה",אחי נפצע בחברון לפני 10 שנים,אולי היית חושבת אחרת אם משו כזה היה קורה לך.

למעלה