קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

bmt29

New member
../images/Emo6.gif

יואו גיל בבקשה תסדר שהאנשים האלה יסתמו ת'פה. אני משתגע רק מלקרוא את כל האנטי הזה של הקהילה זה עושה לי פשוט בחילה אחת גדולה! למה אי אפשר לדבר פה על רגאיי בכיף ובסוטול? פשוט חבורת אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם חושבים שהם מבינים את המסרים ואז יוצאים בהפגנות! וקיבינימט כבר נשבר הזין מזה! רק לקרוא את זה בפורום של מוש בן ארי היה דוחה ולנסות להסביר שוב ושוב ושוב אבל עכשיו הם גם הגיעו לפה... אי אפשר לעצור את זה? ( ואני עוד ביסקסואל...) JB

otzzto

New member
דיי נמאס לי

שאנשים מתלהמים על הומוסקסואלים בתוך הדון הזה, זה מציק וזה לא נחוץ, אם יש לך דעה תביע אותה כמו שצריך אל תגיד לו "תחזור למאורת ההומואים שלך ואל תפריע לי שוב" כי יש לו דעה בול כמו שלך יש, אז תכבד אותה.

אני מוכן לדאוג שיימחקו

כל הודעה שמבזה הומואים, ובתנאי שתתחייב לדאוג לעצירת המחאה הזו ממתחם הפורום הזה. היא לא שייכת לכאן, הסברתי כבר מאיזו סיבה השארתי אותה. אין סיבה להמשיך לדוש בנושא הזה כאן בפורום, חרשו לו את הצורה, וכמו שאורחינו חוששים שקפלטון מסכן את קיומם, אני ושאר חברי הפורום, חוששים שהם מסכנים את קיום ההופעה, והמחשבה על כך מפחידה אותנו לחלוטין!

למה?

ככה אתה מגלה על אנשים שבאים ואומרים לך חג שמח, הרבה דברים לא נעימים. עדיף לשמוע מה שיש להם להגיד, וכשהם באים ואומרים שלום- לתת להם סמוחטה בפנים. סליחה, אבל ככה מרגיש לי

יואו.. איזה חצוף אתה אביה!

בגלל שיש מישהו עם דעה אחרת משלך, אתה 'מגרש' אותו מהפורום? לא הבנתי באיזו זכות! ועוד שולח אותו לפורום שלא נוגע אליו

eviaman

New member
כן זה אני ../images/Emo9.gif

ראית אותו פה לפניי הדיון הזה אגב? מה לו ולרגאיי? שיכתוב את דעותיו בפורום שמתאים למה שהוא מנסה להעביר...

מה לו ולרגאיי?

מי אנחנו שנתערב בזה? אם הוא נכנס לפורום, זה היה מסיבה מסוימת, וזהו. כמו שאתה כותב, גם זכותו. -כשף!

בקיצור

מי שרוצה שילך לראות את ההופעה. מי שרוצה שיפגין. וזהו. מוזיקה זאת מוזיקה אחרי הכל. רק בלי אלימות.

K C

New member
בואנה אני יזנבר אותך

נשמע כמו ריב נהגי מוניות בבת ים

xXx Shiraz xXx

New member
אני מאחלת לך שתלמד להקשיב

ותלמד קצת מה פירוש שמאלני, מה פירוש ימני. תבין שזה לא קללה. תבין שממעמדך המזלזל אף אחד לא יקשיב לך... כמו שאתה לא מקשיב לאף אחד.

Dragon2k

New member
כבר אני יודע...

שמוסיקאי הוא ממש לא, לדעתי, בנאדם לא שפוי שישמור את דיעותיו לעצמו, ושיתן לאחרים לעשות מה שהם רוצים

eviaman

New member
וואו כמה אנשים פתאום הצטרפו

לפורום... ראית מה זה גיל? מעניין מתי הדיון הזה יסתיים............... כל אחד פה נהיה פילוסוף. בואו באמת נדבר על רגאיי... שכל אחד יכתוב את 3 השירים שהוא הכי אוהב שמדברים על הומואים ולסביות!!! סתםםםםםםםםםםםםם

למעלה