קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

ZeusMan

New member
דבר בדבר...

אני חושב שאנשים מכירים בקיומה רק לא מהפן הקבלתי... יש הבדל בין להכיר ולקבל... ואני לא חושב שישנה קבלה... לא הפכתי אף אחד להומופוב... אבל אני לא הייתי רוצה שהאמן שאני נהנה מהמוזיקה שלו ישיר לי על שרפת הומואים או יהודים או כל דבר אחר שלא מסמל את הרשע... וזאת לדעתי הבעיה, אני חושב שקפלטון וחבריו רואים את הקהילה ההומוסקסואלית כהרשע בהתגלמותו... (תקנו אותי אם אני טועה, כי לא סגור על זה...) ומבחינת ההופעה, מבחינתי תקיים אותה, העיקר שתהנה, אני פשוט לא חושב שזה פייר שאנושות כל פעם מוצאת לעצמה עוד ועוד מלחמות וגורמת לפילוג נוראי... אם זה לא באבילון אז מה כן ? זה בדיוק מה שקרה בבבל...

Ras Or

New member
מתי יקבלו את הראסטאפר איי?

בלי שניידות יעצרו אותנו לחיפושים כל שניה ? כאן זה לא המקום לתקוף ובטח שלא את הראסטהפאראיי ראס!.

ZeusMan

New member
יפה...

ובדיוק בגלל זה, הייתי מצפה ממנו להיות יותר רגיש לקהילות אחרות... אני מאמין שהפתגם "הפוסל במומו פוסל" יכול להגדיר הכי טוב את המצב הזה...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ההתבטאויות פה של כמה אנשים, דווקא מקבועים בפורום, קצת יותר מאכזבו אותי... אפילו הכאיבו. דעות שבעיני שייכות לימים חשוכים יותר. אתם אומרים שכמו קפלטון, רוב האמנים שמגיעים מג'מייקה מכניסים למוזיקה שלהם דעות מלאות שנאה שכאלה... ולכן אסור להחרים את ההופעה שלו. אם הוא אז כולם. בתור מישהי שיצא לה לשמוע את קפלטון וגם לאהוב- והיה פה אחד שהתבטא ספציפית שהוא שומע את המוזיקה בגלל הקצב- הקצב, הלחן, סגנון ההגשה וכד' וכד' מבטל את העובדה שהוא מכניס שנאה למוזיקה שלו? מה שאנשים פה אומרים בעצם, זה שאי אפשר לעשות שינוי. דווקא אנשים ששומעים רגאיי אומרים דבר כזה? מוכנים לוותר על עקרונות כדי לא להכנס למצבים פחות נוחים ומהנים עבורם? אני לא אומרת שצריך להפגין נגדו או להעדר מההופעה מהסיבה הפשוטה שאני רחוקה מלהיות מומחית במסרים שהוא מעביר או לא מעביר ואני מבינה לחלוטין את אלה שלא רוצים לגדוע את הסצנה שמתפתחת כאן, גם אותי, כמובן, מאוד משמח שאמנים מגיעים ושיש להם קהל של אנשים שאוהבים את המוזיקה! אני התאהבתי ברגאיי גם בגלל הקהל קהל שבעיני נראה אוהב, חם ומקבל ואפילו אם נעזוב את עניין קפלטון כן או לא, יש כאן התבטאויות כל כך לא מכבדות, ממקום של כעס וזלזול, מה קורה כאן? חומר למחשבה...

otzzto

New member
../images/Emo45.gif

מסכים מאוד.

bmt29

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כך!!!

מה קורה כפרע?
המון זמן לא דיברנו...
JB

איזה מזל שאני לא מנהלת ת'פורום

יותר
בהצלחה גיל בקיצר תצאו מהסרט, אף אחד לא בא להופעה הזאת כדי לשיר על רציחת ורדיפת הומואים לסביות וכו'... סה"כ באים לשמוע מוזיקה טובה בא לכם להפגין? לכו על זה... למה לפרסם את זה בפורום רגאיי? מיותר לחלוטין. ובמילים אחרות - תנוחו

במקום הוויכוחים המטומטמים האלו

אולי כדאי שתדליקו 106FM יש ספיישל של ריאליטי ודרור מירז ומשמיעים מוזיקה טובה, של הגדול מכולם שכולנו הולכים לראות בעוד 10 ימים בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!

מקסימום כבוד לריאליטי, סוואה ודרור!

שהנעימו לנו את הערב עם מיטב משירי קפלטון, וכמה טיונים מטורפים שאני מודה שמעולם לא שמעתי. ריאליטי - הרגשתי כאילו אני מקשיב לIRIE FM! עם כל האפקטים והפול אפים ברדיו, מי היה מאמין שהתוכנית הזאת משודרת מישראל??? פשוט תוכנית מטורפת! בטוח שכל מי ששמע נהנה, ואולי כמה אפילו הבינו קצת יותר על קפלטון ועל פועלו... RASPECT 2 DI MAXXXXXXXXXXX גיל.

GILgil0N

New member
הייתי שם ת'קלפטון הזה באנגליה של לפני 100 שנה

נראה אם הוא היה שורד 5 דקות בלי שיהפכו אותו לאיזה שטיח...(= REST MY CASE בא לכם להיות הומופובים,לכו על זה...ואם הוא היה שר לרצוח את כל האשכנזים? זה גם היה מצחיק ומגניב ובעל נשמה... תמשיכו להישאר מחוקים...אין שכל אין דאגות. תהנו לכם מהמופע הזה שבכלל אין מאחוריו משמעות YA MAN BLA BLA BLA (נכון שציניות כואבת?)

otzzto

New member
אם היה מקום והיה לי כוח

הייתי שם לך פה מיליון
, אני במיוחד מסכים עם מה שכתבת בסוף... לא על הציניות... YA MAN BABYLON

קפלטון

הולכת להיות אחלה הופעה. קפלטון הוא זמר מאוד מעולה, יש לו ליריקה מצויינת מה שאתם "רוצים" לעשות ולהפגין רק יבייש אותכם. יש המון זמרי רגאי ששרים שירים כאלה, ואין כל כך מה לעשות בזה. ודר"כ אני מאמינה שיש גם זמרים ישראלים לדעתי זה נורא מכובד שזמרי רגאי כמו קפלטון וזיגי מארלי היו בארץ רק מוכיח כמה ארץ ישראל נפתחה לאומנים וכבר אין חשש לבוא. למה להרוס? לא מתאים לכם אל תקשיבו. מה שבטוח אני לא מאמינה שמישהו ירק או ירצח.... :S

למעלה