קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

xXx Shiraz xXx

New member
אמת ויציב

מוזיקה היא הדרך היפה ביותר להביע את רגשותייך ודעותייך במילים, והלוואי שהיה לי הכל או יכולת הכתיבה להוציא את אשר על ליבי. אבל לא, לא ניחנתי. אז אדבר כאדם ששומע מוזיקה, והרבה. כתבתי פה באחת התגובות ש במוזיקה כמו במוזיקה הבחירה יא שלך מתי ללחוץ פליי ומתי סטופ ברור שמוזיקה היא עולם ומלואו אבל לא קשה להפסיק את השיר כשלא מתאים לך האנטי-הומואים הזה. כשאמרתי מוזיקה היא רק מוזיקה התכוונתי שזה שום בעיה להפסיק אותה...כאילו.. אני לא חייבת לשמוע שירים נגד הומואים. זו בחירה שלי (ואני בוחרת שלא לשמוע את זה.) בקיצור נפגשים בהאנר 11 ביום העצמאות. אני מוסט דפנטלי אהיה שם.

eviaman

New member
תפוז נותנים יד להחרמת האירוע

בדף הבית יש קישור אל הפורום הנ"ל והוא קורא להם לעזור בהחרמת האירוע... סתכלו על דף הבית....

שער תפוז

הם מפרסמים שם הודעות של אנשים שהם חושבים שימשכו הרבה תגובות וקהל, ומה שהם מפרסמים שם זה ציטוטים מדוייקים.. אם היית מתעמק בשער הזה כל פעם שפירסמו משהו היית רואה שזה הודעות של אנשים.

אני תמיד אוהב להיות קונטראיסט

ואני אוהב ראפ ולא מת על הקהילה ההומו לסבית.... אבל צריך לעצור תופעות כאלה מותר לזרוק פה ושם מילת גנאי כמו הומו וכו' אבל המוזיקה של הראפ המחתרתי תמיד נשאה דיאלוגים הרבה יותר אגרסיבים, למי שמכיר את IT HIM UP של שאקור הבחורצ'יק המדובר משחק ילדים לידו.

בעיקרון אני נגד ההופעה

אבל כמו שנאמר מי שיגיע לשם כבר בטח מכיר את הראפר מהדובר ובאמת אנשים לא משתנים בין לילה...עצוב אבל כאן זו מדינה דמוקרטית ומותר לו להביע את דעתו.מותר גם להפגין נגד ההופעה שלו אם רוצים.אני באופן אישי חושב שהומופוב שמופיע בבירת הגייז זו טעות רצינית.מוכשר או לא=זה לא המקום,אבל זו דעתי.למזלינו אני לא חושב שראפר אחד ישנה את העולם.יש לו לגיטימציה להופיע פה כמו שלדנה אינטרנשיונל יש לגיטימציה להופיע היכן שתרצה. אבל העובדה שהעלו את זה לסדר היום מראה שאנחנו לא מדינה של הומופובים ושאפשר לחיות פה בשקט:) וזה יותר חשוב מדעה של הומופוב אחד שבכלל חי בג'מייקה...אם כבר לתקן משהו,זה את היחס כלפי הקהילה דרך שם ולא דרך כאן.שם זקוקים לעזרה פה מסתדרים מצויין.

אני פשוט לא מבין את האנשים פה!

הוא מסית לרצח של בני אדם! וזה לא משנה עם זה בשירה או לא, הוא שר בפירוש על הרג של הומוסקסואלים. איך אתם מסוגלים לשלם כדי ללכת להופעה שלו? לשלם כדי לשמוע אותו אומר את הדברים האלה? ואז להגיד שהמחאה לא לגיטימית?! אני פשוט לא מבין.

בראפ גם מתייחסים לנשים אגב

כמו אל זבל, אז מה אירגונים פמינסטים יבואו להפגין כדי לבטל הופעות? מוזיקת גטו צמחה ממקומות כאלה ולאיזורים האלה יש חוקים וסטיגמות משלהם מי שלא מתאים את עצמו בבעיה. כמו שאירגונים פמיניסטים לא יוצאים נגד סוג זה של אומנות רחוב ככה גם על ההומואים להירגע, כי לטקסט תמיד חייב להיות אוייב עד כמה שזה כואב, ראפ שהפך אותי לסלב כמו הבולשיט שאתה כותב, על אריזה של טמפקס מככב ובלילה עם בוזגלו מיילל כמו זאב מעניין על מה אתה חושב , אופס תפסיק ! זה כואב הומו תשומת ליבך להסב זה אקדח ואני מסתערב הבנת ? שב, יש פה עוד כמה חורים שהולכים להתרחב כל מילה חודרת חחח אתה גומר כשאני כותב? הומו מזדאב, בובי ישכתב את ההיסטוריה בשבילך ובשביל אחותך "הוא יורד כמו מכ......הפוכה" ראפ סולידי בובי דידי אבל לא הררי הראפ הזה מוחץ והוא יורד כמו וואזרי סיונרה!

ראגיי משולב הרבה פעמים בראפ

ויש זרם מעורבב במיקס........ ואם תקשיב למר רגאיי יש לו קטעי ראפ ........................... אני הולך לעבוד יש לי הופעה "TALK TO D HAND

otzzto

New member
אפס

אני מציע לך להקדיש זמן ל"אומנות" שלך לדברים קצת יותר חיוביים...

Lowpro3

New member
מה הקשר?!?!../images/Emo18.gif

אני לא זוכרת ששמעתי אי-פעם שיר ראפ שאומר "שרפו את הנשים האלה"או "צריך להרוג כל אישה" השוואה מפגרת...

רוצה להתערב?????? חחחח

תרשום ליריקס בגוגל ותרשום להרוג את הבת זונה, וכו' מבטיח לך שתמצא! בדוק. חוץ מזה למה ללכת רחוק? HEY JOE של אנדריקס ויש כמובן הרבה יותר גרועים טו פאק ודומיו (הקינג יש לציין()

otzzto

New member
הופההההההה

התחלנו, זה היה ברור! hey joe לא אומר לאנשים תהרגו נשים, הוא מספר על בחור שאשתו מתפרפרת והוא זיין אותה באקדח. להפך, הוא מספר על תופעה של אנשים שאלימים כלפי נשותיהים, תפסיק לדבר על דברים לא נכונים, וראפ אנדרגרואנד לא נחשב, מדברים פה על מיין סטרים מהסיבה הפשוטה שלאנדר גראונד אין השפעה גדולה על החברה כמו למיין סטרים שפשוט מגיע ליותר אנשים.

וואטס דה פאק 3

מה זה משנה הסיבה? הוא אומר שהוא רוצח את אישתו? זה אקט לא מוסרי חבוב, וזה מוכיח משהו.... חוץ מזה שאני יכול למצוא כמו שאמרתי לך אלף דוגמאות בגוגל רוצה????????

otzzto

New member
לא מעניין אותי הדוגמאות שלך

אם כל שיר שהייתה מוצגת בו אלימול ו/או אקט מוסרי הייה נגנז בקושי הייתה מוסיקה היום. השיר היי ג'ו לא מציג אלימות באור חיובי, אז הוא שוביניסטי, הוא מבקר תופעה מסויימת, הוא לא מעודד אותה.

otzzto

New member
*********תיקון

*ו/או אקט לא מוסרי *אלימות *לא שוביניסטי בקיצור: אם כל שיר שהייתה מוצגת בו אלימות ו/או אקט לא מוסרי הייה נגנז בקושי הייתה מוסיקה היום. השיר היי ג'ו לא מציג אלימות באור חיובי, אז הוא לא שוביניסטי, הוא מבקר תופעה מסויימת, הוא לא מעודד אותה. אני מחוק טיפה...

נו אז התשובה בגוף השאלה

אתה בעצם מודה שזה בלתי אפשרי , כי כולם משתמשים בזה לכן מטומטם לצאת ולהפגין נגד אנטנדס?

למעלה