כמה שטויות...כמה שקרים בהודעה אחת,
עכשיו לעיניין, מבחינתי כיהודי וכציוני ואני לא מצפה ממך להבין את זה או לקבל את זה, השטח הזה, הארץ הזו, שנקראית בפי ארץ ישראל היא ארצי ומולדתי, שלי ושל אבות אבותיי ובכלל של כל העם שלי, מאז שאבות אבותי חיו כאן כיהודים ומאז שהיהודים חיו והקימו כאן את הממלכה שלהם (מושג מקביל למדינה של היום - אז לא היה כזה דבר "מדינה"), חיו כאן 1000 שנה עד ששלטון הרומאים+התפוררות פנימית פיזרה אותם בכל העולם למשך 2000 שנה. מבחינתי השטח הזה היה שלי אז, היה שלי כאשר כמעט ולא היו כאן יהודים במשך קרוב ל2000 שנה ונשאר ככזה, מבחינתי זה כאילו מעולם לא עזבנו (למרות שהיו כאן גם עמים אחרים, והארץ נשלטה ע"י אימפריות שונות). מבחינתי, שוב פעם, כיהודי וציוני לא לקחתי שום דבר מאף אחד שגם ככה היה שלי, וכן, עוד פעם, אני לא מבקש ממשך לקבל או להבין את זה, מקסימום להפנים את העובדה שככה אני ורוב הציונים רואים את זה. בניגוד לחלק גדול ממכם וכנראה זה כולל אותך אני לא טוען לבלעדיות על ארץ, אני לא מתעלם מהמציאות והעובדה שגם הפלשתינים כאן. לגבי "כיבוש פלשתין": כאשר יהודים-ציונים החלו לבוא לכאן בהמוניהם - בשנות ה80' של המאה ה19, השטח, ארץ ישראל/פלשתינה, גרו בו פחות מחצי מיליון איש, רוב השטח היה ביצות, שממה, מחלות, אדמת טרשים, שום מוסדות שמעידות על קיום של קולקטיב כזה או אחר, יהודים התיישבו על שטחים רקים וקנו אדמות מערבים, הערבים כאן שהיו חסרי תנועה לאומית ראו את התמורות שחלו כאן אצל היהודים ופתחו באלימות ששיאה היתה פלישת צבאות ערב לישראל לאחר דחיית החלטת האו"ם ל2 מדינות ל2 עמים. בסופו של דבר, טכנית, ישראל ברובה אכן נכבשה ב48', זו עובדה אך היא נכבשה בתור ארץ אבות ותוך כדי מלחמה שנכפתה עלינו. לא "נכנסנו ב48'", כבר היינו כאן, הערבים תקפו את היהודים ודחו את החלטת האו"ם וכך נפתחה לה המלחמה, כתוצאה מהמלחמה ולא מפעולה יזומה מראש של היהודים הערבים ברחו, ברור שבמקרים רבים נצלו את הפחד ועודדו את המגמה הזאת, זה טבעי ולגטימי בנסיבות ההן, שכאמור נכפו על היהודים. לא ירינו בכל מה שזז, לא ריססנו והסיפורים בעיניין מ48' הן לא יותר ממעשיות חולניות ושקריות שכל מטרתן זה לעשות דמוניזציה ליהודים/ציונים, מה שכן, כן נלחמנו בכל מי שהתנגד ואיים עלינו - זו היתה מלחמה טוטאלית, 1% שלם מהאוכלוסיה היהודית דאז נהרג, מה ציפית? שנלחם עם כפפות של משי? להשוות את ההגנה לנאצים זו לא יותר מהסתה עלובה ונביזית! איך אתה לא מתבייש?, היתה כאן מלחמה של ישראל הצעירה לחיים ולמוות! לא טרנספר מכוון!, פשוט גועל נפש! אין לי שום וויכוח על זה שמי שנדפק במלחמת 48' הם הערבים/פלשתינים, אין לי וויכוח על העובדה שאכן היה סבל אנושי רב בקרב הערבים, אני יודע את זה ולא מתעלם מזה, אך הסיפורים הקשים האלה שהם אכן קשים לא קשורים אלי, מי שיצר אותם הם הערבים/פלשתינים והנהגתם ע"י שורת החלטות גרועות וקריאה מאד מוטעית של המציאות ועל כל אלה משלמים ולא, לא ניתן לחזור אחורה. אז בבשקה לא לנגן על על הרגשות ועל המצפון כי זה לא יעזור, המצפון שלי נקי לחלוטין. לגבי המחבלים המתאבדים: אין שום דבר בעולם, שום דבר, כולל הנכבה שמצדיק פיגועי התאבדות או הבנה למעשים כאלה, בטח ובטח כלפי ישראל של 48', טרור זזה לא לחימה, זו פחדנות, זה הדבר הכי מרושע והכי נמוך שיכול להיות כאשר הוא בעצם מכוון נגד אזרחים