למה משקרת, מה אני אמורה להרוויח
מזה? בשנת 1995 (נדמה לי שזה היה אז) אפילו הפגנתי נגד השימוש בג'ילט. נדמה לי שהיתה תקופה שזה עזר והם הפסיקו לעשות ניסויים. עד לפני שנתיים תרמתי להם תרומה נאה מדי חודש. צר לי אבל יש סיכוי. אלא שהיום אין לי שום עניין להיות קשורה לגוף שנראה לו סביר לפגוע בבני אדם (לפגוע ברכוש של בני אדם, כמו מעבדות, להרוס בגדים ששיכים לבני אדם, כמו מעילי פרווה, וסתם להעליב אנשים ברחוב, בפורום והיכן שלא יהיה), מתוך האידיאל של זכויות בעלי החיים. בעיני לומר שלמען יצור חי אחר מותר לך לפגוע ביצור חי אחר זה ספשיסיזם (אם קראת את "טבח החפים מפשע" ואתה חבר באנונימוס אתה בטח יודע מה זה) בדיוק באותה מידה. אם אסור לנו לאכול חיות אז גם לא לאכול, במובן מטאפורי, בני אדם. לגבי "כולם", לא הבנת כלום. לא אמרתי שמה ש"כולם" עושים הוא בסדר. האלו?! אני צמחונית כבר 14 שנים, להזכירך. טענתי לגבי "כולם" היתה שכפי שעולם מדבריך אתה סובר ש"כולם" רוצחים, רעים, אכזריים, ורק אתה וחבריך מאנונימוס אנשים טובים. תגיד, אין לך מילים משלך שלא נמצאות בחוברות של אנונימוס? אם רק התנועה הזו לא היתה מכילה כל כך הרבה שטיפת מוח אולי עוד הייתי ממשיכה לתרום לה... כל הדמגוגיה הזולה הזו: רצח, היטלר, מחנות ריכוז. צריך להיות מאד לא בשל נפשית, רגשית ומנטלית כדי להיות מסוגל להשוות בין רצח עם לרצח בעלי חיים. גם בעלי חיים לא חושבים שאנחנו שווים להם (חלקם חושבים שאנחנו האוכל שלהם כשהם מאד רעבים, אחרים חושבים שכדאי להם להיות שייכים לנו וללקק לנו את הפנים כל בוקר, כמו הכלבה שלי). ושוב, זה נהדר להיות צמחוני ולהלחם בניסויים שנעשים בבעלי חיים, בפרט לצרכי קוסמטיקה. זה איום ונורא לפגוע בדרך בבני אדם (זה כמו להחליט שכדאי להיעזר בכלבים במאבק נגד הפגיעה בזכויות בבעלי חיים, לרתום את הכלבים למזחלות ולהריץ אותם כל הדרך להריסת המעבדה, רק כדי להפסיק את הפגיעה בחיות).