המשךךךךךךךךךך
חלק ב': קגומה התקרבה אל הילדה ונשכבה לידה, מחפשת בשמים משהו מיוחד, אבל חוץ מכוכבים היא לא ראתה כלום... היא הפנתה מבט אל מויאגה וראתה שהיא שלווה מאוד, ומסתכלת למעלה- מרותקת. קגומה שאלה בהיסוס: "מויאגה... על מה את מסתכלת?" מויאגה נראתה שלווה כמיקודם והפטירה: "על כלום." והמשיכה להתבונן. קגומה הייתה מבולבלת, על כלום? "מה זאת אומרת?" שאלה אותה. מויאגה נראתה יותר מידיי שלווה "אני גרתי באנגליה" התחילה להסביר "בלונדון, זאת עיר יפה מאוד, עם מלא דברים ותמיד יש משהו חדש, ובגלל זה לא אהבתי אותה..." קגומה הסתכלה עליה במבט שואל והיא המשיכה: "אני אהבתי את השקט, את הדממה, את הכפר... עברנו ליפן וחשבתי ששם יהיו כפרים, אבל עברנו לטוקיו, שם היא כמו אנגליה, רק עם דברים אחרים..." ופה היא נאנחה והפסיקה קצת. "אף פעם לא יצא לי להתבונן ככה בכוכבים" אמרה גויאבה ברכות "תמיד היה משהו שהפריע, אם עננים, אם חוסר גבעות, אם ההורים... בעיקר לא היו גבעות... מאז שאני כאן, אני פוחדת- אבל מאושרת, מאושרת מהחופש הזה, מהשמים האלה... אני אוהבת את הריקנות, אני אוהבת להיות לבד..." קגומה פתאום הבינה. ורגש רחמים הציף אותה. "היא דיברה אמת" חשבה "אבל היא בטח מתגעגעת להוריה..." "אני כל כך אוהבת את המקום הזה..." מויאגה קטעה את חוט מחשבתה. קגומה הסתכלה על הכוכבים, ונהנתה כמו מויאגה. הכל היה כל כך יפה... היא מצמצה לרגע וכבר ראתה את השמש זוהרת- הגיע הבוקר. היא לא הבינה והביטה לידה- המקום שגויאבה הייתה שם היה ריק. היא הסתכלה לצדדים וראתה על שפת הנחל אותה, ואת קירארה משחקות במים, משפריצות זו על זו. היא התקרבה אל הנחל, ולקחה מים בכפות ידיה, היא שטפה אותן ואת פניה, ואז שתתה קצת- מתענגת על המים הצלולים והטעימים. היא ישבה על הרגליים במים וראתה את גויאבה- צווחת מהתרגשות עם קירארה, ונופלת על ברכיה בתוך המים. היא השפילה את מבטה ורעדה, וקגומה ראתה במעמקי המים אדום כהה, וידעה שהיא נפצעה. "גויאבה!" צעקה וקפצה לצידה, היא התכופפה אליה וראתה דמעה אחת בודדה זולגת במורד לחיה, היא מלמלה: "זה כואב... זה כואב..." "קירארה!" פקדה קגומה "לכי להביא את סאנגו וכולם!" קירארה נהמה אליה ורצה לכיוון העץ הגדול שבעמק. בינתיים קגומה לקחה את זרועה של גויאבה ועטפה את כתפה בה, היא תמכה בה וגויאבה צלעה- שעונה על כתפה של קגומה- לעבר הדשא. היא החלה למלמל משהו בשפה לא מובנת והסתכלה על קגומה, היא מעולם לא שמעה שפה כזאת והתאפקה לא ללטוש בה עיניים. "אני לא מבינה..." קגומה אמרה בעדינות וגויאבה עיוותה את פניה בכאב. היא המשיכה לדבר מוזר ואז הסמיקה קלות ואמרה: "אהה שכחתי שאת לא מבינה אנגלית..." "אנגלית?" שאלה קגומה "מה זה?" גויאבה לטשה בה עיניים. "זאת שפת האם שלי." אמרה בלחש. הן שמעו רגליים טופפות על הדשא והסבו את מבטן, הן ראו את אינויאשה ועל התיק של קגומה, ועליו שיפו מתנפנף, נאבק להישאר על התיק. "תאט!" צרח שיפו "תאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אינויאשה לא שמע כנראה בגלל הרוח ועצר בול לידיהם, שיפו עף ונחת על ידיה על גויאבה, והיא חייכה במתיקות וליטפה את ראשו. "דביבון נחמד..." (המממ לקוח מדבריה של סטסאוסקי) והוא השפיל את פניו ואמר בכעס מאופק: "שועל..." גויאבה צחקה ואמרה: "סליחה שועלון..." והוא נפנף בזנבו במרץ. אינויאשה הוריד לקגומה את התיק ונראה אדיש לגמרי- כמו תמיד. גויאבה לא יכלה לא ללטוש עיניים, בשיערו הלבן הארוך, שתמיד התנפנף ברוח הקלילה, בעיניו הזהובות והממיסות שתמיד הסמיקה למראיהם הישיר, האדיש והסגור ובחרבו היפיפייה טסאיגה שתמיד הקסימה אותה מחדש, שהייתה תלויה עליו. אינויאשה התחיל להתעצבן, קגומה הזהירה אותו והוא שתק והתיישב לידן. קגומה חבשה את הפצע- שכבר לא כאב. היא חיטאה אותו קודם ביוד, וגויאבה עצמה את עיניה בכאב והידקה את שפתיה כדי לא לבכות. אחר כך היא שמה על זה תחבושת וזה היה כבר יותר מרגיע... גויאבה נאנחה ופיהקה, אינויאשה נאנח בטורניה וקגומה פיהקה בעייפות מה. "הם נראים חמודים ביחד...." חשבה גויאבה כשהסתכלה על קגומה ואינויאשה אבל לא היה לה זמן לשוב יותר מידיי- היא ראתה את שיפו מזדחל על העשב שמאחורי אינויאשה והוא לא שמע אותו, גויאבה התאפקה שלא לצחוק והקשיבה לשיחת אינויאשה וקגומה, אינויאשה אמר: "את בטוחה שאינך חשה בנוכחות רסיס אבן?" וקגומה הצדיקה את עצמה: "אני לא מרגישה! מי אמר?! אני מרגישה אותו כאילו הוא היה לידי וזה משגע אותי!" רגע, רסיס אבן היא אמרה? "איזה רסיס אבן?" שאלה גויאבה בזהירות. קגומה הוציאה משהו מתיקה: "זהו רסיס אבן 4 הנשמות, עליה סיפרתי לך." גויאבה החלה להיראות חסרת מנוחה וקגומה הסתכלה עליה במבט שואל ובאה לשאול משהו, אבל באותו הרגע שיפו זינק ממחבואו על שיער אינויאשה וצרח: "אינויאשה סאמהההההההההההההההההה" ואינויאשה קפץ על רגליו, שיערו נמשך לאחור כי שיפו עלה עליו, אבל ירד ממנו והתגלגל בצחוק על העשב, גויאבה לא יכלה להתאפק וצחקה גם, כמו שני משוגעים- שיפו וגויאבה התגלגלו על הדשא וקגומה ראתה את אינויאשה מאדים יותר ויותר וידעה מה יקרה. "שיפוווווווווווווווו" צעק אינויאשה "בוא ותחטוף ממני מה שמגיע לך..." שיפו צרח קצת והחל לברוח במהירות, מתנשף אבל עדיין צוחק, אינויאשה השיג אותו בקלות, ובאגרוף לראש מחץ אותו לאדמה כמה פעמים: "כמה פעמים אמרתי לך לא להבהיל אותי!" צרח אינויאשה בזעם וגויאבה לטשה בו מבט והחלה לפחד, קגומה רצתה להרגיע אותה ואמרה בקול: "אינויאשה!" הוא הפנה את מבטו בזעם ולא ידע מה היא הולכת לומר: "מה?!" נהם הוא. קגומה קרצה לגויאבה ואמרה: "אוסווארי!" גויאבה לא ידעה מה זה אוסווארי עדיין אבל ראתה שוב את השרשרת הסגולה זוהרת, ואת אינויאשה משתטח בכאב על האדמה. כולם פרצו בצחוק ושיפו כבר נחנק מצחוק, פניו אדומות ודומעות, וגויאבה הייתה צריכה לדפוק לו בעדינות על הגב שיירגע ולא ימות לה פה...... "מה זה אוסווארי?" שאלה גויאבה את מירוקו, אינויאשה, קגומה ושיפו הכינו אוכל וקירארה וסאנגו הלכו להתאמן עם הבומרנג של סאנגו, רק מירוקו וגויאבה ישבו על שפת הנחל, מדברים ביניהם. מירוקו גיחך ושאל: "קגומה אמרה לאינויאשה אוסווארי נכון?" גויאבה הנהנה בראשה והוא הסביר: "קאדה, אחותה של קיקיו (גויאבה ידעה מי זאת קיקיו) הכינה את השרשרת הזאת לאינויאשה, כך שאינויאשה צריך תמיד לציית- גם אם זה לא מוצא חן בעיניו עם קגומה אומרת לו אוסווארי..." וצחק לעצמו קצת. גויאבה הנהנה בראשה והסתכלה על המים, מבטה צלול ויפה.