שירשור פיק!! ואני..

keshush

New member
ואווו זה מדהים!!!!!

כאילו קיקיו החזירה אותה בזמן כדי שתלמד מה שקיקיו למדה זה גאוני!!!!! אבל מה כאילו הנשמה שלה חזרה בזמן או מה??? תסבירי לי מה קרה שם

J e i n

New member
אני מסבירה לך:

קיקיו עשתה שקאגומה תישן, ותחלום כאילו היא חווה את כל הזיכרונות של קיקיו, מהשיעורים שלה. הבנת?

Fay Wood

New member
מהמם!!!!! אני רוצה המשך!! T.T

המשךךךךך!!!!
חחחח פיק נורא יפה.... היתה שם איזושהי שורה מהספר הרביעי של הארי פוטר, נכון? כאילו עם כמה שינויים...
אני מבינה את עצמי...
הההמממממממממששששששששךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!! חחחח

Fay Wood

New member
השורה:

"..לא היה לה חום, והיא הייתה בריאה לחלוטין. מלבד, כמובן, העובדה שלא התעוררה..." זה כמו השורה בספר "הארי פוטר וגביע האש" בפרק הראשון היה רשום "..נראה שמצבם הבריאותי של הרידלים מושלם- מלבד העובדה שכולם מתים.." עזבי, זה מה שקורה כשקוראים את כל הספרים של הארי פוטר עוד פעם ועוד פעם איזה 20/30 פעם... הכל נראה כמו הארי פוטר ומזכיר הארי פוטר...

keshush

New member
את בול כמוני

רק שאני קראתי כל ספר הרבה יותר פעמים יום אחד חשבתי שידיד שלי שאני מכירה שנים מזכיר לי את רון(לכי תביני) הוא קטן כזה עם שיער שחור....

MichelleLev

New member
אני קראתי את הספרים

ראשון- 13 פעמים שני- 7 שלישי-8 רביעי- 4 חמישי- 1 וחצי

וואו

זה ממש יפה !!! הכתיבה שלך כל כך טובה, כל מילה במקום, עלילה מוצלחת, פשוט מקסים! יש המשך?

Horse Wishper

New member
מדהייייייייייייייייייייייייייייים

זה אחד הפיקים הכי יפים שראיתי (וראיתי הרבה)
תמשיכי מהרררררררר אם ההמשך יהיה פה היום אז סבבה, אני לא אצטרץ לגזוז ציפורניים....
אבל אם לא... אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו...

פולי3

New member
פרק ראשון- מיצי. (שיר מיצי !~)

[URL='http://']מיצי[/URL]. [כן, לא טעיתם. זה השם.] "הו לא !" שיפו קיפצץ וצעק. "תצילו אותה !" "אותה ?" אינויאשה הסתכל ימינה במבט אדיש. "אותה ? היא בכלל לא יודעת מה קורה איתי .. להציל אותה ?" במחשבותיו עלו כמה זיכרונות סתמיים. היא הצילה אותו, הוא הציל אותה. בדרך הרגילה של בחור חזק ובחורה חזקה קצת פחות, יחסים נורמליים. מה כל השטויות הללו שאומרות שיש לו יחס חם אליה במיוחד ? קירארה וכולם נחתו לידם. לאן הם הלכו בכלל ? שיפו, כמו תמיד, קפץ על כתפיה של קאגומה. לפעמים היה נדמה שהוא אוהב אותה יותר. "קאגומה !!!" קאגומה החזירה לו חיוך חם, מסבה את מבטה, מחפשת את השיער הכסוף שיבריק בחושך. שום דבר לא נמצא. "שיפו, אתה יודע אולי איפה-" שיפו קטע אותה. "כן. הוא הלך להתרחץ." 'אז משהו מיפן העכשווית עבד עליו, הוא קלט שטוב להתרחץ לפחות 10 פעמים בשבוע !!' הרהרה קאגומה. "נכון שזה היה תרגיל טוב, לקשור אותו בכישוף הזה ? ככה טסאיגה תהיה איתו לתמיד, והוא לא יהפוך להיות שד !" קולו של מירוקו קטע את הרעש האין סופי בראשה. היא הרגישה משהו, שהוא משקר להם. משהו לא אמיתי בדבריו.

למעלה