יש באמת מישהי בסידרה שקוראים לה יוק יוקי?
מ מית צאן New member 9/5/05 #97 מדהיייייייייייייים מרגש כל כך... אני ממש מזילה דמעה... וזה לא בציניות...
K keshush New member 9/5/05 #112 זה ממש מהמם!!! הפיק שלך ממש חודר לנשמה... כמעט בכיתי... ממש מהמם מרגישים את העצב... ובנימה יותר שמחה- יש המשך???? אם כן שיבוא מהר!!!!!!!!
זה ממש מהמם!!! הפיק שלך ממש חודר לנשמה... כמעט בכיתי... ממש מהמם מרגישים את העצב... ובנימה יותר שמחה- יש המשך???? אם כן שיבוא מהר!!!!!!!!
K keshush New member 9/5/05 #111 זה ממש מדהים!!!!!!!! יש המשך???? עברה בי צמרמורת כשקראתי(ואצלי זה אומר הרבה) ממש מהמם!!!!!!! אם יש המשך מצפה לו בקציצת ציפורניים
זה ממש מדהים!!!!!!!! יש המשך???? עברה בי צמרמורת כשקראתי(ואצלי זה אומר הרבה) ממש מהמם!!!!!!! אם יש המשך מצפה לו בקציצת ציפורניים
B Bakura New member 10/5/05 #125 ... ../images/Emo99.gif ממש אין מילים. זה ממש יפה, וזה אפילו לא שונן איי. ואני כמעט אף פעם לא קוראת דברים שהם לא שונן איי ושיש בהם השמצות סאשי. מדהים. ממש מדהים. ^-^ כייף לקרוא, ומקווה שתכתבי עוד!
... ../images/Emo99.gif ממש אין מילים. זה ממש יפה, וזה אפילו לא שונן איי. ואני כמעט אף פעם לא קוראת דברים שהם לא שונן איי ושיש בהם השמצות סאשי. מדהים. ממש מדהים. ^-^ כייף לקרוא, ומקווה שתכתבי עוד!
S Sweet L o l i p o p New member 8/5/05 #7 יו! אני חייבת המשך! אני מתחננת, אלא עם כן את מנסה להרוג במתח, תמשיכי!!!! אני חייבת המשך! X_X