שירשור פיק!! ואני..

לא הבנתי כל כך את ההתחלה, אבל...

לא הבנתי כל כך את ההתחלה אבל חוץ מזה זה ממש יפה! את יכולה רק להסביר למה שיפו אומר לאינו תציל אותה? (וגם את מי להציל, את קוגמה?)

keshush

New member
יפה מאוד

אבל לא הבנתי מה הולך שם את מוכנה להסביר???

Fay Wood

New member
פיק יפההה.... המשךךך!!!

לא הכי הבנתי... אבל בכל מקרה אני צריכה המשך!! חחחח

ההייי זה חמוד ביותר!../images/Emo24.gif

אבל את חייבת קצת לעשות שם סדר X_____X וזה בסדר, פרקים קצרים עדיפים על פרקים ארוכים ומייגעים. יותר כיף לקרוא את הקצרים ^^

פולי3

New member
זה מסתורי ! תכף תגלו סדר. כתבתי עוד

ארבעה פרקים בשיעור אנגלית

פולי3

New member
פרק שני-

"הו, אינויאשה !" היא התעכבה עם מבטה על השיער שלו,מחליקה על הקצוות הרכים, בעודו חושב 'מה יש לכולן מהשיער שלי ?' "אינויאשה, כמה חיכיתי !" היא הגתה את שמו ברכות. הוא חייך. היא הבחינה שבפעם הראשונה הוא מחייך חיוך אמיתי, חיוך אוהב ועם זיק קצת שובב. עיניה הבהיקו באור הירח שעמד מעליהם, הקשיב לכל רחש מהשיחה. "אני כל כך אוהב אותך," מילותיו ליטפו את עורה, החליקו על בגידה ונכנסו לנשמתה. כעת, כאשר היא חופשייה, היא יכולה להתפנות לפינוקים מסוג זה. אי אפשר היה לספור במיליוני אחוזים את הרגשתה כרגע. "מה הייתי עושה בלעדיך ? איך הייתי בלעדיך ?" הם התקרבו זה לזו, שיערותיהם התבדרו ברוח הקלילה של לילות הקיץ והתערבבו זה בזה. "הולם אותנו, לא כך ?" היא שמעה אותו מדבר לתוך אוזניה. היא התענגה על כל מילה, אך לא הבינה ממתי הוא מדבר ככה. "אי .. אינויאשה !" הם נצמדו עוד, שומעים את פעימות הלב אחד של השני, אינויאשה התבונן בעיניה כילד המביט בממתק שרק כרגע קנו לו. יופייה שטף את העצים, שמיד פרחו ולבלבו באמצע הלילה. לפתע נשמע רחש ונראתה תזוזה מן השמיים. הייתכן שמישהו עוקב אחריהם ? "לא, אינויאשה, לא !" "יקירתי, אני חייב לטפל בזה." 'הוא קרא לי יקירתי !' התמוגגה.

Fay Wood

New member
יפה!!!!!!!!!!!!

אני רוצה המשך!!! חיחי... ו...זה מסופר מנקודת מבט של קגומה נכון?

keshush

New member
זה נדהים!!!!!!!!!!!!!!

אם אני לא מקבלת המשך בקרוב בפורום יהיה אדם אחד פחות (רצח כמובן אני לא אתאבד) *צחוק מרושע*

Horse Wishper

New member
מדהייייייייייייים

המשך מהרררררררררררררר
אררררררררררררררררררג אני עוד יהרוג פה מישהו...

עכשיו אני אפרסם משהו קצר על רין../images/Emo3.gif

פניה הורודות נפוחות משינה, שיער שובב מתפרש לכל עבר, וחיוך קטן מופיע כשם שהוא מופיע בשעת חלום יפה. הידיים הקטנות בעלות האצבעות השמנמנות, השפתיים שלא חדלו לקרון, האישיות השמחה שבה, התמימות שהביאה עימה גם הרגשה מוזרה ומזמינה. פיתיון לכל אדם אשר ליבו חפץ בה. מילים אלו, ועוד רבות, אינן יכולות לתאר גדולות על דמות קטנה זו שכעת ישנה במתיקות בחיקו של גבר, אדם שלא ידע אהבה מהי עד שפגש בפיה זו שכולה קסם משכר בשבילו. מבעד להתקשחות האדישה שפועמת בו, קיימת כמיהה עזה שכולה מוקדשת לשובבה היקרה מפז, רין, הקטנטונת שלו. ______________________________________________________________ וזהו, מה חושבים? חולני מדיי?

למעלה