שליטת האשה בגופה?

XUXA141

New member
זול?????????

הפלה בשלבים הראשונים של ההריון, אצל רופא פרטי עולה כאלף דולר מינימום!!. זה יותר משכר מינימום. יש לך סכום כזה פתאום? נראה לך שלאישה הממוצעת עם המשכנתא והחיים הנוכחיים בארץ יש סכום כזה פתאום?

זה מחיר האהבה

אם היא נהגה בחוסר אחריות (ולא מדובר על אונס!!!) אז זה המחיר של ההנאה המינית שלה! שתנסה לקבל חצי מהתשלום מהפרטנר שעימו עשתה אהבה. 500 דולר לכל צד זה מחיר שווה לכל כיס תמורת טעות!

XUXA141

New member
ונראה לך..

ש500 דולר זה מחיר "שווה לכל כיס"? 2500 שקלים הם יותר ממחצית שכר מינימום. נראה לך מחיר הוגן?

XUXA141

New member
בדוק בבקשה בדוחות העוני..

כמה אנשים מאבדים שיניים כי אין להם כסף לשלם על כתר. בדוק בבקשה כמה אנשים מעדיפים לעקור שן ולא לטפל בה כי זה יותר זול? בדוק בבקשה את פיהם של עניים ותראה איזה "שיניים למופת" יש להם?

ואת הגעת למסקנה

את הגעת למסקנה שרק עניים מרודים נכנסות להריון לא רצוי, כמה בנות ממשפחות אמידות ממלאות טפסים כדי להפיל דרך הוועדה? ו...גם בחורה ענייה שאין לה לעשות טיפולי שיניים,תיצטרך לקבץ נדבות כדי להפיל!(מבחינתי עדיף שתלד אותו)

XUXA141

New member
למה מבחינתך? אתה תטפל בו?

נכון, יש גם אמידות אבל אין שום דרך לתת שירות רק לאחת ולא לשניה, בדיוק כמו שדמי אבטלה תקבל גם בת של מליונר כמו שבחורה עניה, ואתה לא יוצא נגד זה. למה?

קרנית מבחינה פזיולוגית עדיף

לאישה עצמה להפיל כמה שיותר מוקדם. פחות טראומתי לרחם ולמערכות אחרות בגוף. מפתיע אותי כמה שנשים שמגדירות את עצמן כפמניסטיות יודעות,למעשה, כל כך מעט על גופן. אני כאישה, לא מתחברת לסוג כזה של פמיניזם. ואפילו, סולדת ממנו. אישה,לפני הכל, צריכה לדעת את גופה וכיצד לחיות בהרמוניה איתו ועם הטבע. לא להתכחש לרחם שלה. גם כניסה להריון "בטעות" היא סוג של התכחשות. למה אני מתכוונת בהכחשות? לכך שאותה אישה לא מודעת לגופה ולרחמה. ואין דין הפל בשבוע 8,לצורך העניין, כדין הפלה בשבוע 16.

XUXA141

New member
אבל אתה בעצמך אמרת!!!

"המדינה חייבת להגביל את הנשים שרוצות סתם ככה להפיל, (למעט מיקרים של סכנת חיים לאישה)" - ציטוט שלך!!!! אז איך עכשיו אתה אומר "שום אסון לא יקרה אם האישה תטפל בעצמה באותו רגע שהיא יודעת שהיא בהריון, " - פתאום אתה מאשר הפלה גם כשזה לא סכנת חיים? ומה זה בכלל "באמצעיים טיפוליים זולים מאוד"? מסרגה? היום הפלה זה בשתי דרכים - או בהרבה כסף או בוועדה. ואתה בעצמך כתבת למעלה שאתה דורש שהמדינה תגביל נשים אלא אם כן זה סכנת חיים, אז על איזה אמצעי טיפולי זול מאד אתה מדבר?????????

...

המדינה לא מאשרת הפלות. (למעט סכנת חיים של האישה) אישה שרוצה להפיל-הרשות ביד שלה, אנחנו מדינה דמוקרטית,והיא רשאית להפיל גם 10 פעמים במהלך חייה, (על חשבונה הפרטי) מבחינתי זה כמו שהאישה החליטה שהיא רוצה להיתאבד, מה אנחנו יכולים לכפות עליה שלא... אמצעיים טיפוליים זולים המיוחד-זה הגלולה שאחרי! או גרידא בשלב מאוד מוקדם של החדרת חומר שגורם להפיל (כמובן ע"י רופאה)

XUXA141

New member
רק לידיעתך..

הגלולה שאחרי מיועדת עד 72 שעות אחרי ההתעברות. לפעמים הריון לא רצוי מתגלה כמה ימים אחר כך, ואז מה? "החדרת חומר שיפיל"? מאיפה הידע? אולי זה בדיוק מה שנקרא "הפלה" ועולה מאות דולרים? אשמח לקבל ממך מחירון של רופאי נשים שעושים "החדרת חומר" במחיר של פחות מאלף דולר...

...

בחורה ששכבה עם בחור,ויודעת שהיא לא השתמשה בשום אמצעי מניעה,תבלע יום אחרי ליתר ביטחון! ועצם זה שהיא לא עשתה זאת מראה כמה היא חסרת אחריות. "מחירון" אין לי להפלות. אבל אני יודע כמו בכל תחרות, תמיד יש מירפאות שיסכימו להוריד במחיר או לחילופין....יעשו תשלומים נוחים...

XUXA141

New member
אז אני מבינה שיש לך טבלת עונשים..

שכבת עם בחור ללא כל אמצעי - עונשך הריון, לידה וילד. שכבת עם בחור עם קונדום והוא נקרע - עונשך 1000 דולר קנס או הריון, לידה וילד. שכבת עם בחור עם התקן ולא ידעת שהוא זז ונכנסת להריון, וגילית את זה רק אחרי חודש, מה שלא איפשר לקחת גלולת היום שאחרי - 1000 קנס או הריון... נראה לך?

ט ו ש ה

New member
עכשיו הגזמת לגמרי!!!!

אני בת 20 פלוס, אני עברתי אונס, ולשמחתי לא נכנסתי להריון. היום אני אישה חזקה יותר בזכות ההתמודדות שלי, אבל אני פשוט נדהמת מהחוצפה שלך - אתה מעיז להגיד לי שאחרי הטראומה הזאת שאני לא מאחלת לשונאים שלי אני גם אמורה לשאת במשך 9 חודשים מזכרת לה? לעבור ייסורי לידה כדי לקבע את החוויה? לשבור לעצמי את הלב שוב כדי שאתה תוכל להצדיק את העמדה המוסרית הדפוקה שלך? קודם תעמוד אתה במקום של בחורה שנאנסה, וחלילה חלילה חלילה נכנסה להריון ואז תוכל לבוא ולהגיד לי שצריך לשמור תינוק כזה. חווית האונס היא חוויה טראומטית ושוברת בכל גיל, גם בגיל 20 האונס וההריון יכולים להוות "סכנת חיים", ןאם אתה לא מבין את זה, אני מוכנה לקחת אותך מחר לבית העלמין ירקון לבקר כמה חברות שלי, בנות עשרים וקצת שלא עמדו בטראומה הזאת והעדיפו לתקוע לעצמן כדור בראש, לחתוך את הורידים או לבלוע כדורים. אתה באמת, באמת לא מבין כלום.

אני מצטער

אני מצטער שעברת דבר נורא ואיום כזה, ונאלצת להתמודד עם פשע כל כך חמור כמו אונס. אני לא מיקל ראש בבחורה שנאנסה, אני יודע שאף אחד לא יכול באמת לדעת כמה זה קשה לעבור סבל כזה, אלא רק מי שנאלצה לעבור את זה. אבל מאחר שהנושא הוא: הפלה. וחברות בפורום "גררו" את זה להפלה בגלל אונס אני אומר-שאונס הוא אונס! אבל תפרידי את נושא ההריון וההפלה מכך! גם להפיל תינוק שלפי חלק גדול מהציבור זה לרצוח אותו זה דבר בהחלט לא "נחמד". בחורה שהרתה כתוצאה מאונס, והיא בוגרת ומעל גיל 20 אחת מה"סבל" של האונס זה 9 חודשים של ההריון! תסכימי איתי שבנות שנאנסו והתאבדו לא עשו זאת בגלל שהן היו בהריון! הטראומה של האונס כל כך גדולה שגם בלי הריון הן מרגישות נורא ואיום, כך שההריון אינו גורם למצב הנורא, אלא האונס עצמו הוא הבעיה. ואין חולק בעולם שאונס זה דבר בין הפשעים הכי גדולים שקיימים בעולם,(אם לא הגדול מכולם) אני מקווה שאת יכולה תיאורתית לפחות להפריד בין הזוועה של אונס, לבין הריון...

צימעס

New member
והילד שנולד אחרי הריון כזה?

מי יטפל בו, מי יאהב אותו? אילו הסברים הוא יקבל על נסיבות היווצרו? תחשוב על זה עד הסוף, לא רק 9 חודשים קדימה.

הילד יקבל את כל מה שמגיע לו

אם הילד ימסר לאימוץ הוא יקבל אהבה עד אין קץ! יהיה לו אמא ואבא שידאגו לו,יאהבו אותו, יעניקו לו את ה-לב שלהם. ילדים מאומצים לא חסרים אהבה מאשר ילדים רגילים. ואם האם הביולוגית החליטה לגדל אותו, היא תיתן לו אהבה יותר מכל אמא אחרת בעולם. הוא יגדל כמו כל ילד חד הורי, או לחילופין עם בן הזוג או בת זוג שהאמא בעתיד תאהב.

ט ו ש ה

New member
אני לא צריכה את הצער שלך

מכיוון שאתה באמת לא מבין כלום בענייני אונס (לשמחתך) אני אחדש לך - כשמישהי נכנסת להריון כתוצאה מאונס אין אפשרות להפריד בין האונס להריון שלה!!! ואני לא מסכימה איתך בכלל - אני אישית מכירה בחורה אחת ששרדה אונס נוראי, ונכנסה להריון, ועשתה הפלה רק בחודש חמישי (בגלל ביורוקרטיה דפוקה של המדינה) ותאמין לי שעם האונס היא התמודדה בצורה מדהימה. מה שגמר אותה היה לבלות כל יום מעל האסלה ולהזכר בטראומה, ללכת לעשות בדיקות רפואיות ולהזכר שוב בטראומה, לראות את הבטן שלה מתעגלת וגדלה ולהזכר בסיבה לזה, לכאוב ולא להיות מסוגלת לשים את החוויה הקשה הזאת מאחוריה בגלל התזכורת היום יומית למה שקרה לה, הבחרוה הזאת שהייתה אחת הנשים החזקות והמדהימות ביותר שפגשתי התאבדה באמצעות כדורים, והשאירה מכתב בו היא מספרת שאלו בדיוק הדברים שגמרו אותה, חוסר היכולת שלה להמשיך הלאה בתוך המצב של ההריון. ואתה מסביר לי שאפשר להפריד? שטויות במיץ. בעצם, כשחושבים על זה, אתה יכול כי אתה לא יודע שום דבר - לא על אונס, לא על הריון ולא על איך זה להיות בהריון כתוצאה מאונס, זה משהו שאתה לא מסוגל להבין.

למעלה