אלוהים....
כל כך הרבה שטויות בפוסט אחד. אישה שעוה הםלה לא קמה בבוקר ואומר לעצמה "יאללה, בואו נזיין חצי עיר, מקסימום אני אפיל אחר כךך, מגניב" - הפלה היא חוויה טראומטית, ונשים בדרך כלל אל עושות אותה מתוך סיטואציה של אושר גדול ושמחה, "איזה מגניב לי עשיתי הפלה". דעתך היא שלא צריך להפיל עובר כזה, ביום שאתה תהיה בהריון תוכל להחליט לא להפיל את העובר שלך, אבל למה אתה חושב שיש לך זכות להחליט משהו לגבי העובר שלי? בין אם נאנסתי, נרע לי הקונדום או שחלילה אני השרמוטה של השכונה ובעצמי לא יודעת מי הוא אבי הילד שלי כי הוא יכול להיות אחד מעשרים בחורים? זה נותם לך לגיטימציה להחליט מה אני עושה בגוף שלי? או לחילופים, זה נותן למדינה לגיטימציה? לא. אתה לא בעמדה לבוא ולהגיד מתי אישה כן או לא תפיל - מאיפה אתה יודע? מאיפה אתה מתיימר לדעת? ומה זה "פשוט תשלים עם הסיטואציה" - להשתלים עם הריון ולידה, להשלים עם ילד לא רצוי, להשלים עם האחריות לכל החיים, השלים עם ההוצאה הכסםית וההשקעה הרגשית - וכל זה כשזה לא מה שהיא רוצה??? איפה בדיוק נעלמו הדיבורים שלך על ילד שמגיעה לו אהבה אינסופית, ילד שמגיעים לו הורים שאוהבים אותוץ ולא, אני לא מאמינה לך שהיא תהיה אחלה אמא - אין לך שום מצע שעל בסיסו יש לי סיבה להאמין למשהו שאתה אומר: אתה לא אישה, לא בהריון, לא עברת הפלה ואתה לא אמא, למה בדיוק אני אמורה לסמוך על מילה שלך?