שרשור חדש ל"אין יאוש בעולם"

פלסטיק יקירי...

גם לי יש המון סימפטיה אלייך...
באמת! אבל אני כועסת עליך וכועסת על עצמי יותר שנגררתי לאותה מתכונת ידועה של תומכי שינוי... זה כל הזמן אותו הדבר... במקום להתעסק עם הוכחות לחפות מפלגת שינוי, אתה מסיט אותי להתעסק עם חפות מפלגת ש"ס. עד עכשיו זה הצליח לך...
אבל מרגע זה יקירי... דבר על מפלגת שינו, ואל תסיט את הנושא! ועוד משהו... אני לא שונאת יהודים, גם לא יהודים ממפלגת שינוי, וגם לא את תומכי שינוי, אני לא שונאת יהודים! אני כן מוחה על הגזענות, וישנה גזענות!!

פלסטיק

New member
טענת הקוזאק הנגזל

אם מדברים על שנאה צריך להבהיר מהי שנאה אם מדברים על גזענות גם כן צריך להבהיר את המונח אחרי כן בוחנים ורואים מי שטוף שנאה עוורת ומי גזען. לא אשמתי שש"ס ואגודת ישראל נראות כל כך רע שכמעט כל אחד אחר לידן נראה צח כשלג.

tamarhp

New member
אז מי פה שטוף שנאה עוורת?

כן, אבשלום קור #2, אולי תואיל בטובך להגדיר לנו את המושגים "גזען", "גזענות", "שנאה" ו"שנאה עוורת"?

פלסטיק

New member
אני אתן לך דוגמה

את הפירוש המדוייק תחפשי במילון ותשכילי את כולנו (למה רק אני בפורום הזה צריך להביא מקורות?) שר הפנים פורז...ועושה הכל כדי להרע את חייהם של החרדים. זוהי משאת נפשו, משאת חייו. הוא חי וחולם שנאת חרדים!! וזאת ללא קשר לגיוס חרדים או לא. מפלגת שינוי עושה הכל לשנאת הדת, זאת האג'נדה שלה!!! כל כולה נוטפת שנאה וגזענות! אז הנה לך דוגמה יפה לשנאה עוורת

פלסטיק, כשמישהו טוען שמפלגה...

מסויימת גזענית, ואומר את האמת בצורה חדה וישירה, זה מעיד על שנאה? מה קורה לך? אתה מתחמק, כי אתה יודע שזו האמת! אתה יודע ומבין ששינוי מפלגה גזענית! אתה מצפה ממני שאייפה את המילים? האם ניתן לייפות מילים על מפלגה שבפירוש, אבל בפירוש רודפת את החרדים. עושה הכל על מנת להשפיל את הדת והדתיים בכל דרך אפשרית. הנה לך מחמאה אחת על טומי לפיד.... מצאתי! יאיר לפיד!

פלסטיק

New member
בואי אעשה לכבודך ג'סטה

תני לי שלוש עובדות הבולטות ביותר שמראות ששינוי מפלגה גזענית ואני אשתדל לענות כמיטב יכולתי בלי: לתקוף או להשוות למפלגה חרדית תשובה ארוכה ומתחמקת שאיננה מתייחסת לעניין ועם כל הרצון הטוב את תעני לי באותה צורה בהודעה נפרדת לגבי הטענות שהעלתי לגבי ש"ס ויהדות התורה (אני אחזור עליהן בהודעה נפרדת) גם כן רק אם: 1. העובדה נכונה או שגויה 2. האם היא מראה על גזענות (ואם לא מדוע) 3. בלי תירוצים על למה הגזענות היא "בסדר" (זה כבר לא חשוב, גזענות היא גזענות) 4. בלי התייחסות למפלגות אחרות (שינוי או אחרת) 5. בלי נושאים שאינם שייכים לעניין (פיגועים קלינטון וכל השאר) ובזה נסכם את העניין מסכימה?

פלסטיק יקירי...

אתה באמת מתחיל להעליב. אתה לא קורא את הודעותיי! עניתי לך לכל שאלותייך! נתתי לך את כל הטיעונים לגבי גזענותה של שינוי! מה עוד אני צריכה להגיד כדי לפקוח את עינייך? אתה בחור עם ראש על הכתפיים!!

פלסטיק

New member
הצעתי את ידי לשלום

הצעתי שנפתור את העניין בכמה הודעות קצרות ומרוכזות בלי הסחות לכל מיני דברים שאינם לעניין את תכתבי מה שאת חושבת ואני אכתוב את מה שאני חושב לא ננסה לשכנע אחד את השני אלא פשוט הבעת דעה קצרה וזהו, בלי מריבות ונביא לסוף את השרשורים הארוכים האלה שבטח יעלו עוד שבועיים עוד פעם לא רוצה, לא חייבת. אני הרי לא משלם לך משכורת

להתנצל???????????????????

אני להתנצל??? על כך שאני אומרת את האמת?????? זאת האמת!!!!! שינוי מפלגה גזענית!! שינוי פועלת למען הכחדת הדת מישראל! שינוי נגד הדת ונגד הדתיים!!! לעולם לא אתנצל על המילים האלה!!! ואם יעמוד למולי טומי לפיד, אומר לו זאת בפרצופו!

פלסטיק

New member
טוב

אני התעייפתי, הויכוח עקר יקרא הקורא הנבון לבד ויסיק את המסקנות

masorti

New member
נ.ב. מה עם ברית מילה?

אם הלכות הדת גורמות סבל מיותר ומטילות מום בתינוק חסר ישע, למה לא לשנות את זה? מה יהיה כ"כ נורא אם כל אחד יבחר לאחר שיגיע לגיל 18 האם לעשות ברית? אז סגרנו על חוק איסור ברית מילה? נ.ב. היה פעם איש בשם אנטיוכוס שחשב על רעיון דומה. אולי גם הוא היה הומניסט שדאג לזכויות התינוקות?

tamarhp

New member
אתה הורג אותי...

אתה חזק.. למה הכינוי שלך הוא "מסורתי"? אתה נשמע חרדי לגמרי...

masorti

New member
אני מסורתי.

אני רק לא סובל את השנאה האנטי-דתית של שינוי. דרך אגב, הגשמת מצע שינוי יזיק למסורתיים ולדתיים-לאומיים הרבה יותר מאשר לחרדים. הסבר: החרדים ייסוגו לשכונותיהם המבודדות ויגביהו את חומות ההפרדה מהסביבה, בדיוק כפי שהם עושים בגולה. אני לא אוכל לחיות בסביבה החילונית בלי כשרות (של הרבנות), ואצטרך לבחור בין הפיכה לחיוני מוחלט לבין הצטרפות לשכונה החרדית והתחרדות. אז לי יש אינטרס מובנה להתנגד למצע שינוי.

masorti

New member
אז זהו, שאני לא אתן לכם להכריח..

אותי לבחור. תבחר אתה בין לחיות במדינה עם זהות יהודית מינימלית ובין להגר ל"ניו איזראעל".

למעלה