** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
באסה אם כך...
אני יודעת שהוא מניפולטור ומשקר על ימין ועל שמאל. אבל חשבתי שאולי הפסיד כי נכשל איזה עסק. גם אז לא היה ברור למה לא מצויין מה הסיפור או ההשקעה.

רותרות7

Well-known member
מהרגע הראשון שהוא סיפר על ה'עקיצה' כתבתי כאן שלדעתי הוא הפסיד כסף בהימורים...לא יפתיע אותי אם זה אכן הסיפור האמיתי.

KAPSULA1

Well-known member
מהרגע הראשון שהוא סיפר על ה'עקיצה' כתבתי כאן שלדעתי הוא הפסיד כסף בהימורים...לא יפתיע אותי אם זה אכן הסיפור האמיתי.
הוא אמר שהוא לא מתעסק בהימורים. הוא השקיע אצל חבר באיזה פרוייקט שהחבר רצה לעשות והשותף עקץ אותו. שה מה שהוא סיפר. לא מאמינה להכל אבל לא הייתי ממהרת לחרוץ גורלות וסתם להוציא דיבה על מישהו

רותרות7

Well-known member
ואם זה היה מהימורים נראה לך שהיה אומר זאת? בחיים לא. לא נראה לי שהוצאתי דיבה, אמרתי שזה לדעתי והוספתי שזה לא יפתיע אותי אם יסתבר שזה אכן כך. ואם פגעתי ב"קדוש המעונה" - אני מתנצלת...

KAPSULA1

Well-known member
תזכורת:
אין מטונפת ממנה!

והוא נפגש איתה.
טמבל.
לדעתי היא אכן מטונפת ותסחט את בלימון עד הסוף אבל הוא תמים ורצה ליישר את ההדורים. כנראה רצה סגירת מעגל ולהבטיח שהם בטוב וכל אחד בחייו. מה גם שנראה לי שעינב הקפיצה אותה מאשדוד לתל אביב ואולי אליו בכדי שידברו ויסגרו סיפור

GALxp

Well-known member
לדעתי היא אכן מטונפת ותסחט את בלימון עד הסוף אבל הוא תמים ורצה ליישר את ההדורים. כנראה רצה סגירת מעגל ולהבטיח שהם בטוב וכל אחד בחייו. מה גם שנראה לי שעינב הקפיצה אותה מאשדוד לתל אביב ואולי אליו בכדי שידברו ויסגרו סיפור
איףף העינב הזאת, היתה מעצבנת בבית וגם בחוץ.
אם הוא והטינופת יהפכו לזוג, אני אפסיק לתמוך בו ולעקוב אחריו, יש גבול לגועל שאני יכול להכיל.

KAPSULA1

Well-known member
איףף העינב הזאת, היתה מעצבנת בבית וגם בחוץ.
אם הוא והטינופת יהפכו לזוג, אני אפסיק לתמוך בו ולעקוב אחריו, יש גבול לגועל שאני יכול להכיל.
הם לא יהיו זוג. לדעתי היום זאת שיחת סיכון, משהו שהיא ועינב ארגנו ואולי גם הדליפו. הם יסכמו שהם יגידו שהם בטוב והכל בסדר וכל אחד בחייו. מהתמונות של סוויסה הוא נראה לא נינוח, עוד לפני התמונה עם היד הוא נראה בלי מצב רוח בישיבה מולה. אולי הן הפתיעו אותו, עידן גר לא רחוק מעינב בתל אביב.
בטוחה שעוד שבוע לא תשמע מילה עליהם ביחד. היא תשיק בנזוג חדש בשבועות הקרובים

katy2022

Well-known member
יוסי לפרידה: בקיצור את מבינה מי אני מפחד שיתבאס? צינזור

לה הוא כבר הסביר במטאפורה למה לא בחר בה…עכשיו הוא מפחד שנועם יתבאס

KAPSULA1

Well-known member
רק כשיצאו הם יבינו איך שיחק בהם כל העונה
אם בחר בהדר הוא הכי מלוכלך. יש לו אתֶםרידה, מלאני ונועם בכיס שיודיעו לקהל שלהם להצביע לו אם ייצאו לפניו. אם עשה אֶ במהלך עם הדר היא תבקש גם מהקהל שלה להצביע לו. והוא מבחינתו עשה את המהלך הכי הומני בעולם. נתן קול למישהי שלא תקבל ויודע שתתבאס. הומאני משהו. הכי קטע אם היא תקבל גם משילה ותעקוף אותו איכשהוא או תיקו

KAPSULA1

Well-known member
אף
אבל לא שידרו את זה. ואם לא העלו קטעים שלו בלייב, איך יבינו עד כמה
אחד לא יבין את זה. לא בבית ולא בחוץ. הוא תעתע בכולם.
כולם יחשבו שהוא אחלה בנאדם וחבר טוב. והוא מה אכפת לו אם יזכה אף אחד גם ככה לא יראה אותו. ידאג לאסתריקה, לילד ולעסק. לא יהיה לו ראש בשבילם. אם מי ישאר בקשר, עם נועם, פרידה, מלאני? כל אחד לחייו

פאף פה

Well-known member
אף

אחד לא יבין את זה. לא בבית ולא בחוץ. הוא תעתע בכולם.
כולם יחשבו שהוא אחלה בנאדם וחבר טוב. והוא מה אכפת לו אם יזכה אף אחד גם ככה לא יראה אותו. ידאג לאסתריקה, לילד ולעסק. לא יהיה לו ראש בשבילם. אם מי ישאר בקשר, עם נועם, פרידה, מלאני? כל אחד לחייו
אני בכלל לא בטוחה שיזכה
זו ספקולציה
אף אחד לא יודע לאן עוז מכוון
זו גם הסיבה שיש לו רייטינג

yoni564712

Well-known member
אם הוא נתן להדר ולא לגאיה
גועל נפש

הוא כל היום בתחת של גאיה

מצב
הנושא נעול.
למעלה