כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

hollypop girl

New member
זהו שבהתחלה מהטריילר הבנתי שהרחפת

רודפת אחרי האווקס ואז כשלא הראו על זה כלום הבנתי שהיא הביאה את אפי
אבל אם היא הביאה את אפי למה היא לא חזרה בה לקפיטול (+היימיץ' והמיועדים היו מצטרפים אלייה)

על הכל וחייבת לציין
לסרט ול CF

שיש לך תובנה אדירה על הרחפת, שלא שמתי לב אליה... באמת היה חסר הרחפות, שהן מאוד נוכחות בזירה ומוציאות כל גופה של מיועד...
כי הרי ב CF ככה הם יוצאים מהזירה!! באמת פאשלה אדירה.. לפחות שאחרי המוות שלו רו הייתה אוספת אותה רחפת, זה היה עוזר לסגור את הפינה הזאת...

emmanuelee

New member
רק להגיד (אין ספויילרים, בחיי
)

1. שעדין לא ראיתי את הסרט אבל אני מאד נהנית לקרוא את כל הביקורות שלכם (לדעתי למי שקרא את הספר זה לא ממש מפריע, או שאולי בגלל שקראתי כבר כל כך הרבה כתבות על הסרט?)

2. אני בארה"ב וקראתי את הספרים באנגלית ונורא כייף לי לקרוא איך אומרים כל דבר בעברית.

תודה

hollypop girl

New member
*אזהרת ספוילר לכל דבר אפשרי!*

-למקרה חירום.

טוב, אז לפני שאני אקרא את הדעות שלכם ואשנה את דעתי, אני אכתוב אותה

הלכתי עם שתי חברות שכלכך התאכזבו מהסרט שבקושי יכלו לדבר עליו (אלא אם כן אתם מחשיבים "אני
שונאת את .....") אמנם לא שנאתי את הסרט אבל הוא איכזב אותי (מאוד!)

נתחיל מהדברים הטובים:
סנקה קריין - לגמרי עשה לי את הסרט! בעיקר המראה שלו
. אהבתי את כל הסצנות שלו עם
סנוא ובחדר הבקרה וכמובן הסצנה הגאונית בסוף עם גרגירי היער

האמת שהייתי בטוחה שהסצנה בינו לבין סנואו בגן הורדים היא הסצנה האחרונה בסרט, והוורד שסנוא
מנקה מקוצים נועד להרוג אותו (בזמן שהוא מספר לו *למה* אנחנו צריכים לתת תקווה אבל לא יותר מידי תקווה)

ההתמקדות בשליטה של הקפיטול על המשחקים ועל כמה שהכל (מזג האוויר, מוטציות, חיות) נבחר בקפידה
על ידי קברניטי המשחק.

הצסנה הפותחת שמראים את מחוז 12.

הסצנה במחוז 11
. בהקרנה שלי היה חצי אולם של בנות צווחניות שצרחו מכל דבר (מילא
אומייגד פיטה! טבל הן צרחו בהתרגשות *כל הסרט* כולל בקטעים הדרמטיים!).
הסצנה עשויה נהדר! מזכירה את הסצנה הראשונה בזירה אבל טובה יותר.
אגב, אם אני לא טועה ההתקוממות החלה רק אחרי גרגירי היער, לא?

היימיץ' ואפי היו לא רעים אם כי ציפיתי ליותר.

סיזר פליקרמן
, הוא וסנקה עשו לי את הסרט

הקפיטול

האיפור של פיטה

ועכשיו לרשימה הרעה:

אין פסקול!! כמעט ולא הייתה מוזיקה כל הסרט! לא חשבתי שזה יפריע לי עד כדי כך אבל זה הפריע!

"יש לנו סרט מיוחד בשבילכם, היישר מהקפיטול"?! ברצינות ? לא יכלו לספר את זה יפה יותר...

ליאם-מטערת והכל, הוא נראה טוב אבל פשוט לא משכנע (אולי חוץ מבשתי הסצנות שיש לו עם פרים)

המשחק של ג'ניפר כשהיא עם פיטה, חוץ מבסצנות הממש ראשונות שלהם ביחד (ברכבת, הלחם) היא
פשוט יוצאת לא טוב איתו.

האש- האש משחקת משחק חשוב בספר הראשון (הנערה הלוהטת). השמלה של קטניס עולה באש פעמיים,
השריפה ביער, הפיצוץ של אבא שלה במכרה (שהיה מוזר לחלוטין) אבל האש עשויה בצורה כלכך זולה!
פור גד סייק אתם הוליווד! אי אפשר היה למצוא מישהו שיודע לצייר אש בצורה נורמלית!

לא פירטו בכלל על הערובני החקיין! אפילו לא הסביר מה המשמעות שלו!

סינה-הבמאי (או מישהו אחר) אמר שלא יתמקדו בצוות ההכנה כדי שלסינה יהיה יותר זמן מסך.
מה הטעם בזמן מסך אם הוא בכלל לא הרשים!

אין את היימיץ' נופל מהבמה. אין משפטים כמו "הנה עצה, תישארו בחיים"

סצנת הסיום עם סנואו-הייתה אמורה לסיים את הסרט בדרמטיות אבל בעצם לא אמרה כלום.

hollypop girl

New member
+ עוד דברים ששכחתי

מוטציות זאבים וצרעות.
על המסך בחדר של קטניס
הראיון של פיטה עם סיזר והסצנה שלהם על הגג
קרן השפע
המוות של קייטו + הנאום שלו

מסכימה עם הכל חוץ מליאם וג'ניפר...

אהבתי אותם מאוד בתור הדמויות, בדגש ענק על ג'ניפר שסחבה לדעתי את הסרט על כתפיה ועשתה עבודה יוצאת מן הכלל.. היא פשוט קטניס מושלמת לטעמי... מלכה מלכה מלכה
צריכה לקבל אוסקר על ההופעה הזאת...

N o R i K o

New member
סוף כל סוף אני כאן!

האמת שכתבתי הודעה ארוכה והכל נמחק לי, מה שממש מכעיס אותי כי אני מותשת מעייפות!#$%@% זה למה אני עדיין לא מגיבה לכל ההודעות שלכם, קראתי חלק נכבד מהן בנסיעה הביתה בפלאפון אבל זהו בערך XD נראה לי מחר אני הולכת לקום ממש מוקדם כדי לעשות השלמה ולכתוב לכולכם מה אני חושבת... ובערב ללכת לראות שוב

קודם כל אני אשתף אתכם בחוויה. אחר כך נדבר על הסרט עצמו... יש לי המון לומר

אז קודם כל אני רוצה לציין שנכנסתי לאולם רועדת. פשוט רעדתי. הכרחתי את עצמי לאכול מהפופקורן כדי להרגע, בדר"כ אני אוכלת רבע מהחבילה כבר בפרסומות והפעם... אשכרה הייתי צריכה להכריח את עצמי לאכול אותם אחד אחד. הייתי שוקיסטית O_O
היו איתנו מלא ילדות קטנות וצווחניות שבהתחלה רציתי להרוג
ואז הבנתי... "if you can't beat them, join them" ומאחורי ישבה טים גייל אז... זרם
מישהי בקהל: "מי כאן טים פיטה?" *כמה בנות מריעות* הזאת מאחורי: "מי כאן טים גייל?" *אני וחברה שלי עושות רעש ובלאגנים*

אז הפרסומות מתחילות ויש מלא צווחות, הטריילרים ויש מלא צווחות... ואז הסרט!!!! ואז גם אני צווחתי

חשבתי בהתחלה שמגניב שהסיפור מסופר בהתחלה במקום קטניס שתסביר לנו. אחר כך קצת שיניתי את דעתי על זה אבל אני אחפור על זה כבר בהמשך
אבל אהבתי את סצנת הפתיחה. אהבתי את סנקה קריין!!!11 מושלם!#$%@# תעשה לי ילדים עם זקןןןןןןן3@%#@%@$@#%@#

הסצנת פתיחה של פרים וקטניס הייתה טובה! אהבתי את זה שפרים היא פתאום יצור עם אישיות וילדה בת 12 ולא איזו ישות אלוהית ומושלמת
ואהבתי את זה שקטניס שרה לה. אבל למה בארקטאפ שחור?!!?!?!?

גיילניס ביער... הם היו גיילניס
ובכל זאת... הסרט היה מאוד מאוד טים פיטה אחרי פרומואים מאוד מאוד טים גייל והיה לי מאוד קשה עם זה
אבל אני אשאיר את זה כבר לאחר כך, שוב...
ואז הגיע האסיף וחברה שלי התחילה לבכות!!!1 ואני כזה "דייייי פוצי יהיה בסדררררר הם בסוף יוצאים בחייםםםםם דיייייי"
ואז פיטה נבחר וכל הקהל "הווווווווווו" ואני כזה "מה אתם מוחאים כפיים הרגע שלחו בנאדם למוות שלו!"
ואפי... אפי הייתה אפית
אמרתי לחברה שלי "היא זו שבחרה את הפתק של פרים... היא אשמה בהכל! היו צריכים להרוג אותה!
" סתם, מתה עלייך אפי
אז הסרט ממשיך לו... סצנת הגיילניס הייתה נהדרת
הסצנה הכי טובה בסרט לטעמי. לא כי אני כל כך שיפרית של גיילניס, באמת שלא רק בגלל זה... בגלל שהיא הייתה הכי אמינה והכי קרובה למקור. אני אסביר על זה כבר בחפירת ביקורת שלי.
וודי הארלסון קורעעעעעעע בתור היימיץ'. ממש ממש לא מספיק שתוי, ממש לא. אבל קורע. מה שכן, כל כך כל כך חסרו לי הציטוטים הגאוניים שלו!!!11 כל כךךךךךךך גררר

פיטה מחייך ברכבת לקפיטול... בנות בקהל "יווווווו איזה מאמי" מישהו בקהל: "רגע הוא לא הומו?" *כל הקהל צוחק*
לני היה ממש טוב בתור סינה, אבל חבל לי קצת שהדמות שלו נזנחה. לא הסבירו בכלל את הקטע של האש וחבל

ואז המשחקים... אין לי יותר מדי לומר עליהם שלא בטווח הביקורת...
אה, כן. קייטו\גלימרררר אומייגאדדדדדדד קאנוןןןןןןן@#%@#$@#5
עזבו אתכם גיילניס ופיטניס הם היו הזוג הכי טוב בסרטטטטטטטטטטט

ואז היו הסצנות של פיטניס...

קודם כל, כשפיטה אומר לקטניס שהוא היה עוקב אחריה מבית הספר, חברה שלי אמרה לי "איזה סטוקר", ואז צחקתי, ואז היא צחקה, ואז שתינו נכנסנו ללופ צחוק אינסופי, פשוט לא יכולנו להפסיק לצחוק, זה הגיע למצב שהקהל עשה לנו "ששששששששש" פשוט כי לא הפסקנו לצחוק, רק מלחשוב על זה אני צוחקת
ואז כשהם התנשקו... ציפיתי לטירוף בקהל, כשרון והרמיוני התנשקו בה"פ צווחתי את חיי אבל הקהל היה אנמי... אז ראו את גייל וכווווולם "אוווווווווווווווווווווו" אוסום אודיינס איז אוסום!

וכשקטניס חזרה עם הפצע על הראש ופיטה מרח לה אותו במשחה הייתי כזה "יאאאא קטניס הופכת להארי פוטר!"

ואז היה הסוף... ואחרי פאקינג שעתיים מתוך שעתיים ועשרים שהתאפקתי כמו החיים זכיתי לעשות פיפי!!!!111 DDD:
ואחרי הפיפי עשיתי כזה "פוווווווווווו" כזה של הוצאת אוויר וחברה שלי שאלה אותי מה קרה אז אמרתי לה... "סיימתי עכשיו מרתון של שנה." כי באמת שהציפייה לסרט הזה הרגישה לי פיזית כמו מרתון XDDD

בשורה התחתונה... התאכזבתי מהסרט. לא יצאתי מרוצה כמו שציפיתי לצאת. אבל זה היה חוויה. והיה לי ממש ממש כיף. נהניתי ממנו מאוד
אבל אני חושבת שאם הייתי מגיעה לא כפאנגירל, הייתי סתם יוצאת בבאסה. אז טוב שהגעתי להקרנה הראשונה בהיי מטורף.
ומחר אני רואה שוב... כמו שכבר אמרתי.

טוב, אני הולכת להרגע קצת... ואז חפירת ביקורת. בינתיים קבלו אותי מחוייכת ביציאה

גם חברה שלי אמרה שהוא סטוקר

וגם הקהל אצלנו היה טים גייל
אם כי לקראת הסוף שמעתי את הבחורה לידי מכריזה שנראה לה שהיא טים פיטה עכשיו.. ואז היא הייתה צריכה להסביר לחברה שלה מה זה אומר להיות ב"טים"

על הכל!

ממש כואב לי שהתאכזבת מהסרט מאמייייייייייייי
!!
יודעת טוב מאוד מ BD איך זה מרגיש..
אני התאכזבתי מקטעים מסויימים אבל לא בתחושה הכללית.. סה"כ אני פלוס מינוס מרוצה...

קטניס הארי פוטר
אוי את קורעת

ואהבתי את התמונה ממש!!!

יאללה אני ממשיכה לסצינת הביקורת שלך, בהצלחה לי

N o R i K o

New member
אז... למי יש כוח לקרוא 10,000 תווים?

למי שרוצה את הגרסה התמציתית ואין לו כוח לחפירה לפרטים הקטנים, הנה הביקורת שלי באתר אנשי הספר

ועכשיו... לחפירה לפרטים הקטנים. בתקווה שהכל יעלה לראשי O_O
לא פעם אמרתי כאן שמה שגרם לי לאהוב כל כך את הסדרה הייתה הדמות של קטניס. העובדה שגם לא אהבתי את ספרי ההמשך היא הקלקול של הדמות שלה, כי היא הייתה אדירה בהתחלה, כל כך אדירה! כל כך אהבתי את זה שהיא האנטי גיבורה, שהיא לא הדמות הראשית עם תסביך הגיבור. שבאמת הדבר היחיד שאכפת לה ממנו הוא אך ורק היא והתחת של עצמה. היא כל כך סגורה בבועה שלה שהיא לא שמה לב לחצי מהדברים שהולכים סביבה.
סצינת הפתיחה שלה ושל פרים הייתה מושלמת, כי כמו שכבר אמרתי בשרשור ה"חוויה", סוף סוף נתנו לפרים קצת אישיות. סוף סוף קטניס באמת מגנה על הילדה שזקוקה להגנה, ולא על הילדה המושלמת והיפהפיה שהיא כל כך מעריכה. הדרך שבה היא שרה לה גרמה לי לחשוב שזה קסום. ואז קטניס פוגשת את גייל וכבר שם הרגשתי שמשהו קצת משתבש.
קטניס מתארת את עצמה כבחורה מאוד זועפת, עד שהיא רואה את גייל. ונכון, היו להם הרבה חיוכים ביחד, אבל לפתוח את הסצנה בקטניס מתמרמרת על גייל מאבד לחלוטין מהקסם של מערכת היחסים שלהם. מהעובדה שהיא כל כך רגועה לידו, מהשלווה היחידה שהיא מוצאת. מהעובדה שהיער הוא המקום שבו היא מרגישה הכי בבית, המקום שהוא הכי שלה. נורא ציפיתי לסצנה של שניהם יושבים לצל העץ, הזו עם התמונה המפורסמת, והיא פשוט לא הגיעה. הם ישבו באחו ואכלו קצת לחם ודיברו על האסיף, וגייל דיבר על בריחה, וקטניס אומרת שהיא לא רוצה ילדים, אבל היא לא מזדעזעת מהרעיון של גייל רוצה ילדים. היא לא מרגישה שהוא מבקש את זה ממנה. האנוכיות של קטניס מתפספסת כאן. אבל פה עוד סלחתי.
האסיף היה טוב. אחת הסצנות הטובות בסרט, בעיניי. אין לי הרבה תלונות עליה, חוץ מזה שהיה ממש חסר לי שקטניס תגיד "Not Him" כשהיא רואה את פיטה. בכלל, כל סיפור הלחמים שלהם התעוות לחלוטין. אני מצטערת, ג'ניפר לורנס, את ממש ממש לא נראית כמו ילדה רעבה. דווקא כאן לקחת שני ילדים קטנים, במיוחד ילדה רזונת בטירוף, שתראה רעבה, יכל היה להיות משכנע בצורה קסומה. אבל במקום זה בחרו להראות לנו את פיטה ואת קטניס, בלי לציין מה מו ומתי. רק תדעו שהוא האכיל אותה. לא רואים שהוא קיבל מכות בגלל זה. לא מבינים עד כמה קטניס הייתה רעבה ונואשת באותם רגעים.
הסצנה הכי טובה בספר בעיניי הייתה הסצנה שבה גייל וקטניס נפרדים. למה? כי הם היו גייל וקטניס. כל שורה שלהם, כל מבט. אם כל הסרט היה עשוי כמו הסצנה הזו הייתי מתחתנת עם הסרט ברקע, באמת. היה בזה משהו כל כך אמין. העובדה שקטניס אומרת בהתחלה "I’m Fine" אבל מצד שני היא מודה בפני גייל שהיא חושבת שהיא הולכת למות. והוא פשוט אומר לה "נתראה בקרוב". והיא נראית כל כך אבודה כשהיא סוגרת את הדלת, כל כך.
מכאן לרכבת. וודי הארלסון היה היימיץ' אדיר, אבל הוא לא היה ההיימיץ' של הספר. כל הפאנצ'ים, העובדה שהוא באמת לא רוצה להתעסק במיועדים ומאמין בקטניס רק כי הוא רואה את רוח הלחימה שלה, נורא הולכת לאיבוד כאן. בכלל, כל כך הרבה שורות מפתח הלכו לאיבוד. איפה "Too bad you can’t frost someone to death"?????!!!
אפי הייתה מעולה, באמת שאין לי מה לומר. הטיפשות שלה הייתה אפילו יותר חזקה מבספר, למרות שהיו חסרים לי גם הפאנצ'ים שלה.
עכשיו למערכת היחסים של פיטה וקטניס. הכל כאן היה משובש, הכל. החל מההיכרות הקפואה וכלה בהמשך. הרתיעה העזה של קטניס מפיטה כששניה אחרי זה היא החברה הכי טובה שלו... מה? בספר ההתחברות שלהם נעשית בצורה מצחיקה ושנונה, קטניס נורא לא סגורה על אם להתחבר אליו או לא. בכל פעם שאני קוראת את זה מחדש אני נהנית מהידידות ביניהם שאני באמת חושבת שהיא מקסימה, גם בספרים הבאים. אבל כאן זה סתם היה מוזר. "בואי נחזיק ידיים כדי לחרפן אותם" פוף חברים. רגע... מה? מחמיאים אחד לשני ואז פתאום קטניס כזה "למה הוא לא רוצה להתאמן איתי?!
"
לני היה סינה ממש טוב, אבל היה חסר לי הסינה ש... בעצם מורד. קטניס אומרת "12 הם כורי פחם!" "לא, אני רוצה אש!" וזה היה כזה... מפוספס קצת. היה חסר לי גם שקטניס נורא תשבח אותו בראיון. ואת כל צוות ההכנה הקפיטולי המגניב שלה. לגבי הראיון שלה – קטניס הייתה מצחיקה בגלל השוקיזם המבולבל שלה, אבל לא מצחיקה כמו שהיא אמורה להיות. הסיבובים נראו כמו סתם כאב ראש, לא כאילו היא באה להשוויץ בשמלה שלה, שהייתה מגניבה ודווקא ממש אהבתי אותה.
הראיון של פיטה היה נהדר, באמת שככה דמיינתי את זה. פשוט מתתי מצחוק! ואז הגיעה ההתוודות המביכה. כל הקהל ב-"אווווו", וקטניס חוטפת קריזה מעצבנת, לא האחת שהרגישה לי הגיונית בספר. המבט ההמום שלה על המסכים ממש חסר לי. כל כך ציפיתי שהיא תפיל אותו על הכד והוא יתמלא חתכים.
שניה אחר כך היא סולחת לו והם עולים לגג, ושוב קטניס משתבשת. הרי קטניס לא אוהבת את הגישה הפלצנית של פיטה. זה מה שהופך אותה למי שהיא, הבחורה הזעופה והמעצבנת! בספר היא אשכרה חושבת שהוא סתם מתנשא עליה! ופה היא כזה "הו, איזו מחשבה קסומה, חבל שאני לא יכולה לחשוב ככה כי יש את פרים.
"
אה כן? יש את פרים? אז איפה היא?
הרגשתי את קטניס כשבסוויטה שלה בקפיטול היא בחרה בנוף של היער. הרגשתי את קטניס שהתחננה לגייל "בבקשה אל תתן להן לרעוב". אבל כאן זה נגמר. נכון שזה לא קל להכניס כאן את מה שהיא חושבת. אבל כל כך רציתי לראות את קטניס מניחה את הראש לרגע ואת פרים ואמא שלה צופות בה. מתחננות לחייה. כל כך רציתי לראות אותה עוצמת עיניים וחולמת על היום שבו היא הביאה לפרים את ליידי. או הרגעים שלה ושל גייל ביער. כל מה שהפך את קטניס של הספרים לקטניס שהיא – אמא שלה, פרים, גייל, כל האנוכיות שלה שסובבת סביבם –פשוט הולכת פה לאיבוד! וזה קריטי, כל כך קריטי. כי קטניס נשענת על גייל בגלל הידיעה שהוא תמיד יהיה שם עבור המשפחה שלה, בדיוק כמו שהוא שם עבורה. כי קטניס מעריכה את פיטה כי בלי הלחמים שלו היא הייתה מאבדת תקווה, והיאוש שלה היה משליך על פרים ואמא שלה, הבודדות. אבל קטניס של הסרט נזכרת בהן בדיוק ברגע אחד של הזיות, וגם כאן במקום להיזכר דווקא בהערכה שלה כלפי אמא שלה, במקום להבין שהיא בעצם מתגעגעת אליה, לחום שלה, כמו שקרה בספר, היא צועקת על אמא שלה. ופרים פשוט מסכנה. ואבא שלה פשוט מתפוצץ. איפה העובדה שאבא שלה לימד אותה לשיר, לצוד, לשרוד? איפה העובדה שהיא חוברת לרו כי היא מזכירה לה את פרים?
והכי חשוב... איפה העובדה שהיא חוברת לפיטה אך ורק כי היא לא מסוגלת לחשוב על העוול שיגרם לה אם היא תחזור ל-12 בלעדיו?
בכלל, בסרט גייל כל כך נדחק לפרינדזון שממש כעסתי! לא רק שקטניס לא חשבה עליו בכלל, הוא נראה כל כך פורבר אלון כשהוא הביט בה ובפיטה מתנשקים. זה היה סתם אכזרי כלפיו, למה להראות לנו את זה? מה, הוא צופה במשחקים רק כשהם מתנשקים? באמת שיכולתי להבין לבד שהיימיץ' חשב על קטניס כשהוא הביא לה את מתנות הספונסרים. היא הייתה אומרת "תודה היימיץ'" והכל היה מתחבר. במקום כל הטריידים שלו היו צריכים להראות לי, שוב... את האנשים שלקטניס אכפת מהם! את אמא שלה! את פרים! את גייל! גאד, כל כך כעסתי. כל כך. באמצע הסרט פשוט הבנתי שזה לא הולך לבוא ונאנחתי באוף. אני לא זוכרת באיזו נקודה אמרתי לעצמי "אז הסרט היה מאכזב, לפחות נהניתי מהחוויה וזה", אבל זו הייתה הנקודה שבה הבנתי ש... ליוצרים לא ממש אכפת מקטניס. ואז עליתי על זה.

(טם טם טם, מתח... )

N o R i K o

New member
מעליי, וגם בפנים!

יופי נוי, צועקת על כולם ולא מסמנת בעצמך

ואז הבנתי ש-

ליוצרים אכפת מהסוף. מהסוף הנורא במתכונת הנוכחית שלו. הסוף בו לקטניס אין את פרים ואת אמא שלה ואת גייל. אבל יש לה את פיטה. אז במקום לעשות חסד לעלילה הקיימת, הם החליטו למשוך בחוטים כדי לגרום לסוף להראות נורמלי.
הנה, קטניס אוהבת את פיטה פתאום. עזבו את זה שלג'ניפר ולג'וש אין כימיה טובה, והנשיקה ביניהם הייתה משעממת. קצת יותר רומנטית מה"שיט, יש לו חום. אף פעם לא נישקתי בחור... טוב נראה לי אני צריכה להביא לו תרופה וזה" שיש בספר, אבל לא רומנטית שגרמה לי לומר "יאאא!
" ושמעתי כל מיני אנשים מדברים על זה שהנשיקה שלהם הולכת לקחת בתחרות הנשיקה ב-VMA השנה אבל זה באמת לא הולך לקרות... טוב, לנקודה, לקטניס פתאום אכפת מפיטה, היא מחבקת אותו כשהיא מוצאת אותו, היא נואשת להציל אותו, היא כועסת עליו כשהוא עלול לפגוע בעצמו. כשראיתי את זה בהכנות לסרט כעסתי. בסרט הייתי אדישה. אני מבינה מה הרעיון פה. אז אולי בסרטים אני לא אהיה טים גייל כי קטניס לא אוהבת אותו, כלומר, לא ראיתי אותה חושבת עליו אז כנראה שהיא לא אוהבת אותו
אבל אני גם לא כזה טים פיטה כי הם זוג משעמם והם לא עיקר העלילה, והמרכז פה היה פאנם. נטו פאנם. המלחמה ב-11, המרידות, הרעש, הבלאגן, העונש של סנקה קריין, הדעות של סנואו. זה כאילו משתמשים בקטניס רק ככלי באמצע כי ככה זה היה בספר, וכי בתכלס היא זו שגרמה לדברים להתחיל לזוז. אבל לא באמת כל כך אכפת לנו ממנה או ממה שיעלה בגורלה. אולי בא לנו שהיא תשרוד כי היא הדמות הראשית, אבל זה צפוי.
אני זוכרת שבספר ממש רעדתי כשקטניס נכנסה למשחקים. וזה קורה לי בכל פעם מחדש. כשהיא נפרדת מאפי והיימיץ' אני מחזיקה את עצמי שלא לבכות ואז אפי אומרת "אולי יעבירו אותי למחוז יותר טוב בפעם הבאה!" ואני מגחכת. אבל כאן זה היה כזה "טוב נו". כשהיא ופיטה נשארו אחרונים הקהל מחא כפיים אבל אני הייתי כזה "נו כבר, איפה הקטע עם הגרגירים?!" שגם הוא היה אנמי כזה. פיטה אומר לקטניס "הם חייבים מנצח, תהרגי אותי" ואז במקום לומר לו "הם חייבים מנצח, הא? בוא נתאבד!" שזה הפאנץ', היא פשוט עושה לו "סמוך עליי יהיה מגניב בגן עדן. רומיאו ויוליה של ממש".
כשיש את הראיון איתם בסוף, אם לא הייתי יודעת שקטניס לא באמת אוהבת את פיטה, הייתי חושבת שג'ניפר סתם לא משחקת טוב בסצנה הזאת. זה הרגיש טכני. בכלל לא היה מובן שקטניס ניצלה את פיטה. לא היה מובן שהוא ממש מאוהב בה. כשהיא אמרה "ננסה לשכוח" חשבתי שהיא מתכוונת לכל הטראומות הנוראיות שהיא קיבלה שם. ואז הוא אומר לה "אני לא רוצה לשכוח" וזה כזה... "ווט?"
ורק כשהיא מגיעה הביתה נאנחתי. כי הנה פרים וגייל. והנה הקטניס שלי. ומזל שככה זה נגמר. ומזל שחצי סרט גם היה לי פיפי, כי... לא, לא. אחרת הייתי כל כך... סוערת.
שמתם לב שדילגתי על המוות של רו? שמתי לב תוך כדי הכתיבה. כי זה היה כל כך BTW כזה... לא משהו רציני. שוב, לא מראים לנו את זה שקטניס התחברה אליה כי היא דומה לפרים. כל סיפור העורבני החקיין... הקטע של השריקה!!!11 הפאקינג שריקה שהייתה בכל לוגו של הסרט... כל כך שולית. כל כך... לא מה שחשוב. כי למי אכפת מהקשר של קטניס ורו? העיקר שכשהיא מתה מתחילות המהומות, לא?

טוב, אז הביקורת הזו לא באמת יכולה להיות שלילית כל כך, נכון? בכל זאת הגעתי לסרט עם ציפיות בשמיים אז גם אני קצת אשמה...

אז לזכות ג'ניפר יאמר שהיא שחקנית זהב, מדהימה! דווקא אני אהבתי את ג'וש, הוא נראה קצת כאפות אבל הוא נורא הרגיש לי פיטה, לא הייתה לי בעיה איתו. אהבתי את זה שהוא נראה קצת למלמי כזה
הוא חמוד וזה, הוא וג'ניפר לא נראים טוב ביחד אבל כמו שאמרתי לא ממש אכפת לי מהזוגיות כי הם לא שכנעו אותי, אז...
ליאם היה מושלם. באמת, אני עד היום לא שלמה עם המראה שלו לגייל אבל הוא כל כך גייל במשחק, בטקסט, במבטים... הוא מדהים, באמת שנמסתי ממנו גם ב-5 וחצי דקות שהוא קיבל
בחיי, הוא כל כך חסר לי.
וודי ואליזבנקס מקסימים. לני קרביץ עשה יופי של עבודה, גם ווז בנטלי הפך את הדמות של סנקה קריין לאדירה.
ההפקה הייתה די מגניבה. היו הרבה דברים שחסרו לי, כמו טציות מפחידות ומזעזעות, או צרעות ציד ענקיות בצבע זהב, אבל היו הרבה דברים שבכלל לא חשבתי עליהם, כמו כל מעבדת המחשבים של המשחקים, זה מזעזע להחריד אבל גאוני, לא חשבתי על זה ככה בכלל
אבל האנשים בקפיטול היו עשויים ממש טוב.
ובתכלס? אם לא הייתי קוראת את הספר הייתי חושבת שזה סרט די טוב ומגניב. ושכנראה שזה הולך לספר סיפור רציני וקריטי, על מדינת פאנם.
אבל לצערי זה לא מספר את הסיפור של הספרים, הסיפור של קטניס. וחבל שכשהלכתי לראות את הסרט ציפיתי לראות אותו, כי אולי אם לא אז הייתי נהנית יותר.

תתנחמו בכך שהלכתי לסרט עם הלק המגניב בעולם. D=

N o R i K o

New member
אה, וספויילרים גם לספר השלישי בשרשור!!!

נו, זו השעה. העיקר שאמרתי שאני אלך לישון מוקדם היום ואעשה את הכל מחר...

Billy Shirs

New member
אני לא מאמינה עלייך!!!

יש לך את Harvest Moon?! מאיפה השגת אותו, מאיפה?! אני מנסה להשיג בדיוק את הגוון הזה בכל חנות בארץ!

Billy Shirs

New member
נו, מה לק אדום עכשיו.

זה פאקינג Harvest Moon, הלק של מחוז 9. או שאני טועה וסתם עבדת עליי?

למעלה