עוגת רסק תפוחים בטעם דבש / יעל מוינה/טליק
עוגת רסק תפוחים בטעם דבש / יעל מוינה
החומרים:
2 כוסות סוכר
½ כוס שמן
2 ביצים
2½ כוסות קמח תופח
כפית קנמון
כוס ורבע רסק תפוחי-עץ משומר
2 כפיות סודה לשתיה
½ כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
מערבלים בקערה את הסוכר והשמן, מוסיפים תוך ערבול את הביצים.
מוסיפים תוך ערבול את הקמח והקינמון לסירוגין עם רסק התפוחים.
ממיסים את הסודה לשתיה עם המים הרותחים, ומוסיפים לתערובת.
יוצקים לתבנית משומנת (אני אופה את העוגה בתבנית מלבנית מפיירקס, אבל אפשר גם בעגולה מס' 26) ואופים בחום של 150 מעלות עד שקיסם יוצא יבש (בערך שעה).
כעצת יעלה הורדתי מסך הקמח 1/4- 1/2 כוס
עוגת רסק תפוחים בטעם דבש / יעל מוינה
החומרים:
2 כוסות סוכר
½ כוס שמן
2 ביצים
2½ כוסות קמח תופח
כפית קנמון
כוס ורבע רסק תפוחי-עץ משומר
2 כפיות סודה לשתיה
½ כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
מערבלים בקערה את הסוכר והשמן, מוסיפים תוך ערבול את הביצים.
מוסיפים תוך ערבול את הקמח והקינמון לסירוגין עם רסק התפוחים.
ממיסים את הסודה לשתיה עם המים הרותחים, ומוסיפים לתערובת.
יוצקים לתבנית משומנת (אני אופה את העוגה בתבנית מלבנית מפיירקס, אבל אפשר גם בעגולה מס' 26) ואופים בחום של 150 מעלות עד שקיסם יוצא יבש (בערך שעה).
כעצת יעלה הורדתי מסך הקמח 1/4- 1/2 כוס