Gamescom
- Live from Xbox

הפרצופים שלהם מגעילים אותי.

והגבות האלה.ברור שאני הולך לשחק בזה אבל יירד לי ההייפ עד שהם יתקנו את זה.

evilplate

New member
צודק הדמויות נראות כמו בובות וההבעה שלהן מגוחכת

אני לא מצפה לנוטי דוג אבל בחייאת ראבאק אפילו על הדרימקאסט הן היו בעל הבעות פנים יותר נורמליות.
&nbsp
הסביבות אבל יפות מאוד ויש עוד הרבה זמן, סביר להניח שיסדרו את זה אבל עדיף היה לא להוציא טריילר כזה מראש, סתם יוצר רושם ראשוני רע.

יאפ, היוצר כבר אמר שישתדלו לעבוד על זה.

אבל מה זה ישתדלו .זה משחק שנשען על עלילה וסינימטיות כבר המשחקים של TT נראים יותר משכנעים מזה.

אני מסכים שהסביבות מאוד יפות ומושקעות וזה בדיוק מה שמעצבן פה עוד יותר, כאילו אנחנו רואים כמה זה יפה ואז הבובות המכוערות האלה כאילו הודבקו למשחק.

כאילו אם הגרפיקה תשתפר אבל ההבעות פנים ימשיכו להיות low quality אז לא נוכל לקחת את הסיפור הזה ברצינות בכלל.

evilplate

New member
קראת את הריאיון שיצא היום?

אולי זה שווה חדשה נפרדת אבל בעיקרון הוא אמר שאלו מודלים זמניים בלבד ושאת אנימציות הפנים האלה הם כבר הוציאו לפני חודש מהמשחק, בנוסף הוא אמר שזו גראפיקה בזמן אמת מתוך המשחק (ולא איזה חרטת in engine כמו שהרבה עושים) ככה שאפשר לדעתי להיות אופטימיים לגבי המראה.
&nbsp
בנוסף הוא אמר שהוא יכיל 30 שעות גיימפליי ושהוא ירצה גם לעשות שאנמו 4 אם המשחק יצליח ככה שכנראה הוא לא סוגר הכל במשחק הזה.

זה בהחלט שווה חדשה נפרדת. לא ידעתי טנקס אחי.

מעודד מאוד לשמוע, חבל שהוא הלך על הבעות הפנים האלה אם הם כבר לא במשחק כי כמו שאמרת הם עשו למשחק שם רע, היה עדיף לחכות כבר לPSX ולחשוף אותו כמו שצריך.

אני מניח שהוא כנראה רצה להימנע עם השוואות לכל מיני משחקים כמו TLG ושלא יגידו על המשחק שלו שהוא יוצא בדור הבא.

יכול להיות שהחמצה של האירוע לדעתו היתה עושה פרסום יותר רע מהגרפיקה המיושנת.

לפחות שאתה מפרסם משהו גם אם הוא רע אז מדברים על המשחק שלך ויש משהו לדבר עליו במקום לתהות אם הוא יבוטל :)

וכן אפשר להיות אופטיימים לגבי המראה אתה צודק. בכל זאת הייתי צריך לתת לברנש הזה קצת קרדיט בכל זאת גם משחקי וירטוא פייטר וגם שנמו היו פלאים טכניים בזמנם, הוא לא מאלה שיחפפו את זה.

פשש, בדקתי עכשיו ושנמו הראשון לקח 24 שעות לסיים עם סייד קווסטים ושנמו 2 בערך 32 שעות עם סייד קווסטים.(אבל לא 100% בשניהם)

וזה לוקח 40 שעות? יותר ארוך משניהם איזה יופי :)

יאלה שנקבל כבר פורטים של שנמו 1 ו2 שנוכל להיכנס לסדרה הזו.
(צפה לדיבוב מזעזע אבל בטח היפני יהיה יותר נורמלי)

evilplate

New member
יפה אני בעד

למרות שבחיים אני לא אשחק ברמת קושי כזו אבל משחקים צריכים לאפשר נגישות לכמה שיותר אנשים כל עוד זה לא בא על חשבון אף אחד וזה לא פוגע בעיצוב ובמהות של המשחק (למשל סדרת סולס די תאבד פואנטה אם תהיה רמת קושי כזו), צעד מבורך מאוד.

מישהו 2

New member
FinalFanatasyXV הוכרז באופן רשמי למחשב האישי

לא קניתי את המשחק ל- PS4 עד עכשיו רק בגלל שחיכיתי לזה. עכשיו אוכל לשחק במשחק הזה כמו שצריך! תראו את האיכות הגרפית בסרטון

מישהו 2

New member
ה- 60 FPS , התנועה החלקה

מעבר חד ומהיר בתפריטים הרבים והאופציות של המשחק. לא לשכוח, פונטציאל למודים של אנשים.
&nbsp
זאת תהיה הגרסה הדפניטיבית לשחק בה את המשחק, אין מה לעשות

evilplate

New member
תכלס נראה שבאמת מדובר בפורט מושקע מאוד

לא שלדעתי זה שווה את ההמתנה למי שמעריץ את הסדרה, אני יודע על עצמי שאין מצב שהייתי מבסוט לחכות שנה בשביל כמה שדרוגים, לא משנה עד כמה טובים, ואני אומר את זה אפילו על משחקים שההבדלים בין הפיסי לקונסולות הרבה יותר מהותיים כמו GTA5 על הפס3.
&nbsp
אז כן זו הגרסה הדפנטיבית והם ממש השקיעו והכל אבל מבחינתי כמגמה זה שווה לתחת אם זה יוצא מיליון שנה אחרי.
&nbsp
ואני לא מדבר מתוך איזו קנאה (לא אכפת לי מ FF בכלל), הנה לא קניתי עדיין את טומב ריידר לפס4 ולא הייתי קונה גם אם היה לי פרו עם 4K, אני לא אקנה עד שזה ירד למחיר זנות (וזה כבר היה בסיילים של 30$) כי מבחינתי שנה אחרי אין מצב שאני מביא להם יותר מ 30$ וגם זה מרגיש לי יותר מדי, אז בטח ובטח לא מחיר מלא כמו שבטח שחקני הפיסי שחוגגים עכשיו הולכים לשלם.

מישהו 2

New member
אני מודה שאני לא מעריץ , ואם זה היה לחוץ לי

כנראה שכבר מזמן הייתי מסיים את המשחק על ה- PS4.
יש לי רק משיכה קלה למשחק הזה. (משהו בגרפיקה, הדמויות והגיימפליי מושך אותי) אני מאמין שלא מדובר בהמתנה של שנה. המשחק עתיד לצאת בחודשים המוקדמים של 2018, אנחנו כבר כמעט בספטמבר של 2017, אז אני מאמין שמדובר במשהו כמו חצי שנה +-.

evilplate

New member
אממ הוא יצא בנובמבר 2016 לפס4

אז אתה צודק טעיתי, לא שנה המתנה אלא שנה וחצי, איזה כיף להיות שחקן פיסי!
&nbsp
ומילא פיינל פנטזי, מותג שלא הכי צורב לשחקני הפיסי לקבל באיחור, חכה שיגיעו RDR2 ו GTA6...

בכל אופן תהנה מהמשחק, אבל בגלל שאתה לא מעיד על עצמך כמעריץ כבד אתה בטח תחכה לירידה חדה במחיר מה שאומר שתצטרך לחכות עוד כמה חודשים אחרי היציאה שלו, אבל נו לפחות גראפית אתה תהנה הוא באמת נראה מעולה על הפיסי.

מישהו 2

New member
חח לגבי GTA6 ו- RDR אני פשוט אקנה גם וגם נראה לי חח

בדר"כ הם מספיק טובים

אם כבר חיכית עד עכשיו חכה לגרסת סוויץ.

נכון זה יהיה שנמוך רציני אבל זה לא שאתה איזה מעריץ ואולי אם תשחק אותו בצורה ניידת אשכרה תסיים אותו :)

חחח כן וגם בטח נראה את טומב ריידר 3 באירוע המשחקים בפריז

הרי אני בטוח שבgamescom כבר לא נראה אותו. בכל מקרה הוא כבר סנדוויץ מעופש מבחינתי.

אני בטוח שהוא משחק טוב אני מודה, אחרת אין סיכוי שהוא היה מגיע למקומות כל כך גבוהים בכל כך הרבה רשימות, וזה די בטוח שמייק זרקה עליו המון כסף שהרווחנו מזה.

אבל אני בטח אחזור אליו אחרי שאסיים עם טומב ריידר 3 (shadow ) במקום לשחק בסנדר הכרונולוגי.

כי זה מה שמגיע להם על הדיל הזה, ואין לי גם להט להגיע אליו, אני יותר להוט לראות מה הם יכולים לעשות עם טומב ריידר שהוא בנוי מההתחלה לדור הזה.

למעלה