Gamescom
- Live from Xbox

מישהו 2

New member
- Dragon Ball FighterZ טריילר חדש למשחק!

כמה המשחק הזה עוד יכול להראות יותר מדהים?
זה לא אנושי

גאד, תקשיב, מאז SF2 ומורטאל קומבאט 1 לא התלהבתי ככה

אנחנו הולכים לעשות צוות למשחקים של 3 על 3 פעם אתה תביא חבר פעם אני.
איזה כייף זה יהיה.

האנדרואידים נראים הרבה יותר טוב בתנועה ממה שחשבתי שהם יהיו.
פיקורו נראה מדהים, אפילו קרירן.

evilplate

New member
נראה לא רע

לא שאני אשחק בזה אי פעם אבל לשם שינוי זה מרגיש שיש למשחק עלילה קצת מושקעת הפעם.

מישהו 2

New member
- Naruto To Boruto: SHINOBI STRIKER

טריילר חדש למשחק החדש של נארוטו. בתור חובב משחקי סטורם, כששמעתי על המשחק הזה לראשונה מהר מאוד זלזלתי.
הוא לא מתקרב מבחינה גרפית לאיכות של משחקי סטורם.
אבל אני מתחיל לראות את הפוטנציאל הגלום בו.

כמו בדרכם של משחקי Xnoverse המשחק יציג מערכת של יצירת שחקן. כל אחד יוכל ליצור לעצמו נינג'ה, לבחור את המשפחה שלה (אוזומאקי, אוצי'אה וכדומה) והיכולות המיוחדות שלה כחלק מקבוצה.
צוותים של 4 נגד 4 אנשים באונליין , על מפות ענקיות. ריצה על הקיר, קפיצות , לחימה כאשר כמו בבאטלפילד יש מטרה מסוימת כמו לתפוס בסיסים , capture the flag ודברים כאלה ואחרים.

אני עדיין לא מתלהב מהמשחק, אבל יש מצב שמשחק בו עם חברים יהיה כיפי. וזה נארוטו אז אני מחויב לקנות את זה.

המשחק מפותח ע"י Soleil חברת בת של dead or alive (אם תגגלו את זה אולי תופתעו להבין באיזה משחק מדובר) והיוצר של Ninja Gaiden.
לא מי יודע מה עובדה מרעישה

amithas190

New member
נראה כאילו הם השתילו מרגלים בהוריזון וגנבו מהם חלק מהתפאורה

חח נראה קצת כאילו איזה מישהו הכין את זה בחדר שלו

על אנריל 4 :)
מה שיפה בעולם הזה זה שממבט מלמעלה הוא מזכיר קצת זלדה.

evilplate

New member
פחות charming מהחשיפה ללא ספק

לא בדיוק מה שציפיתי לו אבל אני עדיין רואה פוטנציאל מסויים, גם בטריילר גיימפליי יש כמה רגעים שנראים מגניב (לצד קטעים שפחות), הוא נראה מגוון מאוד ויכול לצאת פה משהו טוב לדעתי.
&nbsp
די מצחיק איך חוויתי את כל המשחק הזה דרך השרשור שלך, מהחשיפה עד לגיימפליי הטיפה מאכזב חחח
לא שמתי לב אפילו שיש כבר גיימפליי כשכתבתי את ההודעות הקודמות.

חחחח כן קראתי עכשיו את כל ההודעות שלך על זה.

החשיפה ממש הלהיבה ואני חושב שאת שנינו :) המשחק הזה יש בו דבר אחד שמושך אותי וזה שכל העולם שלו זה לא אנשים קשוחים עם קעקועים מוזיקה מטאלית וצלקות.

אבל חבל שזה לא פרויקט של גרילה חחח אז זה יכל לצאת יותר דומה למה שדמיינתי/דמיינו? בראש :)

נראה לי משחק של 65 כזה אולי 69 במקרה ההכי טוב.

אבל עדיין לדעתי שווה לתת לו ניסיון כשהוא יגיע למחיר של 30-40 שקל רק בגלל הדברים הכן מגניבים ומקוריים שהוא עושה.

אני אגיד לך משהו, אם היו אומרים לנו שזה כמה מפתחי אינדי עושים את זה במרתף של אמא שלהם אז בטח היינו סלחניים, אבל שזה בא מחברה כמו THQ
ועם CGI כזה מושקע הציפיות גבוהות בהרבה ממה שראינו.

evilplate

New member
אני מהמר על 75 ככה

לפי מה שהבנתי אחי זה אכן פרויקט אינדי מהבחינה הזו שהוא לא משחק במחיר מלא.
&nbsp
כשמסתכלים עליו ככה הוא דווקא מציע רמת הפקה לא רעה בכלל. הבעיה מהגיימפליי זה שחסר לו המון פוליש כרגע, זה פשוט לא מרגיש טוב מספיק ממה שראיתי, מקווה שישפרו את זה אבל בכלליות נראה משחק יצירתי ומגוון מאוד, יש פה פוטנציאל למשהו טוב (וגם לפלופ)

גיימפלי חדש של AC החדש.(נראה שיש עלילה דווקא)

טוב לדעת שיש עלילה במשחק הזה מהגיימפלי והשיחות שהם מראים.
נראה עלילה של חרא יוביסופטי שכזה אבל עדיף על כלום הם לפחות הלכו על משהו שלא היה בסדרה עד היום :)

הם בעיקר מראים סייד קווסטים כדי לא להרוס דברים.
נראה משחק של 79-80.לדעתי.

נראה אפילו כייף להילחם בתנינים וזו פעם ראשונה שאני אומר את זה על חיה במשחקים, זה בדרך כלל טאבו אצלי במשחקים להרוג חיות.

השחזור של מצרים גם נראה ממש משכנע, כל הציורי קיר האלה, מבני האבן, ממש גורמים לך להרגיש במצריים.

זה מתחיל להיראות יותר ממש דומה להוריזון, אבל זה לא רע בעיני חח.
יש גם הרגשה כזו כמעט טומב ריידרית הרפתקנית כזו אולי בגלל הפרמידות לא יודע להסביר את זה, שזה גם טוב בעיני.

evilplate

New member
זה ברור שתהיה עלילה באיזשהי רמה

השאלה היא מה הרמה שלה :)
&nbsp
אני מקווה באמת שהיא מושקעת ומעניינת אבל הם באמת לא דיברו הרבה על הדמות ועל המניעים שלו ושל גורמים אחרים בעולם.
&nbsp
חוץ מזה הגיימפליינראה סבבה, AC מרגיש הרבה יותר טבעי ובבית בסביבה של עיר, אני חושב שאין פה איזה משהו פורץ דרך יותר מדי או הקפיצה שציפינו לה מהסדרה אבל שיצא פה משחק טוב גם אם די נוסחתי, מהמר על ממוצע 85 ככה :)

גבר איזה נדיב אתה כלפיהם חחח :)

אתה נותן להם ממוצע יותר גבוה מהמשחק של נינג'ה theory
וממוצע יותר גבוה מPyre שנים מהאיינדים האקסקלוסיבים לPC/PS4 הכי מוערכים של השנה :)

אבל האמת שהמשחק לא נראה רע בכלל וזה גם ממוצע הגיוני בשבילו אז זה לא שאני לא מסכים איתך אני פשוט לא רוצה שיהיה לו ממוצע יותר גבוה משני אלה.
חחחח.

(במיוחד מPyre שנראה לי אחד הדברים הכי מקוריים שראיתי מהאינדים, עושה הכל, עלילה טובה גיימפלי מקורי ומוזר, מת להגיע אליו הבעיה שיש פאקינג יותר מדי משחקים טובים עם הפס4 הזה, אני מרגיש כאילו נפלה עלי מפולת שלגים של אקסקלוסיבים.

במרוץ להספיק הכל.

האמת שעיר וAC כבר יצאו מהתחת. כמה אפשר להיות שוב בעיר אירופית וגם שהם עושים את אמריקה גם אמריקה שלהם מרגישה אירופית.

למשחק הראשון היה מוטיב מזרח תיכוני וזה הרבה יותר מתאים לסדרה לדעתי מאשר עיר.(אבל זה עניין של טעם)

אני מאוד יכול להבין למה בשבילך שלא שיחקת בסדרה המוטיב של העיר יכול להיות fresh דווקא, אם הוא יבוצע טוב.

evilplate

New member
כי זה נראה AC ממש סבבה בסכ״ה

אני מבואס שזה לא עבר מספיק ריענון אבל ממה שראיתי עד עכשיו המשחק עושה רושם מבטיח בסכ״ה, השיפור הכי גדול זה שהתוכן לא מרגיש פילר ולכל דבר יש ממש סיפור ומשמעות, גם זה שיש פאזלים שיוסיפו גיוון והם כן שיפרו בסופו של דבר את מערכת הקרב (גם אם נלקחה מסולס וגם אם עדיין לא מרגישה משהו), גם ראיתי את הטריילר סיפור הבא:
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=Elpd3o6woIM
&nbsp
וואלה נראה שיש גם סיפור יחסית מושקע.
&nbsp
בסכ״ה הסימנים מראים שיש פה משחק טוב, הוא לא מספיק מאסטרפיס מלוטש כדי להגיע לרמות של ה 9 פלוס של הוויצ׳ר והכמעט כמעט 9 של הוריזון אבל 8+ נראה לי הגיוני בהתחשב במה שראיתי. אם הסדרה לא היתה יוצאת מהחורים הייתי מהמר שהוא יהיה בין ה AC הכי טובים בסדרה מכל מה שהתרשמתי וראיתי.
&nbsp
ודווקא אני חושב שהמשחק מרגיש הרבה יותר בבית בעיר, זו לא עוד עיר אירופית, זו עיר מצרית קדומה. תראה את הגיימפליי הזה ותאמר לי בעצמך:
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=0ydkjF7bPq0

amithas190

New member
אצל יוביסופט אי אפשר לדעת עד שהמשחק יוצא לשוק

כולנו זוכרים את יוניטי

אה אוקיי אחי, לא הבנתי אותך נכון בכלל.

חשבתי משום מה שאתה מתכוון שאתה רוצה את AC בעיקר בערים אירופיות "מודרניות" יחסית. ושיש לך בעיה עם המראה המצרי.

אני כמובן מסכים איתך שAC שייך לעיר עם כמה שזה מרענן לחקור מדברים ופרמידות.

ברור שהעיר המצרית (אלכסנדריה?) נראת מדהים. כאחד שמשוגע על מוטיבים מזרח תיכוניים לא יכול להיות יותר מאושר ממני מהשחזור הנפלא הזה של העיר.
הם ממש השתדלו לעשות שחזור טוב שאפו.

גם אני חושב שהוא יהיה מהטובים בסדרה. אם לא הכי טוב בתאכלס.

הסיבה שלדעתי מגיע לו 79-80 היא בדיוק זה שהוא לא מהפכני לסדרה, ולהביא לו 85 זה לשים אותו קרוב מדי להוריזון.

אני לא רוצה שיובי ירגישו שהם יכולים להעתיק כל שנה את הדברים הכי חמים בשוק (במקרה הזה החץ ואלמנטים של RPG אפילו שאני אוהב את זה)
ויכולים לברוח עם זה לאזור ה85 :)

ומצד אחד שני לתת לו את אזור ה82-85. זה כמו שאמרתי להכניס אצבע לעין
של נינג'ה Theory שהביאו פה משחק מקורי עם עלילה טובה ורצינית.
וקיבלו על זה רק 82.

אין לי בעיה שהם העתיקו את החץ וקשת בפני עצמה.

כי משחקים מתקדמים כשמפתחים מעתיקים אחד מהשני רעיונות מוצלחים ומשחיזים אותם עוד יותר.

הבעיה שלי היא שיובי לא כל כך עשו הרבה לשאר הנוסחא.

אז נכון הסייד קווסטים מגוונים יותר ועושים בהם יותר דברים מאשר פעם.

אבל AC לוקה באותן בעיות שכל משחק עולם פתוח (שהוא לא GTA ) לוקה בהם.

עיצוב המשימות שבלוני ותמיד המשימה היא וריאנט של איזה רעיון נדוש.
לרדוף אחרי מישהו להגן על מישהו להרוג את X בלי להתגלות וכו'

מה שהם צריכים זה שהקמפיין יהיה מורכב ממשימות יותר מורכבות מהשיט הזה
יש לשיט הזה מקום בסייד קווסטים.

למעלה