Gamescom
- Live from Xbox

evilplate

New member
הוריון עדיין יהיה איזה 5-6 נקודות מעליו :)

אני חושב שמה שישחק לטובת המשחק הזה זה שכנראה סוף סוף יגיע AC טוב אחרי שהסדרה הזו התדרדרה ככה ואתה יודע איך זה, כבר אפשר לדמיין את הביקורות עם AC חזר! וכו׳ ככה שהם ירצו לפרגן, גם יובי לקחה שנה הפסקה וגם שיפרה כמה דברים והמבקרים ירצו לפרגן על זה.
&nbsp
ככה שלמרות שאני מסכים איתך שרצינו שינוי יותר רציני לנוסחה כנראה אצל הרבה מבקרים זה יעבור והמשחק יזכה לציונים מספיק מפרגנים כדי להגיע ל 8+.
&nbsp
לא כל כך הבנתי את ההשוואה להיילבלייד את האמת, משחק בסגנן אחר לגמרי, סופר לניארי עם מעט קרבות שמתמקד המון על עלילה ואווירה יותר מהכל, זה לא מה ש AC מכוון אליו.
&nbsp
אני גם מקווה שהקמפיין יהיה מורכב ממשימות מגוונות ומורכבות יותר למרות שבתכלס מעטים משחקי העולם פתוח שמצליחים מהבחינה הזו, אפילו בוויצ׳ר 3 לרוב המשימות הראשיות פשוט היו מורכבות מבחינה סיפורית, הסתעפות העלילה והמורכבות שלה, והבחירות שעשית, אבל זה לא שבגיימפליי היה בהן משהו שונה מלחקור, להרוג וכו׳
כמובן שאם AC החדש יציג משימות ברמה הזו כולנו נהיה מרוצים :)
&nbsp
רק GTA באמת מנסה לגוון ממש במשימות עצמן מבחינת סגנון משחק כי שם יש המון מכניקות גיימפליי והרבה חופש ואפשרויות אז הם מצליחים להפציץ מהבחינה הזו.

5-6 נקודות מעליו זה לא מספיק

זה עדיין כאילו הם התקרבו להישג של גרילה.להוריזון גם יש משימות על הפנים אבל הסיפור הראשי המפתיע מערכת הקרב האדירה הזו וכמובן הגרפיקה שלושתם מעלים אותו למשחק נדיר, שלדתעי היה ראוי בדיוק ל89-90 :)

אחי שאני חושב על AC האמת מה שחשוב לי אפילו יותר מעיצוב המשימות.

זה לראות המשך שעושה כבוד בעיני לרף שהציבו שני המשחקים הראשונים.

אני רוצה משחק AC שישבור שיאי גרפיקה כמו ששני הראשונים עשו.
ואני רוצה משחק AC שיקח את גיימפלי הפארקור לשלב הבא כמו ששני הראשונים
עשו.שיביאו איזו מכניקת climb חדשנית שכולם יחקו אותה

ואז אני אצדיע להם. אני לא יודע בדיוק איך הם יעשו את זה כי זו העבודה שלהם לחשוב על חידושים כאלה לא שלי חחח, אבל בנתיים נראה שאפילו זלדה החדש
עקף אותם באיך שהוא קידם את הגיימפלי של הטיפוס, בזה שאתה יכול לטפס כמעט כל כל דבר שיש.

מיובי אני כמובן מצפה לקחת את זה יותר רחוק, שוב לא יודע איך אבל אני מצפה לזה.

במקום לתת את זה הם מביאים משחק סולידי אבל כזה שהולך על הנוסחא של AC4.קרבות ימים ואזור היסטורי די אקזוטי.

סבבה זה יהיה משחק סופר סולידי שמגיע לו יותר מה76 של סיינדיקט השבלנוי.
אבל אם משחק שמצטיין ב3 תחומים כמו הוריזון מקבל 8.9 אז AC החדש לא ראוי לדעתי להתקרב לטריטוריה הזו של ה85.

אין סיבה שהם יחמירו עם גרילה ויהיו סלחנים ליובי.

מה זה אחרי כל כמה משחקים גרועים הם יקבלו 85? שילכו לחפש.

סגה החזירה את סוניק לשיא שלו והביאה אולי את המשחק הכי טוב בהיסטוריה שלו וקיבלה על זה 86.

אז לא מגיע להם ליובי.

אני יודע שהשוויתי בין משחקים לא כל כך קשורים, באמת אין קשר נגיד בין סוניק
להיילבלייד לAC.

אבל אני יוצא מתוך הנחה שכשאתר מסוים נותן ציון הוא כן מחשבן כמה האתר נתן למשחקים אחרים/מה הממוצע.

אולי אני טועה וזה בכלל לא ככה וכל מבקר נותן מה בא לו בלי לבדוק איפה הציון שהוא יתן עומד עם משחקים אחרים.

אבל אני רוצה להאמין שזה כן קורה.

וההרגשה שלי היא שהיילבלייד עשה משהו מקורי עם העלילה שלו עם הרצינות שהוא לקח אותה, עם הסיכון לא ללכת על הנוסחא הבטוחה שלהם.

אני בטוח שהם יכלו להרים משהו darksiders 3 שהיה יותר בטוח מבחינתם.

AC החדש הזה יושב בעיני כמו פפ15 על אותו סקאלה, הם אולי משחקים טובים ביחס לסדרה שלהם, או יותר נכון, טובים ביחס למצב הזנותי של הסדרה, אבל לעומת התחרות הם חלשים.

evilplate

New member
בוא קודם נחכה שיצא

כי לך תדע אולי יפתיע בדברים שלא ציפית להם, נגיד בקווסטים מורכבים ברמה של הוויצ׳ר, שאם נגיד יהיה דבר כזה רק עם הליטוש של AC (וכן AC החדש מלוטש בהרבה מהוויצ׳ר) אז זה כבר יהיה פגז.
&nbsp
הגראפיקה של המשחק ממש אחלה גם אבל מה לעשות שהוריזון יצא לפני וגנב להם ולעוד הרבה מפתחות עולם פתוח שיצאו אחריו את הברק הגראפי, בעיה.
&nbsp
בכל אופן אני מבין את הרציונאל שלך, של כאילו אם זה סכ״ה משחק AC טוב בסדרה אבל שלא ממש מצטיין במשהו או שמוסיף ומחדש במשהו אז למה שיקבל ציון כזה, לי זה גם נשמע בסכ״ה הגיוני מה שאתה אומר, אבל באמת צריך לחכות שיצא ולראות מה המבקרים אומרים, יכול להיות שיש למשחק הזה קסם מסויים שיגרום גם לך לתת לו 85 :)
&nbsp
בעניין ביקורות של משחקים מז׳אנרים שונים, הרבה פעמים אלו מבקרים שונים עם ציונים משל עצמם ככה שלא אמור להיות קשר אבל בעיקרון לכל אתר יש עורך ואם הוא רוצה לנקוט בקו מסויים או אם הוא חולק פילוסופייה דומה לשלך הוא יכול להשפיע על דברים כאלו. הוא קובע את החזות והקו של האתר, למשל אם גיימספוט ידועים בציונים קשוחים ויבוא מבקר שלהם ויתחיל להתפרע עם עשיריות אז רוב הסיכויים שהעורך יתערב בצורה כזו או אחרת כי זה פוגע במוניטין של האתר, סתם דוגמא.

מישהו 2

New member
קצת באיחור, אבל חדשות טובות לבעלי אקסבוקס לייב!

ספוילר: קיבלתם Forza 5 . חודש טוב להיות בו מנוי ללייב

evilplate

New member
נכון. לא רואה את הבשורה וההתלהבות

משחק ישן רצח ונחשב לפורצה בינוני שזירזו להשקה, לא כל AAA זה אומר אוטומטית חדשות טובות, זה כאילו מישהו יתרגש מלקבל את Thief או קילזון בפלוס החודש

רבע שעה של גיימפלי מביומוטאנט. (הפנדה)

עדיין נראה רע, רע מאוד אפילו לפי דעתי. דבר ראשון למה המצלמה כל כך רחוקה מהדמות הראשית ומהאויבים בצורה כזו שאתה מרגיש אחד שאתה מסתכל על הקרבות מרחוק ולא בלב הסיטואציה?

שנית, למה הגיבור בכלל לא דומה אפילו בקטנה לגרסת הGCI החמודה שלו?
למה הוא נראה במשחק עצמו כמו איזה פאקינג חתול סמוראי. במקום הmascout המגניב שראינו?

שלישית למה הקרבות גם כאן, נראים ומרגישים פחות טוב ממשחק AA של הדור הקודם? גם just cause 3 הירי שלו מרגיש זוועה לעומת just cause 2 (שהיה זוועתי בעצמו)

אז כן, כמו שאיוול אמר באחת התגובות כאן, מסתבר שמדובר בצוות אינדי של בערך 14 אנשים שחלקם עבדו בצוות של just cause ומקס הזועם אבל אני עדיין מרגיש את הסגנון שלהם על המשחק ואת השלומפריות שלהם ככה שאני עדיין יותר ביקורתי כלפיהם.

הדבר הכי מגניב שראיתי כאן זו המודיפקציה לנשקים שבאמת נראת טובה.

אבל בנינו, אפילו recore נראה לי יותר כייף מזה.
הIP הוא רעיון מעולה, הביצוע של העולם הפתוח גם נראה בסדר גמור לצוות של 14 אנשים, אבל זה נראה כמו IP מבוזבז היו צריכים לתת אולי ל14 אנשים האלה להוביל את הפיתוח עם צוות גדול יותר.

evilplate

New member
מסכים עם הרוב

אבל לא הייתי מגדיר את זה כרגע מאוד אחי, הגיימפליי דווקא עושה רושם סבבה, רק למה העיצוב של האויבים כל כך מכוער? ואיפה באמת השועל החמוד מהטריילר? פה הפכו אותו בכלל לשועל דראג קווין אבל גם עם בחירה נורמלית יותר של עיצוב דמות הוא עדיין לא חמוד ומגניב כמו בטריילר שלגמרי הרגיש כמו איזה mascot פוטנציאלי. לא יודע למה המודל משחק שלו כזה מעפן.
&nbsp
הגראפיקה גם די בינונית הרבה מהזמן אבל את זה אפשר להבין ביחס לתקציב, אבל העיצוב של העולם האויבים וגם השועל לא מושכים אותי בעליל, למרות שאני רואה עדיין פוטנציאל לגיימפליי טוב מתחת לכל זה.

לא יודע אחי זה נראה זבל.

זה גורם לdarksiders 3 (שחשבתי שנראה משחק 6-7 להראות גן עדן לידו)

כאילו תראה את darksiders 3 זה נראה זבל גם, אבל נראה פשוט גן עדן בהשוואה אליו.

המצלמה קרובה אליך האויבים גדולים אפשר להבין מי נגד מי ולהנות מקרב ממושך וטוב.

במשחק של השועל/פנדה.

זה נראה free to play חרא מסריח כזה. כמו הMMO האסייתים האלה
שהם free to play ומנסים להיות משחקי אקשן RPG למשוך קהל.

כמו דרגון נסט נגיד, אולי פעם ראית אותו.
צירפתי לינק, באמא שלי נראה כמו הdragon nest הזה.

וזה חרא free to play. זה ממש נראה לי כאילו המפתחים שלו היו מכורים למשחקי rpg חינמים כאלה ברשת וחשבו שהם יכולים לעשות משחק סינגל פלייר כזה.

אחרת אין לי איך להסביר את הזוועה הזו.

משחק של פאקינג 60 כאילו אני מסתכל על דארסיידרס 3 וrecore והם פתאום נראים לי מדהימים לידו. פאק ובוא נזכור את המשחק ההוא שעשה יפני אחד

ועשה לפפ15 בית ספר. אז פה זה 14 אנשים שלרובם עוד יש ניסיון עם עולם פתוח וזה מה שהם מבאים?

evilplate

New member
DS3 נראה טכנית בכמה רמות מעל

אבל זה הגיוני כי הוא בתקציב יותר גבוה, מבחינת הגיימפליי עצמו השוט הזה נראה עם פחות אימפקט ופחות מספק מאשר החרב של השועל, אבל ברור לי שהוא משחק יותר טוב, אל תשכח שסדרת DS נחשבת לאחלה עדיין עם ציונים שמעל 8 אז אתה קצת קשה עם כל הצדדים פה לדעתי.
&nbsp
אני מבין את ההשוואה לחרא האסייתי הזה, לפחות מבחינת עיצוב האויבים הזוועתי אני רואה את הדימיון, זה משהו שהם באמת חייבים לשפר, את כל העיצוב של הכל אבל אל תשכח שראינו בגיימפליי הקצר המון מכניקות גיימפליי וגיוון שאין בחרא האסייתי שסתם רץ שם ומרביץ לכולם וצובר XP, בשועל כן מנסים לבנות קמפיין סביר לפחות על פניו.
&nbsp
נחיה ונראה מה יצא ממנו ומי היה קרוב יותר בציונים :)

PS אקסס משחקים ביאקוזה 6.

הם לא מראים דברים שלא ראינו אבל אני אוהב לשמוע אותם מדברים על הדעה שלהם בזמן שהם משחקים אז סבבה ואין איזה ספוילרים או משהו.

אני ממש מקווה שנראה בקרוב את יאקוזה 7 אם סגה יכולים עוד לשפר את המנוע הזה זה יהיה ליגה הוא כבר נראה טוב :)

evilplate

New member
אחי ה IQ נוראי מה זה

הזכיר לי לרגע משחק פס3, תראה את כל הג׳אגיז והקריעות מסך. אין תירוץ לדבר הזה, המנוע לא מלוטש בעליל.
&nbsp
חוץ מזה הגיימפליי נראה כיפי מאוד, גם אני אוהב את ההומור המפגר של המשחק, החשש היחיד שלי במשחקים מהסוג הזה זה שהם לא ירגישו רפטטיביים, כאילו עוד פעם להרביץ לבריונים לרחוב בפעם ה 100 יכול להמאס, אבל נראה כמו משהו שאני אשמח לנסות. נכוון על יאקוזה 0 :)

יאפ, זה נראה כאילו הם בקושי הצליחו לעשות תמנוע הזה.

ויצא להם משהו לגמרי דור קודם בקטע של הIQ כעונש.

מה שאתה אומר על קרבות זה בדיוק מה שגם אני כתבתי לך בתגובה אחרת בשיחה שלנו על יאקוזה 2 לפני שקראתי את התגובה הזו.

זה באמת יכול להימאס ה3000 קרבות האלה תאמין לי, מה שאולי יעשה לך את זה זה כל הside quest עם עלילות המשנה וההומור המפגר.

או מלא פעילויות צד, נגיד ביאקוזה 0 אתה יכול לנהל עסקים אני לא אפרט כדי שישאר לך לגלות לבד אבל מילה שאם אתה מתמכר לניהול עסקים הזה אתה יכול לשרוף על זה עשרות שעות מהחיים שלך.

וליאקוזה 6 יש ניהול קבוצת פוטבול או בייסבול או איזשהו משחק ספורט, ממש משחק סימולציה מושקע.

אבל כן הקרבות יכולים להימאס.

דבר אחד בטוח, גם אם תנסה רק את יאקוזה 0 ותאהב אותו ותחליט
שאחריו אין לך כוח לעוד אז לפחות אתה יודע ששיחקת במה שמוגדר המשחק הטוב בסדרה ושאתה לגמרי תרגיש שקיבלת את המשחק הכי טוב שהסדרה יכולה להציע.

evilplate

New member
וואלה מבאס הקטע הזה

נשמע שיש דברים שאני אוהב ויש כאלו שפחות, אני גם פחות בקטע של לנהל עסקים ולעשות פעילויות יותר מדי (גם ב GTA5 לא טרחתי יותר מדי עם הציד, טניס וכל הקשקושים בסגנון) אבל כן אוהב את ההומור ואת השטויות ההזויות.
&nbsp
אני באמת צריך לנסות את 0 שהוא גם הטוב בסדרה וגם הכי מתאים כרונולוגית להתחיל ממנו, אם אני אוהב אותו אז זה סימן טוב לגבי השאר :)

ראיון של מפתח וולף 2 (עם גיימפלי)

מPS אקסס. יש מצב שכבר הראו את הגיימפלי הזה בעבר, אני נזהרתי לא לראות יותר מדי סרטונים כי ברוב הסרטונים הם הראו משימות ארוכות של איזה רבע שעה וזה כבר ספוילרי.

זה נראה משחק ממש טוב, דומה לקודם, באמריקה בגרפיקה טובה. בדיוק שני הדברים שהמשך צריך, אמריקה וגרפיקה טובה :)

הפעם אני הולך על רמת קושי נורמל כי המשחק הזה קרע לי את החיים על הארד.
(בעיקר היצורים הענקיים האלה המקים האלה או מה שהם לא היו שבעיקר הלייזר שלך השפיע עליהם)

evilplate

New member
יצאו כבר טונות של גיימפלי מהמשחק

של שלבים מלאים ממש, כולל כמובן הקטעים מהריאיון הזה.
&nbsp
גם אני השתדלתי לא לראות יותר מדי, אנחנו כבר יודעים מה מצפה לנו, זה הולך להיות אותו משחק מעולה רק בגראפיקה יותר טובה, הצלחה בטוחה.
&nbsp
אני גם אשחק על נורמל וכמובן שנקנה אותו בהורדת המחיר הגדולה הראשונה, נדיר שאני קונה בכלל שוטרים מגוף ראשון אבל וולפי הוא יוצא מהכלל.

נאמקו עובדים עם מפתחי life is strange על IP חדש.

משחק הרפתקה עלילתי שכזה. לדברי נאמקו המשחק שלהם לא ייעכב את Life is strange 2 כי את הIP שלהם עושה צוות משני יותר של החברה.
(אבל כמובן שגם הם עבדו על Life is strange)

לדברי נאמקו המפתחים האלה היו יהלום בלתי מלוטש סוג של כוכב עולה ועכשיו הם מרגישים שזה הרגע הנכון לשתף איתם פעולה.

קיצר, אני בטח אשמע סקוור פאנבוי (כי אני כזה) אבל תכלס סקוור שמו אותם על המפה מגניב :)

מישהו 2

New member
אם כבר הזכרת את Life is Strange

סיימתי את המשחק לפני יומיים. משחק מאכזב, בדומה למשחקי telltale הבחירות שלך לא משנות שום דבר במשחק.
אם לתאר את זה בצורה אנלוגית, זה כמו רכבת הנוסעת במסלול ראשי עם הסתעפויות קצרות מאוד שכולן מסתיימות וחוזרות למסלול הראשי.
ואיפשהו.. ממש "בסוף המסילה" יש התפצלות לשני סופים אפשריים בלבד שגם הם מאכזבים לפי דעתי.

נראה לי שהבן אדם היחיד שאפשר לסמוך עליו בז'אנר זה david cage.
until dawn היה גם יותר טוב מ- Life is Strange, אבל זה לא מגיע לאיכות ורמת המורכבות של Heavy Rain למשל.
ונראה לי ש- Detroit יתעלה על זה

למעלה