McWeekend

Sharon Kez

New member
ב ד י ו ק. אני מקווה שזה לא אותו הבמאי

בסרט השישי! אני רוצה לראות את רופי מתחרמן עם הלבנדר הזאת, שלא יהרוס לייייייייי ><

sweet shir

New member
איככככ את אוהבת את זה?! וון וון?! בעעעעע

או סליחה, רוני-פוני.
לעזאזל למה לתרגם אם את לא יודעת מהחיים שלך?!?!?! פיגמי פאף = צמרור ננסי?!?! למה?! למההההההה?! ~פורקת תסכולים~

Sharon Kez

New member
חחחחחחח כן אני אוהבת את העובדה ש..

אני אראה אותו מתחרמן עם מישהי.
אלא אם כן הבמאי יחליט לחתוך את זה ,כמובן. כי כאילו למי אכפת מרון בכלל? מה? יש רון בכלל בספר? >< אני שונאת את זה שכל הבדיחות כל כך לא יפות בעברית! או שזה התרגום...? לא יודעת, פשוט הורס...

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח בטוח הבמאי יחליט לחתוךXD

בטח גם יחתכו את המערה, ואת המוות של דמבלדור. :/ (HELL, חתכו כלכך הרבה דברים מהסרטים שהקודמים שזה לא יפתיע אותי S:) זה שעברית זה שפה מטומטמת חחחחחחחחחח והכל נשמע יותר יפה באנגלית טחח

N e r d y

New member
מתפרצת בלי שום קשר לשיחה^^

אני אשכרה מפחדת לראות את החמישי! כמעט בכיתי שראיתי את השלישי, זה הספר האהוב עלי!!! וסריוס
גאד הוא אמור להיות כל כך סקסי ועשו אותו כל כך מכוער!!!!!!!!!! ואעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זה כל כך מעצבן ורדקליף שחקן כל כך גרוע!!! פאק!! הראשון והשני דווקא היו ממש בסדר (חוץ מזה שהשני נעצר פשוט כפתחו את חדר הסודות , מה שממש הרגיז אותי) השלישי והרביעי פשוט איכסססססססססססססססססססס נראה לי שזה בגלל שהחליפו במאי אחרי השני, וגם השחקן של דמבי מת ;(

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא ראית את החמישי?O:

תעשי לעצמך טובה, אם לא באלך להרוס לעצמך את כל הפינטוזים על הספר אל תראי אני ממש לא סולחת לעצמי על זה שראיתי XD עשיתי כלכך טעות זה באמת הרס לי כלכך הרבה דברים חוץ מהקרב במשרד הקסמים שהיה מעולה עם אפקטים טובים והכל כל השאר קקה באמת, תעשי לעצמך טובה ואל תראי את זה בתודה, משרד הקסמים

N e r d y

New member
חחחחחחח בנתיים אין בי דחף עז לראות

אותו, אבל בטח מתישהו שהוא ישודר ביסבבה או משו אני לא אצליח להתאפק... XDDD אני ממש לא רוצה לראות אותו כי הוא הספר השני של ה"פ שאני הכי אוהבת, ושוב סריווווווסססססס

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסיריוס אהובי../images/Emo99.gif

ואפצח בשירה של חברי הטוב, שון קינגסטון: או או או או או או או וואיד יו הב טו גו אוואי פרום הום מי לאב? סיריוס, לנצח נזכור אותך >:

N e r d y

New member
סריוס לא מת../images/Emo11.gif

הוא לא יכול למות בלי שאני יעשה אותו קודם (כמו שהוא נראה בדמיון שלי |ריר|)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהוא לא מת, הוא רק נח../images/Emo11.gif

במציאות, הוא מהזה מכוערXD בלי כל מה שעושים לו. ראיתי במאחורי הקלעים של ה-4 וסיריוס ג'ינג'יXDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתי

N e r d y

New member
פחחחחחחחחחחח רציני?! ג'ינג'י?!

אני בכלל כבר לא זוכרת כל כך איך השחקן נראה :/ ראיתי ת'סרט 3-4 פעמים ואני רק זוכרת שהוא ממש אבל ממש אבל ממש ממש ממש מכוער! ולא הסריוס שדמיינתי
לא קשור> אעעע אני כזאת כאפה אני לא מבינה למה כואבת לי הכתף, ורק עכשיו אני מגלה שהתיק שלי עדיין עלי והספר השביעי בתוכו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחזרתי הביתה כבר לפני איזה חצי שעה XDDDDD ~~~~כאפפפה~~~~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDD

טיפשה
הספר השביעי
כזה מושי3>

sweet shir

New member
סיריוס לא מת, הוא מאותגר קיומית.../images/Emo98.gif

וואה, אחד המשפטים החרושים. XD הוא ו, "שם: סיריוס בלק. סיבת מוות: וילון."

Sharon Kez

New member
חח את מפחדת לראות תחמישי? אז -

תעלי קצת למעלה, להודעה שקוראים לה 'זה בטוח היה בגלל הציפיות הנמוכות' וקראי מה כתבתי לשיר על הסרט החמישי. אחרי זה את ב-ט-ו-ח לא תירצי לראות את זה XDDDDD טוב, במוקדם או במאוחר את תצטרכי לראות את זה. זה ירדוף אותך לנצח.

N e r d y

New member
אוקי קראתי ../images/Emo178.gif

חחחחח סתם זאת לא כזו חפירהXDDD ולא היה קווידיץ'?!?!?! וואטדהפאק איזה עלובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לא ידעתי שלאנתנו לרון תפקיד גדול!!! חבורה של זונות!!!! אני שונאת את הארי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ואת רדקליף לצורך העניין, חחחחח היה לי קראש רציני עליו בכתה ד' עם החוברת מדבקות והכל) פאאק זה באמת נראה לי ירדוף אותי... בסופו של דבר אני יהיה חייבת לראות
בעע ליים ביידהווי אני בפרק 4 בספר השביעי!!!! יהייי אמא (הסתומה הזאת גאדאמט
) קנתה לי סופסוף!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני בפרק 3

לא מסוגלת להמשיך לקרוא, עצוב לי מדי ;; אני יודעת שמתישהו אני אצטרך לקרוא את זה, אבל אעאאעעאעא >:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםאני :(

זה מעצבן כלכך לפעמים גם כן ג'יי קיי רולינג הזאת! גם מלכה וגם זונהXD ניראה לי אחרי שאני אסיים את ה7 ~הו לא, האימה
~ אני אתחיל לקרוא שוב את כל הספרים מההתחלה

למעלה