Today's McWeekend

sweet shir

New member
סתומה שכמותהXDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמיני לי שגם אני לא XDDDDDD זה כאילו המעריצים עברו את הגבול של "החיים האישים-בני זוג שלהם" והגיעו לבעלי חיים XDDDDDDDDDD אין לאנשים דברים יותר מעניינים לעסוק בהם מאשר בוריס דג המחמד של טום?!?! XDDDDDDD ~באמת בראיון אחד הוא אמר שהיו לו 3 דגים ושלכולם קראו בוריסXDDDDDDDDDDDDDDDDDD~ ברור חחחחחחחחחחחחחחחחח מפליז פליז. את לא מזהה את הסקסיות שהיא הארי?! באמת!! |מצקצקת בלשוני|

Yu vi

New member
מה?!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה כאפות חחחחחח../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח לשלושתם קוראים בוריס XDDDDDDDDD אוי, אוי. טומי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסליחה, אני עדיין קוראת פה

למיטב ידיעתךXDDDDDDDDDDDDDDDD נו מאיפה לי לדעת שאין ים ברעננה?XDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסליחה באמת שאני לא יודעת שיש ים

ברעננהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הציטוטים קוראים כרגיל
33333>

חחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDD

אוי הם טובים.
חי, היה כייף לקרוא את זה XD [ מה נו אין לי משהו חדש להגיב, לא רוצה אותה תגובה כל שבוע.
XD ] נמ, תתחברי למסן.

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משעשע כמו צמיד
עברי לידר
שיצא כבר הסרט השישי של הארי פוטרררר והעונה השניה של סקינס!

sweet shir

New member
משעשע כמו צמיד XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא קשורה שכמותך (הארי פוטר) אבל אשכרה!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח אני רוצה כבר לראות את סצינת הסקס בשירותים של הארי ודראקו!!!!!!!!!!!!!!!!
בטח יעשו את חרא.
איכ ובטח יעשו שכל הסרט יסבוב סביב מרת וויזלי. ~מקיאה~

PunK RocK 1o1

New member
*תמיד../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה דיברת כ"כ הרבה על הארי פוטר שנזכרתיXD למה מולי?

sweet shir

New member
לא מולי, מטומטמת, ג'יני!! XDDDD

אה נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שכחתי
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הנפילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו זה היה גלגול למופת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכלכך רואים שזאת הייתה בובה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~נקרעת מצחוק~ ~קפית~ ~מתגלגלת על הרצפה~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PunK RocK 1o1

New member
אהההההההה

איכ ג'יני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנפילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה פשוט שיא הסטיילXD

sweet shir

New member
לגמרי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין נפילה יותר יפה מהנפילה הזאתי XDDDDDDDDDDDDDDDDגגגג עם הגלגול והסלטה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD צודקת, שיא הסטייל! ועם כל הנפילה הזאתי, התינוק לא מתXDDDDDDDDDDDDDDDD (מסתבר!) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HiLa0mcfly

New member
הוו שנים לא עשיתי מקוייקנד><הציטוטיםXDXD

שיר השבוע של מקפליי: TC4C FN DKW SNGE T OMO שיר השבוע לא של מקפליי: Its Too Late to apologize 4 am forever last train home כל מה שקשור לאליוט מינור The Great Escape Bleeding Love Bleed It Out nickelback - Hero להקת השבוע:מקפליי^^אליוט מינור^^ קליפ השבוע:אין לי קליפ השבוע ^^ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:דרייק וג'וש זואי 101 לא נהדרת.. והסרט שראיתי בזמן שירד גשם שהכי עניין אותי בטלוויזיה היה "תפוס תכריש"! משהו שהכעיס אתכם השבוע: הכעיס *חושבת* שאמרו לי היום לבצפר ולא היה בכלל מורה וחזרתי הביתה בשומה וחצי משהו ששימח:קיבלתי 82 במתמטיקה!#%חשבתי שאני יקבל 20 משהו שעיצב:שאני לא הולכת בחודשים הקרובים להופעה של מקפליי זה מעציב אותי מהרגע שאהבתי אותם>< ציטוט השבוע: עם אופיר ועינב בעשיית החביתה של אופיר~ אני:"עינב תראי איזה מגניבה יצאה החביתה של אופיר היא יצאה כמו פנקייק! עינב:"חחח היא נראת שרופה" אופיר:"שרפת לי את החביתה!!!! אני לא מאמינה!!!!" אני:"לא שרפתי לך את החביתה,זה אולי בגלל הפלפל החריף#$%" עינב"יכול להיות" אופיר:"מה פתאום" אני:"אני יודעת! זה בגללל שאין כבר שמן במחבת!" עינב:"טוב נכין חדשה..,אבל כולנו אוכלות את החביתה לא זורקים אותה" *אחרי החביתה המשביעה* התחלנו לעשות סרטונים מצחיקים כרגיל *אופיר דופקת את הצלחת של מלך האריות על השולחן כדי להוציא את הפירורים* אופיר:"זה צלחת של מלך האריות!" עינב:"מה את חושבת שאת עושה?@כל הפירורים על השולחן" וחצי מהסרטון הוא צחוקים. *אחרי חמש שניות בסרטון אחר* אני:*מחקה את אימי*"קיבלתם את המיללללללללללללללללללללל" עינב:*לוקחת את הצלחת ומחקה את אופיר שמצלמת*זאת אופיר. אופיר לוקחת את הצלחת מעינב ומצלמת אותה. אופיר:"זה סימבה וזה אבא שלו מופסה" עינב והילה:"מופסההההההההההההההההההה?@" והתפקעות ללא הפסקה אופיר:"ככה קוראים לו מה אתם רוצות?!" הילה:"מה הוא ערבי?!,אנה מופסה אמין" במבטא ערבי עינב:"מופפסה" וממשיכה לצחוק הילה:"ריייייייייייייייי"XD יום ראשון אצלי בבית אופיר:"קרונג" עינב:"כאן קרונג" אופיר:"אני עייפה עצור" הילה:"כן קרונג עצר *במבטא הודי* XDDDDDDDD זה לקוח מהקיסר נפל על הראש מי שלא מכירה ^^ והציטוט האחרון במקוויקנד של נסטיהיה הסיפור המצליח שלנו! מתנגן בראש / בפלייליסט:good bye mr a תמונת השבוע:

einav0sh

New member
XDDDDD

דיי אני רק ניזכרת במה שקרה (מהציטוטים שלך) ואני מתחילה להישפך מצחוקק זה היה כל כךך מצחיקקק אופיר כזה "מופסהה" זה היה מצחיקק

just orr

New member
מקוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי: The Guy Who Turned Her Down Headlice Ladies' Bras & Knickers Don't Wake Me Up The Heart Never Lies + כל השירים מוונדרלנד
שיר השבוע לא של מקפליי: Plain White T's- Hate (I Really Don't Like You) Arctic Monkeys- Curtains Closed ועוד, שאין לי כוח לחשוב מה היה XD
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: מקפליי- וונדרלנד. שאני שומעת עכשיו.
קליפ השבוע: ><
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הרקולס!
8 מתחת לאפס
האנטומיה של גריי (מישהו אשכרה שכח להוציא את המגבת מגוף של חולה לפני שהוא סגר אותו! ><)
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הבצפר, והמורים. בכלל, השביתה >< ולא יכולתי לבוא ליומולדת של חברה שלי =/
משהו ששימח: באתי לצ'רלי? ^^ והיה גשםםםם וברקיםם ורעמיםםםם DDDD:
משהו שעיצב: לא יודעת
ציטוט השבוע: צ'רלי גנבה לי את כולם. ואין לי כוח לנסות להיזכר.
מתנגן בראש / בפלייליסט: I Wanna Hold You. רגע, התחלף. עכשיו זה Too Close For Comfort
תמונת השבוע: אעאעאעאעאעאעע אין לי מילים... בעברית, או בשפה אחרת שקיימת. שבוע טוב שיהיה לכן

N e r d y

New member
אומיגא זה היה כל כך חולני!! (עם המגבת)

אני כזה "dude איך הפאקינג דבר הזה הגיע לשם" ואז כזה "מישו שכח את זה בניתוח הקודם" פאקקק

just orr

New member
כן יואו איזה הזוייי ><

נראיתי ככה-
במשך 5 דקות, אפילו אחרי שהסצנה נגמרה.

למעלה