Today's McWeekend

Charley XD

New member
מה ? אבל אני סיפקתי לך חדשים ! XDD

פליז תבואי היום !! בבקשה ... אני מתפללת לאלים (המ"י) את תמיד גונבת לי ... אבל אני אוהבת אותך בכל זאת
בואיבואיבואי (זה מזכיר לי שיר ... זוכרת ?XDD)

just orr

New member
יא עובדת אלילים יווניים!

תראי מה אנטיגונה עושה לך!!! XDDDDDD ואיזה שיר זה מזכיר לך? יש לי הרגשה שאני מכירה אותו, אבל אני לא זוכרת. ועוד מעט אני באה DDDDD:

Sharon Kez

New member
וונרלנד 3>, בואי נשיר ביחד...

אה אופס אנחנו כבר עושות את זה!
XDDDD גם אותי משמח שיש גשם....ברקים...רעמים... אנשים שהמטרייה מתקפלת להם באמצע הרחוב..חח אוהבת 33>>

just orr

New member
חחח יאללה בואי נשיר ../images/Emo6.gif

"ד'יס מיזרייי טייקינג אברי ממוריייייייי.. ג'אסט תל מי וואי ד'יס מיזריייי וונט גו אוואי.. האו קאן ווי קרי און ד'יס וואי?"
XDDDD (אח שלי הרגע אמר שזה שיר חופר
אוביאסלי, הוא לא מבין במוזיקה (הוא שומע סאבלימינל
).
חח אני חולה על גשם! וברקים ורעמים שנלווים אליו זה נפלא D: ואנשים שמתקפלת להם המטריה זה ממש משעשע, כמו שכבר אמרנו

Sharon Kez

New member
סאבלימינל XDDDDDDDDD

את רצינית?
חחח וואי איזה נוסטלגיות!! אני זוכרת שהיה שיר אחד שידעתי את כל המילים שלו בעל פה
עכשיו אני רק זוכרת את 'להלהלה אז שכולם יפלו אני אהיה כאן אחרון...' חחחחחחח אני כזאת כאפות XDDDDDD [נו טוב, זה היה בכיתה ד'!נשבעת
] אח שלך משעשע. בזכותו את גם מכירה דמויות חתיכות מסדרות אנימה בערוץ הילדים
[איך קוראים לחתיך אגב?]

just orr

New member
אני רצינית לגמרי XDDD

יש לו איזה 2 דיסקים שלו.. או של ראפרים אחרים אני לא יודעת XDDD אני חושבת שאני יודעת על איזה שיר את מדברת! זה עם "אז תרימו ת'ידיים, אל השמיים, תנו לו בכבוד תנו לו ב*מחיאות כפיים*" XDDD ואת לא כאפות, זה בסדר. גם אנחנו, בכל מסיבה שהייתה- היינו רוקדים את זה! וגם שירים של המורדים XDDDDDDD זה היה משעשע.
חח וואי אני צריכה לשאול אותו איך קוראים לדמות הזאת. הוא היה ממש [חצי] חתיך D:

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחח כן כן! בדיוק נזכרתי!

*יותר נכון חיפשתי בגוגל כי אני כזאת משועממת XDDD* זה הפינאלי..סבאלימינאלי...להלהלה נתקע לי... חחחח גם אנחנו היינו רוקדים את זה במסיבות
וגם תמורדים! ואני זוכרת שתמיד היו משחקים מפגרים כאלה...כמו נשיקה נישקוני..חחחחחח והיינו רוקדים סלואו שמונה מטר אחד מהשני! *מבינה שכדאי לי להתחיל לשתוק* וכה הוא היה חביב חוץ מהפנים המעותות במקצת
תבררי, אני אולי אשקול לפתוח לו תיקיית תמונות XDDDD

sweet shir

New member
אומגד!! גמני!! עם אותו השיר! ../images/Emo6.gif

וזה נראה לי היה להיט שהייתי בכיתה ה'.
~אני עכשיו ב-י'~ יש דמויות חתיכות בסדרות אנימה? מי? XD אני חולה על הטוסיק של סאייוראן מסאקורה

Yu vi

New member
גאד, סיוראן מסאקורה XDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח ממש אהבתי אותו

Sharon Kez

New member
גם אני../images/Emo6.gif אני עדיין זוכרת את השיר פתיחה חחחחח

אני סאקורה לוכדת הקלפים..יודעת זה בטוח שמשהו להלה..כי יש לי חלומות! חלומות! הם התקווה לעתיד...ניסים קוריםםםם כן שיר זה הזמן שלך לקרוא לי מושפלת XDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח בגלל זה את לא מושפלת, כי אני גם

אהבתי סאקורהD: ובכלל, הרבה אנשים מבוגרים שאוהבים מנגה אוהבים סאקורה, ככה שאני לא מרגישה מושפלת בגלל זה. P:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה מאוד הופך אותך לכאפה

אבל אם את כאפה גאה אז בסדר <: ~לפחות למדת ממני משוXD~

just orr

New member
חחחחחחחח סאיוראן כזה שקסי! ../images/Emo6.gif

מתתי עליו XDDDD אבל תמיד חשבתי שהוא הומו
כאילו, כל פעם שיוקיטו [? ככה קוראים לו? אני כבר לא זוכרת XD] היה לידו הוא התחיל להסמיק XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח כן. ../images/Emo6.gif

את יודעת (אמרו לי) שיוקיטו ואח של סאקורה במנגה (הקומיקס המקורי שעליו עשו ת'סדרה) הומואים ביחד?! XDDDDDDD ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

just orr

New member
חחחחחחחחח למה זה לא נשמע לי מוזר? ../images/Emo6.gif

בסדרה הם פשוט כ"כ דאגו אחד לשני כל הזמן, שכבר חשבתי שיש ביניהם משהו. XDDDDD

למעלה