אזהרה חפירה (מוזמנות לקרוא אם בא לכן) אני ../images/Emo9.gif
שיר השבוע של מקפליי: Build Me Up Buttercup Forget All You Know The Guy Who Turned Her Down Easy Way Out No Worries Fight For Your Right
שיר השבוע לא של מקפליי: Cheap Trick- I want you to want me blink-182 - The Rock Show Zombie -The Cranberries When You're Gone- The Cranberries Naive- The Kooks Everything For Free- K's Choice Kiss Me -New Found Glory I'm Just A Kid- Simple Plan Grow Up -Simple Plan Perfect -Simple Plan Hate (I Really Don't Like You) -Plain White T's תראו אותי- מופע הארנבות של ד"ר קספר בשמלה אדומה- מופע הארנבות של ד"ר קספר אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר רדיו ג'ו- מופע הארנבות של ד"ר קספר ועוד שירים של צעירי הוד השרון
השבוע: תנסו בבקשה להבין משאלות קודמות זה הרבה וברור שיש עוד
אלבום השבוע: אין
קליפ השבוע:
http://youtube.com/watch?v=f6fJqdLCTOk
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סדרה: מגרש ביתי סרט: ג'ון טאקר חייב למות, 10 דברים שאני שונאת בך
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים והמורה להיסטוריה!!
משהו ששימח: חזרה בצעירי הוד השרון, חזרות להופעה בבי"ס עם מגמת מוזיקה (שולט!!)
משהו שעיצב: דברים שההורים עשו יותר נכון לא נתנו
ציטוט השבוע: יש לי די הרבה שיחה שלי ושל אור (SweetLikePoynter) אור:בווווווו! אני:אאאאאאאאאאאאאההההההההההה אור:מממממממממממממההההההההה? אני:*רצהרצהרצהרצה* בום! נתקעת בדלת אור:עכשיו??? אני:לא מחר.... עוד אחד.. אני: את כל שיחה את מתה.. הפכת לחתול..? אור: חחחח אבל לא מתתי בשיחה שעברהה! [?] אני: אני אבדוק את זה אור: טוב.. אני: חחח אני הרגתי אותך והקמתי אותך לתחייה אני: בוקר טוב התעוררת אור: חח.... יפה.. אז עכשיו אני זומבי? אני: לא.. את חתול... מהשיחה שלי ושל אלמוג (simple girl 182) אני: אני שונאת חורף אלמוג: לי יש יומולדת עוד חודשים ו8 ימים ^^ [סתם לא קשור, אני אוהבת את החורף XD] אני: אני אוהבת רק כשיורד גשם אני בתוך הבית מתחת לשמיכת פוך ושותה שוקו חם אלמוג: או קרמבו אני:חחחחחחחח אלמוג: ^^ ואני עם נעלי הבית שלי של קרטמן מסאות'פארק XD משיעור חופשי אני ואורטל (Charley XD) מנסות להסביר לדרור (האלימה XD) משהו על עצמה אורטל: איזה את זה? שיר: איזה צבע הוא? דרור: כחול שיר: אז מה את? דרור: בן- אדם.. סתם אני דרור **אני ואורטל נשפכו מצחוק ודרור לא מבינה מה מצחיק) משיעור ערבית אחרי שיחה על פרצופים במסן אור (just orr): מה רע בלהתחתן עם פרצוף?! יש להם חיים משלהם ביום חמישי נסעתי עם אחותי אמא שלי והאחיין שלי לאיקאה אחרי שהסתובבנו בחנות הלכנו לאיזור של הוילונות כי אמא שלי חיפשה שם משהו אחרי כמה דקות אחותי באה עושה סיבוב ומתחילה לחפש את אמא שלי אחותי: שיר ראיתי את אמא? אני: לא אחותי: היא לא פה לאיפה היא נעלמה? אני: אין לי מושג אולי היא הפכה לקוסם והיא עשתה עם הגלימה ונעלמה *שנינו מתחילות לצחוק* ומחפשות אותה כל אחת מצד אחר פתאום היא מופיעה ליד אחת העובדות אחותי: איפה היית? אמא שלי: הייתי פה *עושה פרצוף תמים* ועוד קטעים מצחוקים מהשיחה שלי ושל יעל (yaelsee)
מתנגן בראש / בפלייליסט:Lea Salonga - We Could Be In Love (בוט בגללך!! חח XD)
תמונת השבוע: