Today's McWeekend

Shir Girl XD

New member
תשלחי הודעה אני אענה לך... XP

לא.. בעלי יותר שקסי וואי אור את יודעת.. שאני חושבת על זה יש משהו יש דימיון

Charley XD

New member
גם אני מופיעה במקוויקנד שלך ! XDDD

איזה תמונה יפה ! XDD הציטוט ... אוי השיעור הזה היה הזויייייייייייייייייייייייייייי

yaelsee

New member
גם אני מופיעה במקוויקנד שלך ../images/Emo9.gif

וויהי D::::: יום שני, יום שני, יום שני!

חחחח הציטוט שלי ^^

יצאתי מה זה דפוקה, את יודעת שידעתי מה הכוונה. פשוט הכחשתי!
XDDD הא ואור? כולנו יודעים שהיא חתולה פראית ~גררר~ DDDDDDDDD;

MoVe AlOnG

New member
מקמקמקוויקנד

שיר השבוע של מקפליי: FCIHH,SG,TWYMMF שיר השבוע לא של מקפליי: THE USED-LIAR LIAR להקת השבוע: THE USED אלבום השבוע: GREATEST HITS קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: - משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה שלי שלא אכפת לה מאפחד חוץ מעצמה משהו ששימח: אבא ואמא חזרו מלונדון,והולך לי טוב בלמידה לתיאוריה. משהו שעיצב: - ציטוט השבוע: חברה שלי על הקטע של הפליימינג ליידי "אביב: תשלחי לי את הקליפ!" "חן:אין בעיה בדיוק באתי לשעת הפליימינג ליידי היומית שלי P: בעצם אני רואה את זה כל יום,כל שעה וכל שנייה" היא הרגה אותי מצחוק באותו רגע! מתנגן בראש / בפלייליסט: THNL תמונת השבוע: זה מה שאני עושה ואיך שאני נראית שמשעמם לי

yael0000

New member
האם אני רואה שם לוח שנה?../images/Emo211.gif

אנני צריכה להעביר אותו מקום, הוא מסתיר את הטיקט של הואנס...

lirazraz

New member
מיי מקוויקנדD:

שיר השבוע של מקפליי: McFly - The Heart Never Lies McFly-Friday night McFly - Lonely שיר השבוע לא של מקפליי: אווו יש מלא - אני אחסוך מכם וארשום קצת- Greenday - American Idiot לינקין פארק- שדוו אוף אה דיי, ליב אאוט אול דה רסט [כן התעצלתי לכתוב באנגלית:p] האחים ג'ונס- s.o.s tokio hotel- geh, 1000 meere להקת השבוע: mcfly, tokio hotel,האחים ג'ונס אלבום השבוע: אין..: \ קליפ השבוע: גם אין... : \ תכנית טלוויזיה/סרט השבוע: "האי"... כן, כן משעמם לי בחיים חחחחחD: משהו שהכעיס אותי השבוע: השביתה הבת ז*%# לא נגמרת!! משהו ששימח: נמנמנמ.. היום הייתה בריתה לבת של בת דודה שלי:) משהו שהעציב: אני חושבת שכלום... ציטוט השבוע: או.קיי- הפעם יש לי ציטוטים חחח כל הציטוטים זה מהקורס שלי בהיסטוריה: 1. [יש רעמים וברקים וגשמים בחוץ] תלמיד: "המורה אנשים מתים בחוץ, ואנחנו יושבים פה ולומדים" XDD [מי שלא יודע- השבוע בן אדם מת מברק שפגע בו ישירות- כי הדפוק היה בים .. מי הדפוק שיהיה בים כשיש סופות גשמים בחוץ??] 2. תלמידה: "נשבר לי הזין" המורה: "לא ידעתי שיש פה בנות עם זין" חחחחחחחחחח..... 3. תלמיד הקריא תשובה והמורה קטעה אותו כי היא העירה לו הערה בקשר לתשובה ואז שאלה אותו "רשמת עוד משהו?" "כן, עשיתי נקודה" - אולי זה לא נשמע מצחיק, אבל באותו רגע זה היה מצחיק וכל הכיתה נשפכה מצחוק...חחחD: 4. מורה: "אם אשכחך ירושלים, אשכח ימיני" [לא זוכרת למה היא אמרה ת'משפט הזה] תלמיד: "מזל טוב!!!!!!!!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אשכרה נזכרת בזה עכשיו ומתפקאת מצחוק XDDDDDDDDD חחחחח המורה מזה התעצבנה והוציאה אותו החוצה .... [מי שלא יודע- אומרים את המפט הזה בחתונה] מתנגן בראש/פלייליסט: או.קי זה ישמע מטומטם אבל קפץ לי לראש השיר "ברקים ורעמים... ברקים ורעמים.....לפעמים קרובים ולפעמים רחוקים..." נו השיר הזה של הילדים הקטנים... XDD תמונת השבוע: עזבו אותי, באימשלכם, אין לי כוח להעלות :p איזו חפירה -____________________-

Yu vi

New member
מקוויקנד../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Don't Wake Me Up
The Way You Make Me Feel Sorrys not good enough Room on the 3rd floor That girl Bubble wrap שיר השבוע לא של מקפליי: Party's over- Son of dork Slacker- SOD Eddie's song- SOD & Mcfly
Sick- SOD I'm just a kid- Simple plan Fake- Busted 3am- busted thunderbirds are go- busted psycho girl- busted Give 'em hell, kid- my chemical romance להקת השבוע: מקפליי, סאן אוף דורק, באסטד, מיי כמיקל רומנס. אלבום השבוע: Motion in the ocean- Mcfly Welcome to losservile- son of dork three cheers for sweet revenge- my chemical romance the black parade- my chemical romance קליפ השבוע: הקליפ ההוא עם השאלות מהכובע שטום מראה תקעקוע והארי מסתיר אותו... XD
^^ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי ובובות.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ אני נכשלת במתמטיקה בטוח. ובאנגלית קיבלתי 60. בקיצור, הלכה התעודה. |: משהו ששימח: קניתי כובע שרציתי כבר מלא זמן ^_______^ ציטוט השבוע: אין S: מתנגן בראש / בפלייליסט: השיר החדש של הפו פייטרס.
LONG ROAD TO RUIN או משו כזה XD תמונת השבוע: יש מלא!!! חח אבל אני אשים רק 3
כפתור ראשון שאי פעם הכנתי... XD הם כאלה חמודים פה!!!
D:

Yu vi

New member
../images/Emo26.gifתמונה 2../images/Emo85.gif

טומי.
הקעקוע שלו
והכוכב ברגל מבצבץ לו מהגרב

Yu vi

New member
../images/Emo26.gifתמונה 3 XD../images/Emo85.gif

החזירון הפשושון של אחותי עם הכובע שלי

N e r d y