חויות מאזרחות-כאן

starguiding

New member
../images/Emo79.gifדי, די, די../images/Emo70.gif

לא ציפיתי ממך להיות כזאת צרת מוחין, מיוז. דבר ראשון, תסתכלי בחומר על דמו' מתגוננת-> בטחון בדמו'->תקנות לשעת חירום->חוק מעצר מנהלי. דבר שני, זאת הפעם האלף שאני אגיד את זה... בקטע דיברו על "צווים מנהליים", ועל כך שהעצירים לא הובאו בפני שופט ולא החלו בהליכים נגדיהם, וכמובן שהם עדיין לא ביצעו שום עבירה, אלא נחשדו בלבד. כל אלה הם תיאור מושלם של יישום חוק מעצר מנהלי! קצת fact checking!

SunShine86

New member
אני כתבתי-

שזה היה אכן מעצר מנהלי בהתאם למדיניות של הדמוקרטיה המתגוננת. העקרון לא היה מעצר מנהלי אלא דמוקרטיה מתגוננת ומה שהם ביצעו על העצורים אכן היה מעצר מנהלי. וזה מה שהרבה אנשים כתבו

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif צרת מוחין ../images/Emo35.gif

מה זה יעזור לי עכשיו להסתכל בחומר של דמוקרטיה מתגוננת
את זו שמתנהגת כצרת מוחין- אני מבינה שאת לא מסוגלת להבין שיש אנשים שלא לימדו אותם דבר כזה, אבל לא משנה..כל אחד בהתאם ליכולות שלו. ו...מישהו שמהווה סכנה לביטחון המדינה, אי אפשר לשים אותו במעצר מנהלי
אממ או קי.

starguiding

New member
../images/Emo79.gifאה?

בקשר לחלק השני, קודם- מי שמהווה סכנה לבטחון המדינה... פשוט *שמים* אותו במעצר מנהלי. לגבי הראשון- לא התכוונתי שתסתכלי עכשיו ממש, אלא רציתי להסביר לך שזה קיים ושממש מוזר לי שלא לימדו אותכם את זה. זה חומר בסיסי וחשוב בגבולות בדמוקרטיה..

Bonjaga

New member
פסילת הבגרות באזרחות

תגידו למישהו יש פרטים בנוגע לזה שהולכים לפסול את הבגרויות באזרחות. תסתכלו בקישור

../images/Emo104.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אז רגע... אם יפסלו מה יעשו? כאילו- סתם עשינו בגרות?

../images/Emo104.gif אפשר לדעת מה הפסדתי?

בחינת הבגרות שלנו בסכנה ואתם צוחקים... זה איזה אתר שמנסה לזייף חדשות או משהו...?

../images/Emo104.gif אפשר לראות הוכחות?

אני לא כ"כ דואגת כי אני יודעת שיש אבטחה על הבחינות הבגרות ברמה שלא היתה מביישת את הפנטגון ושאם כבר היו גונבים בחינות בגרות אז זה היה במתמטיקה ולא אזרחות, אבל בכל זאת- אומנם אין באתרים אחרים ואני חושבת שזה כבר היה תופס כותרות אם זה היה אמיתי אבל איך אתה רואה שזה לא נכון?

moligla

New member
הוכחה קטנה...

תאריך הפרסום של הכתבה: 16:25.. בכתבה מפורסם שמשרד החינוך פרסם בשעה 16:30... קצת בלשות, אבל נחמד

The1Rock1

New member
ובנוסף יש אי דיוקים

בכותרת רשום שהוא הודיע ב16:15 ובכתבה עצמה רשום 16:30 בנוסף לא מפורסם הדבר הזה (שהוא די מרכזי) בשום מקום אחר YNET מעריב וכו' וגם אין לינק אליו מאתר הבית של נענע

../images/Emo104.gif חוץ מהעובדה שזה לא היה בYNET

כמו שכתבתי למעלה, השעות לא מתייחסות לאותו דבר. 16:15 הודעה על פסילת פחינות הבגרות. 16:30 פרסום של משרד החינוך שהבגרות לא תיבדק עד להודעה חדשה.

../images/Emo104.gif עיגול שעות

תקשורות מהירה. לא נשמע כ"כ מוזר וזה יכול לקרות במהירות. מה יכתבו? בשעה 16:24 פרסם משרד החינוך... חוץ מזה שיש כתבות שמתרחבות- שהתקשורת מוציאה בסקופ את הידיעה הראשונה ורק אח"כ מוסיפה פרטים. אני צריכה עוד שיכנועים.

SunShine86

New member
פשששששששש איך שמת לב?!?!

איזה הבחנה......... (אאוץ'! הבחנה! איכס!) מוזר אבל כי נענע אמור להיות אתר אמין..........!

למעלה