חויות מאזרחות-כאן

ronitrona

New member
הקטע הוא...

שהם הודיעו בחצי מבתי הספר.. אצלנו לא ידעו על זה בכלל.. המורים ענו לנו על התשובה כ- "דמוקרטיה מתגוננת" כי הם בעצם לא ידעו שזה יכול להיות גם זכות... עזבו טיפשות של משרד החינוך... משרד "החינוך"

טרופית

New member
היה פשוט קלללללל!

יצאתי בהרגשה ממש טובה
מצפה לציון גבוה...המגן קצצ דופק כי הוא 85- אבל לא נורא... עשיתי שאלות : 1 2 5 7 9 10 11 13 עכשיו, תגידו...בשאלה 2 סעיף א' זה הבחנה, נכון?! ובסעיף ב' זה העדפה?! כי האמת שלא מצאתי למה זה העדפה, אבל אין מצב שזה פעמיים הבחנה... אז רשמתי העדפה....זה נכון?!

yadahan

New member
כן.. וזה העדפה בגלל ש...

בגלל שיש כאן "עשיית צדק עם שכבות מקופחות"- מכיוון שהם עולים חדשים, ואין להם עדיין שוויון אז עושים את הצעד הזה כדי להגיע לשוויון, ואם בכל שנה יהיו מובטחים מספר מקומות לעולים חדשים זה יעזור להביא לשוויון בין העולים החדשים לבין שאר האנשים בארץ. :)

yoyoin

New member
תגידו, שאלה 11

מה היה הזכות? זכות לקניין או זכות לתנועה?

טרופית

New member
קניין זה בטוח כן. אבל עכשיו כשאני

חושבת על זה אולי באמת זה גם יכול להיות תנועה. אני רשמתי קניין.

kedeman

New member
זה לא תנועה!!!

לא מגבילים את התנועה שלו הוא יכול ללכת, לקחת מונית, לעלות על אוטובוס לא מגבילים לו את התנועה!!! זה זכות לקניין חומרי

spirit1985

New member
ברור...

אבל בלי שום ספק , מגבילים אותו בתנועתו, הרי כיום למה המכונית משרתת.? אם לא לתנועה... וברגע שגוזלים ממנו רכוש זה, פוגעים באיזה שהוא אופן בתנועתו.. כך לפחות אני חושבת...

kedeman

New member
זה לא תנועה

כי לא מונעים ממנו לנוע מגבילים את זה קצת אבל עדיין הוא יכול לזוז ממקום למקום - פשוט לא במכונית שלו

moligla

New member
גם אני עשיתי קניין

לא מונעים ממנו לנוע, פשוט גוזלים לו את האוטו, זה הכי נכון

אני דווקא חשבתי אולי

זכות להליך הוגן, כי צריך צו משופט בשביל להחרים את המכוניות, לא? בכל מקרה הלכתי על בטוח וכתבתי קניין.

starguiding

New member
../images/Emo79.gifבטוח?

יש!!!!!!! זאת השאלה היחידה שלא הייתי בטוחה לגביה... או יה.

הזכות לקניין-קניין חומרי..

ולא חופש התנועה.. לא מגבילים פה את התנועה שלהם.. לוקחים להם את הרכוש..

NeTuSh2

New member
זה הכרחי לכתוב חומרי? כי ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

לא הייתי בטוחה ולא רשמתי רשמתי רק פגיעה בזכות לקניין שלו, כי לקחו לו את רכושו..

אמ..

אני לא יודעת.. אמ..יכול לךהיות זה מספיק לרשום הזכות לקניין.. (וואלה אין לי מושג..)

moligla

New member
תגידו לי אם מישהו עשה כמוני..

בשאלה 3, הזכות שבה השתמש השופט היא חופש דת.. האפשרות לממש את האמונה האישית שלו

למעלה