אבל אבל אבל אני עשיתי חופש הביטוי.השופט אמר: "*מבטא את אמונתי...." וגם "לדעתי, יש מקום...."
ש שסק לבן New member 10/6/04 #29 אבל אבל אבל אני עשיתי חופש הביטוי.השופט אמר: "*מבטא את אמונתי...." וגם "לדעתי, יש מקום...."
S shira245 New member 10/6/04 #155 ברור.אבל שני הדברים האלה נכנסים תחת אותה זכות שהיא-חופש דת. בהסבר אתה מסביר שיש לזכות שני מובנים(כמו שכתבת) ובנימוק אתה אומר שהמובן של חופש מדת מתבטא בקטע. בערך ככה.בכלל לא עשיתי את השאלה הזאת.
ברור.אבל שני הדברים האלה נכנסים תחת אותה זכות שהיא-חופש דת. בהסבר אתה מסביר שיש לזכות שני מובנים(כמו שכתבת) ובנימוק אתה אומר שהמובן של חופש מדת מתבטא בקטע. בערך ככה.בכלל לא עשיתי את השאלה הזאת.
W whatever4 New member 10/6/04 #27 מה עשיתם בשאלה 3? אני עשיתי חופש המצפון ובב' חופש מדת. אבל כל מי שפגשתי אותו אמר לי שהוא עשה בא' חופש הביטוי אז מה נכון?
מה עשיתם בשאלה 3? אני עשיתי חופש המצפון ובב' חופש מדת. אבל כל מי שפגשתי אותו אמר לי שהוא עשה בא' חופש הביטוי אז מה נכון?
R ronitrona New member 10/6/04 #35 שאלה 3 אמרו לי בביצפר ש א) זה חופש דת ו- ב) זה חופש מדת אני רשמתי ב א) הביטוי וב- ב) חופש מדת מתי יהיו התשובות?????????.........
שאלה 3 אמרו לי בביצפר ש א) זה חופש דת ו- ב) זה חופש מדת אני רשמתי ב א) הביטוי וב- ב) חופש מדת מתי יהיו התשובות?????????.........