חויות מאזרחות-כאן

אבל אבל

דיברו שם על זה שהם מכירים בקבוצות בעלי צרכים שונים ובלה..סעמק ובסעיף ב, עניתי שזה העדפה מתקנת. כמה נקודות מורידים על סעיף א' אם הוא לא נכון..?

tinkerbell2004

New member
כנס

אהה אם דיברת על א' אז זו הבחנה.. כי מבחינם בין בקבוצות השונות ודרכי הלמידה.. אם כתבת סובלנות אז יורידו לך 7 נקודות

מישהו עוד עשה כמוני???

בשאלה הראשונה עשיתי מתגוננת, אבל אחרי שהודיעו על השינוי שיניתי לזכות לחיים-->בטחון חיצוני, כי לפי מה שכתוב האנשים מאיימים על בטחון ארה"ב ושאר העולם... מישהו עוד עשה ככה?

../images/Emo104.gif פאק של משרד החינוך

באמצע הבגרות הודיעו שבשאלה אחת א זה לא רק עיקרון זה גם זכות. היו משאירים את זה עיקרון וקצת מאתגרים אותנו...

באמצע הבחינה

נכנסה הרכזת של הבגרויות ואמרה שבשאלה 1 סעיף א' אפשר לכתוב עקרון או זכות.

starguiding

New member
../images/Emo79.gifלא זה ולא זה...

בטחון בדמוקרטיה זה תת-סעיף של גבולות בדמוקרטיה, אבל יכול להיות שיקבלו את זה, כל עוד הזכרת את עיקרון הדמוקרטיה המתגוננת (זה העיקרון), ואת חוק מעצר מנהלי (זה מה שנמצא תחת "בטחון בדמוקרטיה").

The1Rock1

New member
אני, ואני חושב שזה נכון ודמוקרטיה

מתגוננת זה לא נכון היה לחבר שלי מגן עם שאלה מאוד דומה... והיא הורידה לו את כל הנקודות ועניתי זכות לחיים ולביטחון בגלל שיש שם נימוק טוב מאוד לזה...

אבל אבל

הדגישו את העבודה שמדובר בכך שחושדים שיש לאנשים קשר עם טרוריסטים ובלה..לכן זה מתקשר להגדרה של עקרון הדמוקרטיה המתגוננת (טרוריסטים-קבוצות אנטי דמורקטיות או משו) וחוץ מזה, רק עצרו אותם, לא פגעו בהם או משו, לכן לא נראה לי שיקבלו את התשבוה הזכות לחים וביטחון.

The1Rock1

New member
אבל זה הזכות לחיים ולביטחון של

תושבי אמריקה ולא של הטרוריסטים...

זכות לחיים ובטחון

השאלה אמרה, לפי איזה עיקרון (או זכות) פעלה ארה"ב.. יעני למה היא יכלה לעצור אותם. זכות לחיים ובטחון, בטחון חיצוני- אומר שברגע שקיים איום על האזרחים של המדינה (ארה"ב) חובתו של הצבא להגן עליהם (האסירים נעצרו במחנות צבאיים).

moligla

New member
אין תשובה אחת נכונה

אתם יכולים להמשיך להתווכח בינכם על מה רשמתם, ורוב הסיכויים שייקבלו את התשובות שלכם כי נימקתם את התשובה

אההה..

אז יש מצב שיקבלו את התשובה..אבל תיאור המקרה תואם ממש את ההגדרה לדמוקרטיה מתגוננת..

למעלה