שירשור פאנפיקים על ט"ה

../images/Emo13.gifאהההההההההההההההבתי

את חייבבבבבבבבבבבתת להמשיייייייייייייייייייייייייייייייייךך :)

keren eckshtein

New member
כולם מבקשים המשך אזז אני ימשיך ../images/Emo13.gif

ההצעה היא - סימון - "טום חמודי יש מצב שאתה וביל יוצאים שבוע לחופש בקרוב ? " טום - " נאממממ כן אני חושב שזה אפשרי , למה ? " סימון - סתם חשבנו אולי נצא לחופשה שתי המשפחות ככה לשבוע אנחנו וקרן והמשפחה . אני -
WTF אמג אמג אמג אמפג ! אמא - כן נצא לאיזה חופש של שבוע באיזה מלון טוב , שתי המשפחות - אנחנו ניהיה הזקנים נניח לכם ואתם תהנו . סימון - נו מה אתם אומרים ? קרן - שתיקה מוחלטת עוד שנייה מתה .( בלב אני חושבת , הלוואי שיסכים הלוואי שיסכים ) טום - נשמע סבבה למה לא . קרן - בלב - אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע כולי בהיי מטורף . סימון ואמא יצאו מהחדר . טום אומר לי כזה - נו קרן נעשה חיים אה ? אני כזה בגיחוח קל - כן כן .. (עוד שנייה מתה .) עברו כמה שבועות . ויצאנו לדרך . טומביל אחותי ואני משתעממים ואני בינתיים מלמדת אותם טאקי . כל הדרך שיחקנו טאקי היה מצחיק האמת היא אולי טום חרמן וכזה אבל לידי הוא דווקא לא הראה את זה הוא היה סבבה . בקיצור הגענו למלון מה לא היה שם . אבובים , בננות , גלשני ים , הכל קיצר . זכיתי לראות את טום בבגד ים בלי כובע הרגשתי שזהו מתתי ואני בגן עדן באותו רגע
ומה קרה לי פתאום ? הלכנו ארבעתנו לעשות בננות . לא שאלנו את המבוגרים הלכנו לא חזרנו היה כיף . בקיצור כל הקטע . עמדתי לעלות על הבננה טום כבר עלה הוא הושיט לי יד כבר הרגשתי חופשייה איתו אבל עדיין קצת נבוכה
באתי עליתי עם רגל אחת משכתי ביד שלו ובום נפלתי למים עוד לפני שעליתי לבננה והוא נפל אחריי עליי !
דמט זה היה מרעיד . הוא פשוט נפל עליי עכשיו הוא כזה רזה שלא הרגשתי אותו או שמרוב שהרגשתי בעננים לא הבנתי מה קורה פה . בקיצור הוא מושך אותי לחוף ים ושנינו מתים מצחוק לא יכולים להפסיק. לא עברה בי המחשבה שהוא פאקינג היה עליי בתוך המים . בינתיים ביל ואחותי מתנהגים כמו שתי כוסיות מתות מפחד . אבל עבר להם אחרי שראו אותנו מתים מצחוק D: בסדר הלכנו התקלחנו כל אחד בנפרד כמובן ואחר"כ נפגשנו בכלל לא הייתי עם ההורים שלי כל הטיול . יצאנו בלילה חזרנו בבוקר - הם עישנו והכל אבל לא היה איכפת לי . אני לא עישנתי למרות שקצת ירדנו על בקבוקי וודקה אבל בסדר , היה מצחיק רצח אני לא יכולה לדמיין . ביום האחרון אחותי וביל הלכו לקנות לקים וביקשתי מביל שיקנה לי לק שחור . טום ואני נשארנו בחדר והוא הביא את הגיטרות שלו כמובן וביקשתי ממנו שינגן לי ואני כולי בהיי מטורף אנחנו מנגנים ושרים והוא אמר לי שיש לי קול מדהים
אחר"כ הוא לימד אותי לנגן את ספרינג ניש באקוסטית זה היה אלוהי . בקיצור היה לנו את החופשה הכי כיפית בעולם אני לא יכולה לתאר לכם אפילו . אבל שחזרנו הכל התהפך וניהיה חרא
המשך יבוא .

keren eckshtein

New member
המשך שלישי ../images/Emo9.gif

בחופשה היה לי גן עדן
שחזרנו היה לי גיהנום
שחזרנו נודע לנו שקרה משהו נורא אצלנו בארץ במשפחה וגם השליחות הציעה שנעזוב את גרמניה וחזרנו לארץ . היה לי נורא קשה להיפרד מגרמניה , אהבתי שם הכל פשוט הכל . את החברים החדשים , את השפה , את החברות עם טומביל ועם סימון , את השכונה . למה ? בכיתי ולא רציתי לחזור לארץ לא אהבתי את החברים ואת איפה שאני גרה בישראל . ואז יומיים לפני הטיסה התאוששתי והתגברתי על זה כי אין מה לעשות . הבטחתי לעצמי שאני יבוא לגרמניה , כי כבר למדתי פה כ"כ הרבה והשפה נראתה לי נוחה ופשוט אהבתי את גרמניה
. יום לפני שעזבנו סימון אירגנה מן מסיבת פרידה בבית שלה ובכינו והיה מרגש כי מאוד אהבנו את הסביבה פה ואת החברים . ובאה כל השכונה והיה נחמד . באתי כזה זרוק לא היה לי כוח לכלום המסיבה הזאת העציבה אותי יותר ויותר . נכנסו לבית של סימון בידיעה שזו מסיבה קטנה כזאתי רק סימון בעלה וכמה חברים ואנחנו . נכנסנו , הייתי בשוק מלא מלא אנשים היו שם . ואפילו טומביל והכי הפתעה שגם גוסטי וגיאורוג היו שם , אחותי כאילו צנחה על הריצפה היא כ"כ אהבה את גוסטב ברמות מטורפות ולא היה לה נעים להגיד לטומביל שיפגישו אותה איתו אבל שהיא ראתה אותם שם היא פשוט הייתה בהיי מטורף . אני הייתי ההפך
לא יכולתי להתמודד עם העובדה שאני עוזבת את גרמניה , זה העציב אותי נורא והתחלתי לבכות . גם מההתרגשות שעשו לנו מסיבת פרידה וגם מזה שאני עוזבת , ישר ברחתי משם ומצאתי לי פינה שקטה בבית של סימון והפעלתי את האמפי 3 שלי עם השירים של טוקיו הוטל - ככה תמיד יכולתי לשבת לשמוע את השירים של טוקיו ולהירגע . ישבתי ובכיתי , בכיתי עד שהדמעות נגמרו . פתאום טומביל נכנסים לשם , הם היו בריב מכות לא ידעו שאני שם ועפו לאיזה מקום שקט שיוכלו לריב מכות בשקט אבל אני הייתי שם . הם רבו קצת מכות וצחקו וצחקו ואז ראו שאני שם בוכה
באו אליי כל אחד מצד אחד ומתחילים לחבק אותי וזה ושאלו אותי למה אני בוכה . ואז הם כאילו שומעים את רטה מיצ' מהאוזנייה והשיר הזה היה כ"כ עתיק ואז ביל אמר - " תחלישי את זה , אני שונא לשמוע את עצמי , זה מביך אותי " ואני ישר הנמכתי כולי מתה מצחוק . זכרתי שבפורום טוקיו הוטל קראתי איזה ראיון שהוא אמר שהוא שונא לשמוע את עצמו שר
הם ראו אותי צוחקת ואמרו הנה היא מחייכת וכאילו עודדו אותי וכל זה ושאלו אותי למה בכיתי והסברתי להם שעצוב לי לעזוב את גרמניה וכל זה ... ושאני כ"כ יתגעגע ולא אהבתי לגור בישראל ועכשיו אני חוזרת . ומה הם אמרו לי ? קרן אל תבכי זה בסדר , תחזרי לישראל תיהי עם המשפחה . ועם ממש תתגעגעי את מוזמנת אלינו תמיד . תתקשרי אלינו ונזמין אותך לחופשים הגדולים ונעשה חיים כמו שעשינו ותבקרי את החברים שלך פה . ואני הייתי כ"כ מבסוטה אמרתי בסדר ויצאנו לכולם שם . עברו יומיים והגיע היום של הטיסה אני הייתי הכי עצובה אבל כל הזמן חשבתי בלב הם נתנו לי את המס' פלפון שלהם שאני יתקשר אליהם ויבוא בחופשים לגור אצלם . ואז המצברוח הרע עבר לי . יצאנו מהבית עם המזוודות והכל ההאבא החורג של טומביל עזר לנו עם המזוודות . והם אפילו ליוו אותי לשדה תעופה . טומביל לא יכלו היה להם הופעה עם הלהקה אבל לפני שעזבנו הם אמרו לי ולאחותי - תתקשרו אלינו ותבואו לבקר והם נתנו לכל אחת חיבוק ונשיקה על הלחי . ניהיו כמו אחים . ואני ראיתי את אחותי מאושרת עד השמיים שאלתי אותה , מה קרה היא עושה לי - לפני יומיים במסיבה גוסטב הביא לי את הטלפון שלו שאני יתקשר אליו ויש לי את הטלפון שלו כולה מאושרת משמחה . וזהו הגענו לארץ המקרה הנורא שקרה הוא שמישהו מת במשפחה והיינו בהלוויה והיינו מאוד עצובים בגלל זה . בקיצור עברו כמה חודשים והגיע החופש הגדול ואז אני מקבלת טלפון . המשך יבוא

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo99.gifאעאעאעא תמשיכי זה כזה יפה!!

תמשיכי ומהרררררררררררר קרן יאמוכשרת
תעשי לי טומבילים קטנטניםXD XD סתם חח באמת יפהה אהבתי הכלל תמשיכי ומהר!!

keren eckshtein

New member
חלק רביעי ואחרון ! ../images/Emo13.gif

ופתאום קיבלתי טלפון . רצתי אל הטלפון לראות מי זה ומה אני רואה ? טום קאוליץ מתקשר לא נשמתי. האמת היא אפילו שהוא ביקש שאני יתקשר אליו לא יתקשרתי עדיין קצת התפדחתי ולא היה לי נעים . בקיצור עניתי וכמובן שדיברתי איתו גרמנית וככה הלכה השיחה אני - "הלו ? " טום - " קרן , זו את ? " אני - " היי טום מה 'ניינים ? " טום - " מה קרה לא התקשרת אמרת שתתקשרי " בקיצור דיברנו ודיברנו . וזה היה כבר לפני חופש פסח . והוא אומר לי . טום - " קרן מתי יש לך חופש בקרוב ? " אני - " עוד שבוע ככה למה ? " טום - " יאללה בואי באלי טאקי " אני - " חחחח אני ינסה לעשות הכל " טום - " יש לך מסנג'ר או משהו שנוכל לדבר ? " אני - " כן בטח - תעתיק ( הבאתי לו את המסן ) " טום - " אני מחכה לתשובה , נו קרן אני יבטל הופעה רק בשבילך " אני - נמסה מבפנים
" סבבה אני יודיע לך עוד היום " ~ ניתוק ~ ישר רצתי להורים שאלתי אותם - אמא אבא אפשר לטוס לגרמניה בבקשה שתינו ( אני ואחותי ) ההורים ידעו שאני כ"כ מתגעגעת לגרמניה ואני יהיה ביידים טובות אצל סימון וטומביל . אז הם הסכימו וקנו לי כרטיס .. רצתי למחשב כולי מאושרת ומתחברת למסן בקיצור דיברתי עם טום והכל וחיכיתי שיגיע כבר פסח ואני ואחותי נחתנו בגרמניה . סימון אספה אותנו משם כי טומביל לא מרבים ללכת לציבור כי כולם קופצים אליהם . הגענו לבית שלהם הרגשתי בבית לגמרי כאילו הם המשפחה השנייה שלי . ושיחקנו טאקי כל הלילה והיה כ"כ מצחיק באמת . ואחותי אפילו הלכה עם גוסטב לבד , ואני התעקשתי שטום יראה לי את השיער שלו בלי כובע ובלי קוקו . ושמעו אחרי שיכנועים רבים וקשים זהו ראיתי אותו עם שיער פזור
וזכיתי ללכת לבית שלהם שהם שם עושים את החזרות והאולפן הקלטות שם וזכיתי לשמיעה ראשונית של שירים לדיסק החדש . וממש ניהינו כמו אחים והיה לי כ"כ כיף איתם וכבר הרגשתי איתם חופשי לגמרי וסיפרתי להם על כל מה שיש בישראל ועל המעריצים הבנים שלהם ועל הכל הכל הכל וצחקנו כמו מטורפים
ואז שאני ואחותי כבר היינו צריכות לחזור וידענו שיותר לא ניפגש לפחות לא בזמן הקרוב , מה הם לא הביאו לי ולאחותי . פוסטרים , סינגל , תמונות , הכל הם הביאו לי - הכל - וכאילו כבר הכרתי אותם אישית ובכל זאת חזרתי לארץ ואני שומרת איתם על קשר במסן . ואמרתי לטומביל שאני יסיים ביה"ס וצבא אני יעבור לגרמניה ואני מקווה שהם יזכרו אותי עד אז . זו הייתה החוויה הכי אדירה שהייתה לי בכל החיים ואני כ"כ מודה על ההזדמנות הזאת שעברתי לגרמניה ופגשתי אותם . כי זו לא רק הזכות להכיר אותם הם ניהיו ממש כמו אחים שלי . ואני מתה עליהם ! ואנחנו שומרים על קשר עד עכשיו ושזה ימשיך ככה D: ~ הסוף ~ חחחחח אני ישמח לתגובות XD

../images/Emo191.gif אוףףף |מקנא||מקנא|

הלוואי וזאת הייתה אני. וזה היה אמיתי XDDD עוד פיק ? וקשעע

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo23.gifהלוואי עלי כזה כשרון../images/Emo23.gif

מה אני יודעת לציי את ביל?:O גם כן ציור! לא משנה אהבתי ממש את הפנקייק אני לא יודעת להגיד פאקפיק פאנקיק אוףף לא יודעת אז קראתי לזה פנקייק וכבר 3 חודש אני מאמצת אותו:-} אז זהו אז תכתבי עוד כאלהממש אהבתי הלוואי עלי רק אמיתי ועליך ועל כולן פהXD בהצלחה כולן.. רק שביל יתקשר.. והמשאלה זה לא לראות עם פזור זה לראות בלי חולצה
חח

WakeTheDead

New member
../images/Emo14.gifסלאש.

נקרא Totgeliebt, והוא על גיאורג וביל, נכתב עם חברה. אין לי מושג מה עושים עם כל עניין הפרטים אז נסתפק בזה
תהנו, מי שקורא, יש קטעים די בוטים.
וזה קצת ארוך, כל פרק. פרק 1 ערב, אני שתמיד הייתי חופשי מצד ההורים שלי, שהתעסקו רק ברפואה ותמיד נתנו לי לעשות כל מה שרציתי..החלטתי ללכת להשתכר...אולי בגלל שהלהקה לא מצליחה,אולי בגלל שנמאס לי להיות בודד כל הזמן ואולי דווקא בגללי. אחרי ערב ארוך של שתייה בלי סוף, הייתי כבר שפוך, הכל כאב לי, וכמובן שמצאתי את מפלטי בבית התאומים קאוליץ. תמיד אהבתי לצחוק ולדבר איתם, אבל בעיקר עם טום, כי לביל, היה לי משהו אחר,משהו מיוחד. לא שביל ידע מזה ולא שאף אחד ידע. רק הסוד האפל שלי.או שמה הפנטזיה האבודה שלי? דפקתי בדלת, שיכור מתמיד. טום ישר פתח את הדלת ו... "גיאורג חבוב!!!! אתה נראה שתוי מהתחת! למה לא הזמנת אותי?" "כי בנינו אתה יודע איך הלילה היה נגמר." "איכס. אז מה בעצם מביא אותך לפה במצב הזה?" הוא אמר מגחך. התעלמתי ממה שהוא שאל, למעשה שכחתי, ברגע, כי רק דבר אחד עניין אותי. "ביל....בבית?" לא הפסקתי לזוז. הייתי לחוץ. "הוא לא כאן...מוזר מאוד הוא ילד ביתי כזה אתה יודע" טום צחק, "בכל מקרה תנסה ביער.. הדביל אוהב להסתכל בטלסקופ שלו." אז פסעתי לי באיטיות לעבר היער,היה חשוך אבל הראייה שלי עוד יותר...כל מבט אחורה שחור...אני אמור לשכב במיטה ולישון. מה אני עושה כאן?? מה עלה בדעתי כדי להגיע לכאן ו... "גיאורג!" פתאום שמעתי את הקול שאני תמיד מזהה..הקול של..."אני כאן! זה ביל!" ויצאתי לעברו..כמובן שכמו שתוי,מכונית מתנגשת לא התנגשה כמוני..ויש לי בליטה מעץ,לא נעים. "וואו מה קרה לך! אתה נראה מחוק" הוא שאל אותי. כנראה שהוא קלט שלא סתם באתי לפה אלא לעשות משהו. "אתה נראה רע..לך לישון...אבל כמובן שאתה יכול להשאר איתי..אני משגיח על הטלסקופ" בתור אחד שיודע שביל לא אהב אסטרונומיה,אלא אומנות הייתי חייב לשאול אותו. "אסטרונמיה? מה עם האומנות? נשפך עליה צבע?" ביל צחק את הצחוק המדהים שלו שתמיד עודד אותי. "אני מנסה לצייר את הכוכבים..והחלטתי לעקוב ככה" "לצייר בלילה? למה? לא רואים כלום ויש יתושים." "אבל גיאורג אתה לא מבין..אין פה אף אחד..הרחובות שוממים,האורות כבויים..ואני מרגיש כ"כ משוחרר..שכבר לא אכפת לי מה קרה בבית הספר..בגלל זה אני אוהב לצאת ולצייר." בתור אחד שידע שלביל לא טוב בבית ספר שכולם קוראים לו הומו ויורדים עליו, בעוד טום דווקא נהנה מהמצב,ידעתי שאני היחיד שמקשיב לו..ובכלל אני לא יודע מה הוא מרגיש..אבל אני יודע מה אני. "קרה משהו?" "לא..תגיד היית מאוהב?" ואז הוא שתק.לא היה לי הרבה מה לעשות...ואז התקרבתי אליו. "דיי" פתאום נפלט לו. "גיאורג אולי אתה רוצה את זה..אבל אני לא" וזה שבר אותי ,זה לא שציפיתי למשהו אחר פשוט זה כ"כ כאב באותו הרגע. "אני ידעתי שהייתי צריך לעצור את זה" פרצתי בבכי כמו איזה תינוק,כן גיאורג הגדול והקשוח מתנהג כמו תינוק שפוך. "למה אתה בוכה?" "עזוב.." "אתה יכול לספר לי" לספר לך? אתה רוצה שאני אספר לך? איך אני יכול,ואם אני אהרוס את החברות בנינו? ומה עם הלהקה? אני לא אספר לו. "באמת ביל..זה לא נחוץ...פשוט קיבלתי מכה מהעץ..שכחת?" "אוי נכון..אבל שמתי לך תחבושת..אתה לא צריך עוד?" "לא,אני בסדר.." "בוא תסתכל איתי על הכוכבים" לא יכולתי לא להסכים הייתי גם ככה מובך. אז ישבנו לנו..והזמן עבר והמחוגים זזו ובלי ששמנו לב נרדמנו. בבוקר כשהתעוררתי ראיתי שהוא שם עלי ראש וחיבק אותי,הרגשתי כ"כ טוב רציתי לעשות את אותו הדבר אבל לא העזתי. החלטתי פשוט לשכב על הדשא ולהסתכל על השמיים. "יופי שוב אמא שולחת אותי לקחת את האדיוט הזה..נמאס לי" שמעתי את קולו של טום והיה מאוחר מידי בכדי.. "וואו תראו את זה ביל וגיאורג מתכרבלים להם ביחד...ביל עכשיו יש לי הוכחה שאתה הומו" אני,שהייתי לחוץ מלהסתכל על טום הפנתי את הראש לביל,ששכב עלי,הוא אפילו לא שם לב..עד שטום... "מה אתה עושה? אתה אדיוט????" צעקתי על טום שחבט לביל על הראש עם תפוח..טום תמיד היה אלים גם כלפי התאום שלו. "הגיע הזמן שלו לקום! נמאס לי שאני תמיד חייב ללכת לאסוף אותו מהטיולי שדה שלו!" בינתיים הרגשתי שמשהו זז עלי..זה ביל שהתעורר וראה תפוחים. "תפוחים? אני לא מרגיש טוב" ופוף. הוא נפל על האדמה שוב. "אני מקווה שאתה מרוצה!" דאגתי לביל כאילו הוא בעלי,קיטשי. "טוב לא התכוונתי" ואז ראיתי שהוא התקרב אליו ו.. "ביל נו קדימה תתעורר.. נו אני רעב! ביל נו! אוף נמאס לי ממך! רגע! כל הפנים שלך אדומות!" מיד עזבתי הכל ורצתי אליו. "ביל!!!!!!!!" ואז הוא התעורר..בקושי. אחר כך לקחנו אותו הביתה וישר סימונה רצה אלינו בבהלה, "ביל!!!!!! מה עשיתם לו?!" התחלתי להסביר הכל ופתאום טום עצר אותי. "הוא התגלש במגלשה ונפצע." כ"כ כעסתי! אתה פוגע בו ועוד מכחיש? בחיי הייתי נותן לטום בעיטה באותו הרגע. "מה?? גיאורג לא היית איתו??" "למעשה.." "למעשה כלום" טום הסתכל עלי בחיוך הבטוח שלו..הייתי מוכן להרוג אותו. "אולי תפסיק לעצור אותי?" העזתי להתמודד מול טום..בפעם הראשונה. "תשתוק" "לא אני לא אשתוק! הרי אתה עשית את זה!" "מה?!" פרצה סימונה בכעס,"מסתבר שטום החליט שאין לו עצבים לחכות לביל." "תמשיך" "ואז הוא חבט בו..עם תפוח" "אתה נורמלי?! אתה יודע שאחיך אלרגי אליהם! אתה מנסה להרוג אותו? בפירוש אסור לו להתקרב אליהם! שזה יהיה על מצפונך אם יקרה לו משהו!!!!! אני מאוד כועסת טום!" "אבל אמא..זה היה סתם" "כלום סתם..תגיד לגיאורג שלום." "תודה רבה שהרסת לי את החיים!" טום נהיה כ"כ עצבני..אבל אני המשכתי בשלי. "אתה הבאת את זה על עצמך" "אני לא רוצה לראות לא אותך ולא את הלהקה! התפרקנו! ואל תעז להתקרב לפה יותר כי בחיי אני אאלץ להוציא את הסכין שלי! להתראות" וככה סולקתי מבית קאוליץ..לנצח. כעבור כמה זמן הלכתי לגוסטב..שהיה עסוק במיוחד במערכת התופים החדשה שלו. המשך בהודעה הבאה.

WakeTheDead

New member
../images/Emo14.gifהמשך.

"וואו המערכת הזאת מעיפה תחתים! אני כבר מת להופיע עם דביליש איתה" "אין דביליש" פתאום גוסטב הפיל את המצילה שלו. "אין דביליש?! אתה עובד עלי?" "לא. סולקנו לעד מהלהקה" אף על פי שאין מישהו שלא כעס עלי היום התווסף עוד אחד..בחיים לא ראיתי את גוסטב ככה..הוא ניפח את פני הדובון שלו לממדים עצומים וצרח.אז סיפרתי לו. "לך תתנצל! מיד גיאורג! אם אני מאבד את הלהקה אני לא יודע מה אני עושה!" "למה לי? לא עשיתי כלום!" "אתה מעדיף שהלהקה תתמוטט?" "ומה אני אמור לעשות?" "תפיל על עצמך את האשמה!" שמעתי לגוסטב,מה יכולתי לעשות? לפצות על זה שבגללי אין להקה? כלום! אז הלכתי. כמובן שסימונה קרעה לי את עור התוף ושאני עדיין מסולק מבית קאוליץ לצמיתות..אבל לפחות הלהקה חזרה. ישר טום יצא אלי "אחי..זה כ"כ יפה מצידך! תודה רבה,אני ממש מצטער..לא הייתי צריך לשקר." "עזוב. העיקר הלהקה ניצלה,מה שלום ביל?" "טוב יותר ירדה לו הנפיחות" "טוב נהדר..אני מניח שאיני יכול להכנס" "עזוב שטויות! אני כבר פותר את זה" טום ברח לתוך הבית וכמו שאני מכיר אותו הוא כבר יכשיל את אמא שלו ויתחנף אליה כדי שתיתן לי להכנס...ספונטני. "אוקי סגור..כנס" "אבל אמא שלי צריכה להגיד לך משהו" "אני מצטערת גיאורג! לא הייתי צריכה לצאת עליך..עוגיות?" וואו הייתי מופתע. הלוואי שהיו לי את הכוחות שיש לטום איך תמיד הכל מצליח לו...בר מזל,וכמובן שלעוגיות לא יכולתי לסרב. "אנחנו עולים לחדר" "אוקי תהנו..רק בלי רעש אוקי? ביל בחדר הסמוך" אז עלינו..והסתכלתי עליו...כ"כ התגעגעתי לצחוק שלו,אחח. "אוקי מה נעשה?" טום היה נראה כמו אחד שמוכן לסקס אוראלי. יש לי מזל שאני לא נסחף. "ננגן?" "אבל אסור לנו להרעיש! נעיר את המפלצת" "למה אתה ככה? הוא התאום שלך אתה אמור לאהוב אותו" "אני אוהב אותו..בדרך שלי! אם כי..אתה נראה כמו אחד שאוהב בדרך אחרת לגמרי" "על מה אתה מדבר!" "אני קלטתי אתכם..איך שאתה מסתכל עליו ו.." "לא משנה..ננגן בשושו?" כן סטיתי מהנושא..מה יכולתי לעשות? טום נכנע וניגנו בשקט. "רגע! איך ננגן אם אין לי בס?" "אתה כ"כ מפוזר! שכחת שלאבא החורג שלי יש אחד..חכה פה" אז חיכיתי..וחיכיתי..טום ממש צב יחסית לאחד שגומר מהר. "הנה" והוא הביא לי את הבס. "טוב שלא לקח לך יומיים" "מצטער שתיתי בדרך!" והחלטנו לנגן את 'ליב דה סיקונדה' שטום מצא במגירה של ביל והראה לי לא מזמן..וניגנו לנו..היה חסר לנו הקול עד ש..קול מאוד מוכר הגיח באמצע המנגינה 'ליב די סיקונדה היר אונד זאטזט - האלט סי פאסט' הוא חזר..חייכתי. "אז מה פספסתי?" ושוב הוא חייך..פתאום כבר לא כעסתי על היום הזה יותר הוא נגמר הכי טוב שיש. "לא הרבה..רק שטום חייב לך התנצלות - טום" "אוקי אוקי..אני מצטער תאום..הייתי צריך להיות יותר זעיר" ראו שטום מצטער..היו על פניו חרטות,ואז ראיתי מראה שלא רואים כל יום ביל חייך את החיוך הכי גדול שלו,וחיבק את טום..וטום אפילו לא התנגד! וואו,בדרך כלל הוא דוחף אותו הצידה ,זה היה מראה שווה. "גיאורג תצטרף" הוא פנה אלי..אלי..כשאתמול ניסיתי לנשק אותו..הייתי בטוח שהוא שונא אותי..אבל לא..הוא לא להפתעתי ישר הצטרפתי לחיבוק..וכן,נראנו כמו 3 הומואים אבל לא היה אכפת לנו. וזהו בינתיים. מקווה שנהנתם. [:

חחחח היו כ"כ הרבה דברים שהצחיקו אותי במיוחד

"טום היה נראה כמו אחד שמוכן לסקס אוראלי. יש לי מזל שאני לא נסחף. " "אז חיכיתי..וחיכיתי..טום ממש צב יחסית לאחד שגומר מהר." גדוולל
אוווו ואיזה חמוד זה לדמיין את ביל עם טלסקופ?
קיצר נהנתי לקרוא!

raisingirl

New member
"וכן,נראנו כמו 3 הומואים אבל לא היה אכפת לנו"

חחחחחחחחחחחח D:

../images/Emo191.gif הוווווווווו

איזה פיק מושלם!! "חיכיתי..וחיכיתי..טום ממש צב יחסית לאחד שגומר מהר." XDDDDDDDDDDDDD המשךך המשךך!! שלשות שלשות!!

למעלה