מי עפה היום?

ריף24

New member
אורטל לא דיברה מעט.ואני מעדיפה מעט-על

הרבה דיבורים, אבל שכל הדיבורים תככנות ותחמנות וגועל אחד גדול כמו שעושה טרקאי שעבודתה היא משווקת הימורים באינטרנט על פי הודאתה-דבר האומר דרשני ענק@ כל מילה שיצאה לאורטל מהפה הייתה יהלום, ואולי את העדפת לא לשמוע אותה. אני שמעתי, והרבה,לפחות עד עכשיו כשההפקה פתאום מתמקדת באיתן ודניאל-מה ששמעתי מאורטל, ושוב-הרבה מאוד נהניתי לגמרי! התלהמות-היא לא איכות. אז היא לא התלהמה לכן לא בלטה. אני מעדיפה זאת:) ושמחה שהרבה אנשים מעדיפים זאת! הרבה יותר מאלו של דניאל

אני מעולם לא ביקשתי ממישהו שיצביע לדניאל

או שלא יצביע למתמודד אחר. אני מתחברת לדניאל ואני אסמס לה. כל אחד אחר מוזמן לעשות כטוב בעיניו. אנחנו אנשים שונים וממה שאני רואה פה בפורום כל אחד מסתכל על הדברים מזוית ראייה שונה. יש אנשים שבאמת רואים בקרן דמות חיובית בעוד שאני לא מסוגלת להבין למה היא עדיין על המסך שלי. או ליהי. איך לעזעזל בחרו בליהי להשתתף בתוכנית הזאת? איזה ערך מוסף היא מביאה? אורטל בסופו של דבר דמות חיובית ואין לי בעיה שהיא תיקח את הפרס, אם דניאל לא תיקח אותו יהיה לי מאוד חבל שאחת כמו קרן תזכה, אני לא מאמינה לזוגיות שלהם, אני לא מתחברת לאופי שלה ואני לא מאלה שמסמסים למי שעשה הכי הרבה דרמה או עניין, אני הולכת עם הלב והלב שלי בחר בדניאל בגלל סך כל התכונות שלה, הערכים שלה שאני מתחברת אליהם מאוד, בחורה אסרטיבית, חכמה ודמות טובה וחיובית, בגלל מה שעברה אני רוצה גם שתזכה בפרס בנוסף לאהבה שהיא מצאה, אבל זה לא תלוי רק בי, אז אני עושה את המינימום ההכרחי ומסמסת לה. וזהו...

שלום172

New member
לשאפולי מנהלת הפורום חשבתי לתומי

שכמנהלת הפורום ראוי שלא תסיתי אנשים להצביע כלבבך בעיניי לא ראויה פניתך כנגד קרן מן הראוי שתכבדי את משתתפי הפורום גם אלה החושבים מפורשות אחרת ממך

poseidon111

Active member
אני חושב שכדאי שתתן קרדיט

לגולשים פה שהם אנשים בוגרים ולא ילדים קטנים הניתנים להסתה.

ריף24

New member
האמת לאמיתה-גם למנהל מותק להביע דעתו.וכמו

שאני כותבת דעתי על דניאל-דעתי השלילית כמובן, מותר לה לכתוב את דעתה השלילית על כל אחד שהיא חושבת לנכון, שלום

דווקא ממך לא ציפיתי להודעה כזו../images/Emo31.gif

אין פה שום הסתה. כאילו באמת, זה אפילו מגוחך לקרוא לזה הסתה. זאת ועוד, מנהל הוא בנאדם, ומנהל זכאי לדעה פרטית.

מה לעזאזל יש לכם נגד קרן?

היא וגב כאלה יפים וחמודים ביחד. לעומת זאת איתן ודניאל הזוג הכי משעמם בעולם. איתן כזה מעפן (ואפילו כבר לא נראה טוב) ודניאל פשוט לא מעניינת. זוג עבש ויבש. קרן וגב הזוג הכי מתוק. מאוד אהבתי את השיחה שלהם, כשהוא הבטיח שישמור עליה שלא תפגע. זה היה כזה חמוד. ב"ה הם לוקחים.
גם אורטל נחמדה. כל השאר לא מעניינים.

anonimit75

New member
מיטל עזבי, עדיף שלא תיכנסי לזה..

יש פה חוסר אהדה מובהק לקרן וגב. אל תקחי ללב, כל אחד מה שהו א בוחר לראות... אני כמוך, תלהבת מקרן וגב, מאמינה בקשר המיוחד שלהם ונהנית צפות בהם... יש פה אנשים שחושבים שההתנהגות של קרן היתה לא ראויה כל המשחק ומפרשים את זה כרועכאילו שהיא אישה רעה, , יש כאן חוסר פרופורציות משווע.. תתעלמי...לכי עם האמת שלך והאמונה שלך . זה מה שאני עושה :)

anonimit75

New member
סליחה, על כל הטעויות, המקלדת שלי לא בסדר

בכל אופן, בגדול התכוונתי לאמר שכל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות ... מקווה שהבנת את כוונתי... קרן וגב מדהימים. אבל פה אנחנו מיעוט :)

למעלה