איזה חמוווווווווד !!! תודה !!!!!!!!!!!!!!!

איזה חמוד איך אהבתי אותו אני צריכה קודם להירשם לאתר הזה ורק אז אוכל להיכנס אעשה זאת בהקדם תודה רבה !!!

chiburashka1

New member
הסדרה הכי טובה (וגם די ישנה) - ידיד לעת צרה

סדרה על כלב זאב נודד, שמגיע תמיד למקום בו צריכים אותו. אם זה לחלץ משפחה מתוך בית בוער ועוד ועוד. סדרה מטריפה. מאז אני גם חולה על כלבים.

Marg H

New member
Who's the Boss?

זה הסדרה שאני רוצה להמליץ לתחרות הזאת! אני פשוט אוהבת את הסדרב הזאת, התחלתי להוריד פרקים כדי לראות שוב אבל זה די קשה, מצאתי רק כמה. בקיצור סדרה מדהימה איך אפשר שלא להתאהב בה? באנג'ילה וטוני, סמנתה, ג'ונתן וכמובן מונה. אז קצת קישורים: ב IMDB ב TV Classic

../images/Emo41.gif../images/Emo203.gifהעולם הערב../images/Emo203.gif../images/Emo41.gif

עם אברי גלעד וארז טל. מחזיר אותי אחורה למלחמת המפרץ - כל המשפחה יושבת בחדר האטום. זה אמנם היה אמצע המלחמה אבל בתור ילדה לא ידעתי שזה מסוכן ומפחיד, היה כיף להצטופף עם כל המשפחה. ואופציה שניה - היער הירוק. הסדרה המצויירת האהובה עליי בתק' הילדות.

amiti860

New member
../images/Emo192.gifאו.. נוסטלגיה. אני אוהבת נוסטלגיה. ../images/Emo20.gif

המומינים
איך אי אפשר לא לאהוב את היצורים השמנמנים האלה? למרות שעכשיו כשאני יודעת איך זה יגמר זה פחות מרתק.. (בעצם לא זה תמיד יהיה מעניין)
- פיל, כי לא היה לי דמות יותר מתאימה

../images/Emo41.gif עולמה הסודי של אלכס מאק

ילדה שבדרך מבצפר משאית כמעט מתגשת בה מהמשאית נשפך כימיקל שנותן לה כוחות, להזיז חפצים עם כוח המחשבה להפוך לנוזל ועוד משהו לא זוכרת

אוי כן@#$%../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זו היייתה תוכנית מגניבה והיה ממש כיף לראות אותה~ יהיה מגניב לראות אותה שוב וואו..

AceMagician

New member
"מופרע, חמוד, הוא בלופר..."!!!

למרות שגם סדרה זו זכתה לחשיפה בערוצי הילדים העכשווים

AceMagician

New member
מייטי מקס../images/Emo8.gif אחת הסדרות!!

באמת אחת הסדרות עם ההומור היותר משובח

למעלה