Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאיזה סוד ואיזה קסם טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בין כפות רגלינו לאבני הרחוב.... נעלולים. כמה פשוט, ככה נעים. בלי יותר מידי התפלספויות, רק בגלל שיר הפתיחה. וזהו. ככה מתמכרים לסדרה. לא נכחיש, כל הבנות רצו להיות כמו נעלי הבלרינה. לא יאמן איך כל נעל קיבלה את האופי של האדם שנועל אותה. רעיון פשוט עם ביצוע מדהים. לא צריך יותר מזה. נעלולי פלא.

כשאתם הולכים בדרככם

כשאתם הולכים בדרככם (דרככם) שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל סוד סוד נחמד מאוד נעלולי פלא (פלא) נעלולי פלא (טודום טודום טודום) נעלולים כאלה..... איזה סוד ואיזה קסם טוב (קסם טוב) בין כפות רגלינו לאבני הרחוב חברים טובים אותנו מלווים.... חולה עליהם

KiShKooSh

New member
לא יאומן, בדיוק שעלה השיר של הנעלולים

פתחתי את ההודעה שלך אמא שלי תיעבה את הסידרה הזו
בגלל שאחרי הסידרה יצאו קלטות של הסידרה והכרחתי אותה לשמוע אותם בלי הפסקה באוטו
שגיליתי את "עולם המצויירים" קראתי לה והשמעתי לה את זה והיא : "לאאאאאאאאאאאאאאאאא"

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifעשה הירח מעשה כשפים...

השעה רבע לשבע בבוקר, איך לעזאזל אפשר להעיר את הילד/ה לגן? "קומי! יש בולי בטלויזיה
" תוך 5 שניות אני יושבת עם השוקו 2 ס"מ מול המסך ולא מזיזה את העיניים אפילו לשנייה. אני זוכרת את האכזבה שבוקר אחד אמא העירה אותי ולא היה יותר בולי. זה היה יותר טוב מפינגו
בפינגו הוא סתם עשה "וואה וואה" (לא ברור גם למה...). הירח תמיד משרה עלי אווירה ישנונית. כמה תמימות. כמה כיף היה להיות מרותקת. עשר הדקות הטובות של היום. אני כ"כ מתגעגעת
בולי איש השלג.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהרבה פנים לאמריקה

כריס, ילד בן 10, מלה יום אחד בעליית הגג יומן של סבו שתיאר את החיים באמריקה לפני 1492. כריס עם הדמיון המפותח מבקר באמריקה ומכיר את מגוון העמים שחיו שם לפני פלישתו של האדם הלבן. מתמכרים מהר מהואד, לשיר פתיחה, לסדרה עצמה, לבני האינקה, לשבט המאיה ולשיר הסיום. פתאום מגלים שההסטוריה של אמריקה מאוד מעניינת...

M i k e s F a n

New member
מכורה לכל פרק.. כל פעם הם היו במקום אחר..

גם סדרה מעניינת וגם חינוכית וטובה!!

Marg H

New member
חולה על זה! ../images/Emo9.gif

האמת שיש לי כמה פרקים מוקלטים... [כן די נשמע חולה בראש...]

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifכן.. פשוט השתמשתי

במילים מהשיר בכותרות...

למעלה